Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

hasan poyraz'a burnunu yaptıran sadece 1 kişi mi var?ben de yaza burnumda ki eti aldırıcam ama düzeltelim dedi de...

Ben de 3 ay önce estetik ve deviasyon ameliyatı oldum, doktorum Muhammet Dilber, burada adını arayınca bu başlığı buldum. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum. Burnum hem kemerli hem sarkıktı, şu anda ise tahmin edemeyeceğim kadar güzel oldu. Kendisi arkadaşımın doktoruydu, tam güvenerek teslim ettim kendimi, sadece doğal olmasını istedim geri kalanını ona bıraktım. İyi ki de bırakmışım. Çok memnunum ve tavsiye ediyorum.

doktorurumun adı zühtü demir ve cok memnunum fotolarımda var bakabilirsiniz herkesede tavsiye ediyorum ank ve istdada ameliyat yapıyor bilginize kızlar yaptırmak isteyenlere burdan yardımcı olabilirim

cemil tugay..
4. ayımdayım..ve cemıl tugay dan cok cok cok memnunum..hayallerımın bıle otesınde bır burnum var artık :)

Merhaba arkadaşlar;

Aranıza yeni katıldım:))Bende 2 ay önce burun estetiği oldum.Barış Çakır Doktorumdu kendisinden çok çok memnunum...Herkese tavsiye ediyorum...Çok başarılı geçti herhangibir aksilik yaşamadım..Çok şükür..

merhabalar

bende siteye yeni katıldım.kendime burun estetiği için güvenilir bir doktor arıyorum.siteyi kullanmayı da beceremedim :) bana yardımcı olurmusunuz.aklımda bikaç isim var ama karar veremiyorum:/

Merhaba;Ben Barış Çakır'dan çok memnunum isteyen arkadaşlara resim gönderebilirim elimden geleni yaparım.Pek kullanamıyorum siteyi ama olsun denerim en azından

merhabalar

bende siteye yeni katıldım.kendime burun estetiği için güvenilir bir doktor arıyorum.siteyi kullanmayı da beceremedim :) bana yardımcı olurmusunuz.aklımda bikaç isim var ama karar veremiyorum:/

o zaman aramıza hg cnm daha msj atma hakkın yoktur senin özelden 100 msj tamamlaman lazım burdan ondan sonra özel msj atabiliyosun başkalarınada biraz zaman gecir uzman olursun burdada :))

o zaman aramıza hg cnm daha msj atma hakkın yoktur senin özelden 100 msj tamamlaman lazım burdan ondan sonra özel msj atabiliyosun başkalarınada biraz zaman gecir uzman olursun burdada :))

hoşbulduk :) uzman olmasamda olur kendime iyi bir doktor bulacak kadar olsun yeter :)

Merhaba;Ben Barış Çakır'dan çok memnunum isteyen arkadaşlara resim gönderebilirim elimden geleni yaparım.Pek kullanamıyorum siteyi ama olsun denerim en azından

barış çakır ı daha öncede duymuştum.iyi bi doktor ama biraz pahalı sanırsam :/ yeni üye olduğum için resimleride göremiyorum ama eminim güzel olmuştur.

ben bu başlığa daha önce yazmış mıydım hatırlayamadım (sanırım yazmadım)
yazmadıysam eğer, başarılı olduğunu düşündüğüm burnumun (kendisi 8 aylık) fotoları 'ameliyat sonrası fotoğraflar Op. Dr. A. Emre İlhan' başlıklı albümde mevcut..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…