Çocuk sen beni öldüreceksin! Daha minnoş burnumu göremeden gidiciiiiiiimmm bu dünyadannnBu ameliyat i olduğumdan beri cehennem azabı yaşıyorum sanirsam .vicdanen rahat değilim bu tür ameliyatlar risk demek vücudu narkozla savunmasız birakiyoruz ne olacağını bilmiyoruz benim burnum kötü evet ama vijdanen az ab içindeyim !
ALLAH korusun güzel ablam sana bir şey olmasın korkuyorum minos burunu ben gormuycem :)Çocuk sen beni öldüreceksin! Daha minnoş burnumu göremeden gidiciiiiiiimmm bu dünyadannn
Olsa ben gösteririm ki sana Riri'cimmm heheheh hatta tüm dünyayaALLAH korusun güzel ablam sana bir şey olmasın korkuyorum minos burunu ben gormuycem :)
Ödemli bile cok güzelEsabil eker ankara da oldum memnunum ucu hala oldukca odemli o ucundaki sislik giderse cok memnun olucam
timai nasıl suan memnun musun burnundan ben de ankara dayım ankarada bir doktor arıyorum cevaplarsan cok sevinirim ?canım benim sadece kendi telefonumda çektiğim fotolarım var ben de çok araştırdım kendimi yordum sonra düşündüm teyzemin kızı esabil hocaya ameliyat olup memnun kalınca kararımı verdim gidip gelmem de kolay oldu bi de kontroller oluyo ,Ama ben şöle bi ricada bulundum doktordan estetik burun ameliyatı olan hastalarının fotoğraflarını görmek istedim resimlere baktım yorum yaptım sen de bi git görüş derim esabil hocayla sincan devlet hastanesi plastik cerrahi bölümünde
harikaSelam ne kadara ameliyat oldun ? Başarılı olmuş ^^
2 yıl önce Prof. Dr. Bekir Atik burun ameliyatımı gerçekleştirdi kızlar, bu yıl da göğüslerimi yaptırdım. Ben aşırı titiz ve çok araştıran biriyim ameliyat kararı almam çok uzun sürdü ama herkese estetik ameliyatlara karar vermeden önce Bekir Atik'le görüşmenizi tavsiye ederim.cok ıyı fıkır canım tsk
İlk fotoğrafta çok mutsuz duruyorsunuz :) bence size kattığı en önemli özellik mutluluğunuz olmuş üstelik burnunuzda gayet güzel duruyor geçmiş olsunHerkese Merhabalar, benim için İzmir' de en iyisi Estetik ve Plastik Cerrah Dr. Fahri MOLA, çalışmalarına instagram sayfasından bakabilirsiniz, ekte önceki ve sonraki burun görüntülerini paylaşıyorum :)
merhaba, evet eski burnumla pek mutlu değildimİlk fotoğrafta çok mutsuz duruyorsunuz :) bence size kattığı en önemli özellik mutluluğunuz olmuş üstelik burnunuzda gayet güzel duruyor geçmiş olsun
teşekkür ederim, sağolun :)gerçekten çok büyük değişim
siz ona mı ameliyat oldunuzMesut kaya yı öneririm hem çok iyi bir doktor hem de çok doğal burun yapıyor instagramdan bakabilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?