Aslında çok küçük bi burun değil ama dediğin gibi eğrilik varEgri duruyor
Eski burnunda da eğrilik varmış onu düzeltmek yerine küçültmüş.. Daha düzgün bir küçültme işlemi olsaymış burnun çok küçük gibi gelmeis bana sadece şeklini yapamamış.. Sen teoman doğan veya barış çakırla bir görüş istersen. İstediğin sonucu alacaksındırŞuan şiş hali eski burnu ma bak
O zaman bi teoman doğanı ara bakalım en azından görüş o ne dicek... Üzülme sonuçta her şeyin çaresi var..Evet egriligi vardı yandan tarafta da hafif çıkık vardı onu turpuletecekti dedi ki cok hafif daraltalim bende tamam dedik ucunu kaldiriyim dedi yok dedim az birşey dedi ameliyata aldi burnumun ucunu inceltmiş kanatlari topluyup icine dikiş atmış burun delillerini küçültülmüş burun ucum yok burun sırtındaki kemiği almış şimdi de eğri üstelik ters v gibi duruyur bide sanki o cok iyi is çıkarmış ben begenmiyorum gibi davraniyor cidden bu duruma dayanamiyorum barış çankırı aradım operasyon üstünden 1 yıl geçmeden bakmıyor canım sürekli ağlıyorum sürekli olu gibiyim bu durumdan kurtulamiycakmisim gibi
Dediğim gibi sen ara çözüm odaklı bir doktor olduğunu biliyorum bekleyeceğin 6 ay veya 1 sene dışında sonrasında ne olacağına dair tatmin olacağın cevapları almak seni rahatlatır...Sanki buna hiç çare yok gibi. .
Beklemenin sebebi burnun oturması ve yeniden ameliyat olacak duruma gelmesi.. Her doktor zorlj ameliyatların riskine girmek istemez iyi bir doktora ihtiyacın var ve önünde 1 senelik bir dönem var. Bu sırafa aradığın doktoru bulacaksındır. Ben çok örnek gördüm 2.,3. Ameliyatlarını olan hastalar seninki kadar burun yok kadında ama ordan et burdan kemik derken yapıyorlar. Sadece biraz sabret ve üzülme. Böyle olmasına çok üzüldüm ama iyi olacaktır. Sen inanAradım teoman beyi asistani cikti ameliyattaymıs fotoğraf gönder dedi asistanı bir bakıp değerlendirelim teoman beyle size donus yapariz dedi ya düzeleceğini bilsem 1 yıl beklerim dun baska doktora daha gittim sadece ters v guruntusu icin yardimci olabilirim dedi 6 ay sonra oda başka bir müdahale yapamam dedi o kadar durumum kötü yani .
İnşallah.. Teoman doğanın cevabjnı yazarsın merakla bekliyorum..Inşallah canım ya benim gibi ufak sıkıntılar için ameliyatta girip sonradan böyle büyük sıkıntıların olması çok zor insallah iyi bir doktor bulurum
Ali beyin revizyon fiyatlari bu sekilde . Asistana takilmayin , ali bey candir , gerisi heyecandir.
bu sorunları daha önceden de duymuştum. henüz 1 ay olmuş bence de ödemden kaynaklıdır. uygun masajyöntemlerini söylediyse doktorunuz masaj yapın bence :)Arkadaşlar merhaba. yorumlarınıza ihtiyacım var gerçekten. 1 ay önce ameliyat oldum. Şu an sol tarafım sağ tarafıma göre daha şiş. Burun ucumun da sağ tarafı daha şiş. Bu yüzden burnum sağa doğru gözüküyor. Doktora sordum ödenden dolayı dedi. Ocak ayına kadar beklememi söyledi. Sizin de böyle sorunlarınız olmuş muydu?
Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Bir de burun ucum uzun duruyor. Az da olsa kısalır mı doktor beklemem gerektiğini söyledi. İlk haline göre kısa gibi ama aynaya her baktığımda kafama takacak bir şeyler buluyorum :)bu sorunları daha önceden de duymuştum. henüz 1 ay olmuş bence de ödemden kaynaklıdır. uygun masajyöntemlerini söylediyse doktorunuz masaj yapın bence :)
çok sabır isteyen bir süreç kesinlikle.Cevap verdiğin için çok teşekkür ederim. Bir de burun ucum uzun duruyor. Az da olsa kısalır mı doktor beklemem gerektiğini söyledi. İlk haline göre kısa gibi ama aynaya her baktığımda kafama takacak bir şeyler buluyorum :)
Evet doktorun kim özelden yazarmisin bende merak ettimHenüz çok yeni Zamanla dha şyi olacaktır diye düşünüyorum. Gözünün alıştığımdan farklı bu yüzden yadırgamış olabilirsin... Doktorun kimi bu arada?
İnşallah düzelir nasıl bi şekli olacağını inanın kestiremiyorum. Burnum bazen sağ tarafa doğru gibi geliyo. Doktor da sol tarafın şişliğinden dolayı olduğunu söylüyor. Sol tarafımdaki şişlik de bildiğiniz kemik gibi sert. Hiç ödeme benzemiyor. Belki içten ödem olduğu için elime kemil geliyor. Bilmiyorum. Yani kafamda deli sorularEvet doktorun kim özelden yazarmisin bende merak ettim
Mrb cok gecmiş olsun öncelikle.. diğer arkadaşların da belirttiği gibi gerçekten uzun bir süreç bu . benim 5 yıl oldu inanın hala değiştiğini hissediyorum her gecen gün daha oturuyor yüzünüze :) üzülmeyin sakın benim de sağ tarafımda bir farklılık var gibiydi ve zamanla geçti .tabi doktorunuzla sık sık görüşmekte fayda olabilir. ben biraz abartmıstım ve illk birkac yıl max.2 haftada bir kontrol için gitmiştim :)İnşallah düzelir nasıl bi şekli olacağını inanın kestiremiyorum. Burnum bazen sağ tarafa doğru gibi geliyo. Doktor da sol tarafın şişliğinden dolayı olduğunu söylüyor. Sol tarafımdaki şişlik de bildiğiniz kemik gibi sert. Hiç ödeme benzemiyor. Belki içten ödem olduğu için elime kemil geliyor. Bilmiyorum. Yani kafamda deli sorular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?