Merhaba;Ben Barış Çakır'dan çok memnunum isteyen arkadaşlara resim gönderebilirim elimden geleni yaparım.Pek kullanamıyorum siteyi ama olsun denerim en azından
ben bu başlığa daha önce yazmış mıydım hatırlayamadım (sanırım yazmadım)
yazmadıysam eğer, başarılı olduğunu düşündüğüm burnumun (kendisi 8 aylık) fotoları 'ameliyat sonrası fotoğraflar Op. Dr. A. Emre İlhan' başlıklı albümde mevcut..
resimleri neden göremiyorum acaba
kızlar yeni foto ekledimmmmm
kızlar yeni foto ekledimmmmm
Merhaba;Ben Barış Çakır'dan çok memnunum isteyen arkadaşlara resim gönderebilirim elimden geleni yaparım.Pek kullanamıyorum siteyi ama olsun denerim en azından
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
ya kizlar amaliyat olanlara bi sorum var,en cok tamponlari cikarirken insanin cani aciyor diyolar ama simdi artik eskisi gibi tampon kullanilmiyormus,bantlar varmis onlari yapistiiyorlarmis artik dogru mu bu..bu konuda bilgi verirseniz cok sevinirim
ben de aynı gün oluyorum ve inanılmaz heyecanlıyımmmmm
umarım cok rahat gecer
simdiden gecmis olsun
Bu da benim 20 günlük burnum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?