Evetsiz ona mı ameliyat oldunuz
Çok güzel olmuş güle güle kullanın ameliyat sonrası düşme oldumu ? Burun ucu sertliği nasıl lütfen bilgilendirinKızlar selam, ben 3 gün önce op. Dr. Burak Reşit Kayan' a ameliyat oldum..
Sonuçtan son derece memnunum.. Henüz tamponlarım alınmadı ama dışardan hissedebiliyorum ayrıca kendisi ameliyat öncesi ve sonrası fotomu çekmiş..
Ameliyat olmadan önce bi çok hastasıyla görüştüm, öyle karar verdim.. Fiyatıda o pahalı doktorlar gibi değil, çok makul gerçi yaptığı işe göre fiyat olarak hepsini sollamalı ama fiyatını öyle belirlemiş kendisi.
Herkese Merhabalar, benim için İzmir' de en iyisi Estetik ve Plastik Cerrah Dr. Fahri MOLA, çalışmalarına instagram sayfasından bakabilirsiniz, ekte önceki ve sonraki burun görüntülerini paylaşıyorum :)
Seyithan Kırtay'ı gözüm kapalı öneririm. O kadar araştırdım ki zamanında sonunda kendisinde karar kıldım iyi ki de yaptırmışım diyorum. İstanbuldan İzmir'e gittim İstanbuldaki fiyatların ucuculuğunu biliyorsunuzdur kendisinin ameliyat ücretide o kadar tuzlu değil. İstediğimden daha mükemmel bir burun oldu. Kendisinin en karamsar en pimpirikli hastası olduğumu düşünüyorum ve buna rağmen ilgisini ve desteğini hiç esirgemedi. İyi ki diyorum aynaya baktıkça
Merhabalar, ben de Perşembe günü olucam kısmetse fotoğraf paylaşabilme ihtimaliniz varsa çok sevinirim ve birkaç soru sormak istiyorum kapalı teknikte mi oldunuz (benim açık olucak mesela) burun yapınız nasıldı öncesinde? Hangi hastanede oldunuz vs soru sorma potansiyelim çok yüksek umarım Perşembe den önce görürsünüz yazdıklarımıSeyithan Kırtay'ı gözüm kapalı öneririm. O kadar araştırdım ki zamanında sonunda kendisinde karar kıldım iyi ki de yaptırmışım diyorum. İstanbuldan İzmir'e gittim İstanbuldaki fiyatların ucuculuğunu biliyorsunuzdur kendisinin ameliyat ücretide o kadar tuzlu değil. İstediğimden daha mükemmel bir burun oldu. Kendisinin en karamsar en pimpirikli hastası olduğumu düşünüyorum ve buna rağmen ilgisini ve desteğini hiç esirgemedi. İyi ki diyorum aynaya baktıkça
Merhabalar, ben de Perşembe günü olucam kısmetse fotoğraf paylaşabilme ihtimaliniz varsa çok sevinirim ve birkaç soru sormak istiyorum kapalı teknikte mi oldunuz (benim açık olucak mesela) burun yapınız nasıldı öncesinde? Hangi hastanede oldunuz vs soru sorma potansiyelim çok yüksek umarım Perşembe den önce görürsünüz yazdıklarımı
Kusura bakmayın geç oldu bir önceki cevapta fotoğraf attım :)Fotoğraf atar mısınız rica etsem şuanki durumunu?
inanılmaz güzel görünüyor ben çok beğendim fotoğraflarınız instagram da yoktu sanırım :) bu arada ben açık rinoplasti olucam oldukça da sıkıntılı bir burnum var (burnum hem sağa yatık hem aldığım darbeyle sol tarafımdaki kemer sağa kıyasla daha şiş hemde ucu düşük ve biraz top gibi) artık kafanızda nasıl bir şey canlanıyorsa :) zaten yaklaşık 3,5-4 saat sürecekmiş.. ama benim kafamda soru işareti kalan kısmı şu oldu; hem bana küçük bir burun gideceğini söyledi (suratım dar ve küçük baya) hem de burun ucumdaki derinin kalın olduğunu ve dokuları küçültmenin mümkün olmadığını söyledi.. nasıl olacak hiç bilmiyorum kafam baya karıştı.. çarşamba fotoğraf çekimim olacak burnumu nasıl yapacağımızı konuşucaz perşembe de kısmetse ameliyata giricem. Bu arada doktorun anlaşmalı olduğu 2 hastane var ben ege şehir hastanesinde olucamMerhaba, umarım gecikmemişimdir benim ultrasonik rinoplasti oldu. Ben burun kanatlarımında biraz daraltılmasını istedim. Ata sağlık (sanırım öyleydi) hastanesinde oldum. 