Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Merhaba;Ben Barış Çakır'dan çok memnunum isteyen arkadaşlara resim gönderebilirim elimden geleni yaparım.Pek kullanamıyorum siteyi ama olsun denerim en azından

mrb aralık ayında amelıyat olmayı düşünüyorum aslında emre ilhan da karar verdım ama aklım barış çakırada gıtmıyor değil. resımlerıne bakabılırmıyım ark. istegımı kabul edersen sevınırım

eso mrb. amelıyat sonrası tampon çıkartma işlemi çok acılı oluyormu. bide tampon olarak bezmi kullanıyor emre bey. bende emre ilhan ı düşünüyorum merak ettım detayları

hepinizin burnu çok güzel olmuş maşşş.ist.da otursakta emrebeye gidebilsek napalım bursada yetinices artık

ya kizlar amaliyat olanlara bi sorum var,en cok tamponlari cikarirken insanin cani aciyor diyolar ama simdi artik eskisi gibi tampon kullanilmiyormus,bantlar varmis onlari yapistiiyorlarmis artik dogru mu bu..bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim

evet doğru bilgi vermişler canım bende oldum acımıyor... Naci beyde amelıyat oldum amelıyat sonrasında bıle agrı olmadı ama bunda nacı beyın kullandıgı maskenın etkısı var:)

arkadaşlar öncelikle kendi burnunuzu tanıyın öyle karar verin.yani terzi verilen kumaşa göre dikim yapar sonuçta.
şöyle açıklayayım mesela dr. barış çakır beyin yaptığı burunları çok beğeniyorum.gayet başarılı da buluyorum.kezaa dr.yakup avşar da öyle..
ancak benim burnum gibi burunlarda yani iri ve kalın derili burunlarda bu doktorların başarısız olduğunu düşünüyorum.tam bir yıl araştırdım.dr emre ilhanı seçtim.
bu yüzden şu çok iyi bu harika 2 günde iyileştim veya tam tersi yorumlara pek aldırış etmeyin.mesela yaseminciğin burnuda benim gibi kalın derili ve geniş bir burundu emre beye yaptırdı aynı şekilde eso da öyle yani size benzeyen burunlardaki başarı oranını dikkate alın

Yardım edin arkadaslar bir türlü karar veremiyorum Naci Celik mı Buğra Çöllü mü yoksa Barış Çakır mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…