• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Çık Riri'cim Allah sana sabır vermesin sen kendi kendine Allah'ın verdiği sabrı kullan kuzucuuummm.. Vardır o içinde biryerlerde..
:*
Valla o kadar sabirliydim ki şimdi o sabır nerde nereye gitti bilmiyorum

Heheheheheh yok bıkmamışlardır ama sabrın sonunu bi görsen diyorlardır muhtemelen cici burnuna hakaret edersen bir daha senden davacı olacakmış bak ona göre :KK70:
6 ay sonra burundan ve doktordan sikayetci olmasam iyi :)

Bende kadınlar kulübünü takip ederken Haydarpaşa devlet hastanesinde ameliyat olup memnun olanların mesajını okumuştum. Evime yakın olduğu için gidip görüştüm ve Ozan Aslan'a oldum ameliyatımı ve çok çok çok memnunum :)

Bende kadınlar kulübünü takip ederken Haydarpaşa devlet hastanesinde ameliyat olup memnun olanların mesajını okumuştum. Evime yakın olduğu için gidip görüştüm ve Ozan Aslan'a oldum ameliyatımı ve çok çok çok memnunum :)
Sizin adınıza çok sevindim geçmiş olsun

Bu ameliyat i olduğumdan beri cehennem azabı yaşıyorum sanirsam .vicdanen rahat değilim bu tür ameliyatlar risk demek vücudu narkozla savunmasız birakiyoruz ne olacağını bilmiyoruz benim burnum kötü evet ama vijdanen az ab içindeyim !

Back
X