1 gece yatış veriyor gerekli görürse Seyithan bey bende istanbuldan gelmiştim sağolsun yardımcı oldu Siz istemediğiniz hiçbir müdahaleyi yapmıyor doktor fazlasıyla ilgili ve bilgili biri ben sadece instagramdan takip ediyordum ön görüşme yapmadan ameliyatla görüşmeyi aynı gün yaptık. Sabah izmirdeydim ilk ameliyatından önce görüştük öğleden sonra burun için konuştuk anlaştık ve hemen ameliyata girdim. Benim istediğim burun 3kydı ve ucunun düşüklüğünden şikayetçi olduğum için ucunu düz istedim gülünce düşmesini istemedim ve ben sanırım en karamsar çekingen hastasıyım çok pimpirikliyim saçıma hayatımda bir kere ombre yaptırdım istediğim ton olmadığı için kuaförde oturup ağlamış insanım birde burun ameliyatımı düşün ameliyattan sonra ameliyat fotonuzu görünce zaten kendinizi tanıyamıyorsunuz ilk şoku orda yaşıyorsunuz çünkü kendinizi tanıyamıyorsunuz yıllardır aynı yüz sonuçta. Ben ilk 4-5 gün Seyithan bey olsun çağla hanım olsun sürekli mesajla utanarak rahatsız ettim hala aklıma geldikçe utanıyorum ama hiçbir şekilde terslemediler bıkmadan sıkılmadan titizlik ve özenle her sorumu ve tedirginliğimi samimiyetle cevapladılar hala çok şanslıyım diyorum kendi kendime. Şuan şiş olmasına rağmen bile çok tatlı duruyor küçük minnoş bir burnum oldu. Benim tek korktuğun şey benim burnumun sadece ucu düşüktü kemik yoktu bana herkes tepki gösterdi yaptıracağımı söyleyince birde 3k istediğimi söyleyince çok büyük risk aldığımı ve şakaya gelmeyeceğini birçok kişiden işittim ama kafaya koymuştum. İyi Ki de yaptırmışım ve iyi kide Seyithan beyi seçmişim kendisi zaten sizin yüzünüze istediğiniz burnun yakışıp yakışmayacağını size söylüyor artık insan sarrafı olmuş bir cerrahla karşı karşıya olacaksınız. İşinde hem başarılı hem samimi hemde teknik donanım ve bilgiye sahip. Annemde düşünüyor 50 yaşında olmasına rağmen birkaç fotoğraf bırakıyorum sayfada görürsün zaten
Bende küçük yüze küçük ponçik bir burnu çok yakıştırıyorum :) dokuları vücudun herhangi bir bölgesinde küçültmek mümkün değil maalesef. Demek istediği ‘burun neye izin veriyorsa onu yapabilirim’ büyük ihtimalle. Benim ince derili bir burnum var ve birazda esnek illa ki burun derimin izin verdiği oranda yumuşayacak kendini bırakacak. Yani burunda hekim istediği işlemi yapsın deri nasılsa yapısı neyse onu değiştiremez ama yapacağı düzeltme ve toparlama ona göre yapılır. Yani doktor düşme payını hesaplayarak kaldırır. Burunda deri kalınlığı çok önemli bu bakımdan. Seyithan bey istemediğiniz bir işlemi asla yapmaz ve oturacağı zaman istediğiniz görüntü oluşana kadar çabalar ameliyat sırasında. Benim ameliyatım 4,5 saat sürdü ki bende burun sırtında kemik bile yoktu düşünün. Umarım istediğiniz gibi bir burnunuz olur :))) Şimdiden çok geçmiş olsun <3inanılmaz güzel görünüyor ben çok beğendim fotoğraflarınız instagram da yoktu sanırım :) bu arada ben açık rinoplasti olucam oldukça da sıkıntılı bir burnum var (burnum hem sağa yatık hem aldığım darbeyle sol tarafımdaki kemer sağa kıyasla daha şiş hemde ucu düşük ve biraz top gibi) artık kafanızda nasıl bir şey canlanıyorsa :) zaten yaklaşık 3,5-4 saat sürecekmiş.. ama benim kafamda soru işareti kalan kısmı şu oldu; hem bana küçük bir burun gideceğini söyledi (suratım dar ve küçük baya) hem de burun ucumdaki derinin kalın olduğunu ve dokuları küçültmenin mümkün olmadığını söyledi.. nasıl olacak hiç bilmiyorum kafam baya karıştı.. çarşamba fotoğraf çekimim olacak burnumu nasıl yapacağımızı konuşucaz perşembe de kısmetse ameliyata giricem. Bu arada doktorun anlaşmalı olduğu 2 hastane var ben ege şehir hastanesinde olucam
Kusura bakmayın geç oldu bir önceki cevapta fotoğraf attım :)
Harika olmuş bence güle güle kullanın yeni burnunuzu:)
Reklamsı hareketlerHerkese Merhabalar, benim için İzmir' de en iyisi Estetik ve Plastik Cerrah Dr. Fahri MOLA, çalışmalarına instagram sayfasından bakabilirsiniz, ekte önceki ve sonraki burun görüntülerini paylaşıyorum :)
Reklamsı hareketlerMerhaba kızlar, burun estetiği için İzmir' e gelin, hem daha uygun fiyatlar hem de daha başarılı bir doktor var burada, kendi doktorum Plastik ve Estetik Cerrah Fahri Mola, instagramdan çalışmalarına bakabilirsinizBilgi almak isteyenlere whatsapp üzerinden yardımcı olurum seve seve :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?