63 sayfa ne ki canım ben burunla ilgili diğer konuda tam 620 sayfayı oturup okudum, e burun bu :)))
atmışüç sayfayı nası okuyim ben ya hadi okudum karmakarışık olur kalırım..
canım evet doğru duymuşsun, en çok tamponlar çıkarılırken acı duyuyorsun. Ama bu acı da öyle abartılıcak bir acı değil gerçekten. Zaten bir an önce çıksın istediğim için o acıyı hissetmedim bile ben:) ama sonrasında öyle bir nefes almaya başlıyorsun ki, oksijen çarpıyo resmen
Çarpıyo, çarpıyo merak etme. bir iki saat konuşamıyosun:) herkese soruyosun, siz de mi böyle neefs alıyorsunuz diye:)
ne guzel ya atlattmısın burun badıresını:))
Bunlarda benim burnum.İlki 3-4 aylık,sonuncusu 6 aylık buruncuk kaydirigubbakcemile3
Doktorum Ufuk Bilkay,şimdilik memnunum burnumdan.Çok doğal durduğunu ve yüzüme yakıştığını söylüyor çevremdekiler.Herkesin istediği buruna kavuşması dileğiyle arkadaşlaropuyorumnanaktan
merhabaa ben 15 yaşındayım ve burnumun çok büyük olduğunu düşünüyorum güzel bi kız olmama rağmen burnum resmen güzelliğimi gölgeliyor.Kimsenin beni profilden görmesini istemiyorum gittiğim hiçbir yerde de rahat olamıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum.Nereye gitsem insanların burunlarına dikkat ediyorum ve en kötü burun sanki benimkiymiş gibi geliyor.Bi kaç fotograf koyarsam bana gerçek görüşlerinizi söyleyebilir misiniz? Çünkü dışarıdan birinin söylediği laflar benim için çok önemli.Lütfen dürüst olun.Şimdiden teşekkür ederim
merhabaa ben 15 yaşındayım ve burnumun çok büyük olduğunu düşünüyorum güzel bi kız olmama rağmen burnum resmen güzelliğimi gölgeliyor.Kimsenin beni profilden görmesini istemiyorum gittiğim hiçbir yerde de rahat olamıyorum ve bu durumdan nefret ediyorum.Nereye gitsem insanların burunlarına dikkat ediyorum ve en kötü burun sanki benimkiymiş gibi geliyor.Bi kaç fotograf koyarsam bana gerçek görüşlerinizi söyleyebilir misiniz? Çünkü dışarıdan birinin söylediği laflar benim için çok önemli.Lütfen dürüst olun.Şimdiden teşekkür ederim
bozulmazsa şuan çok güzel 9. günüm fotolara bakabilirsiniz doktorum ufuk bilkay
eskı burnuna gore bu burun senı bayagı bı ufak göstermış tum samımıyetımle soyluyorum çok farketmış
resım koyarsan fıkrımı soylerım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?