Yardım edin arkadaslar bir türlü karar veremiyorum Naci Celik mı Buğra Çöllü mü yoksa Barış Çakır mı
merhaba ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum estetikle ilgili arastırma yaparken sayfayı keşfettim. bende burun estetigi yapmak istiyorum rica etsem burun estetigi olan arkadaslar beni ekleyebilirmi birde ameliyat oldugu doktorun ismini yazarsa çok memnun olurum. teşekkürler şimdiden
arkadaşlar yeni üyeyseniz msj doldurduktan sonra resimleride görebiliyosunuz masal seni ekledim..doktorumda ankara ve istanbulda ameliyat yapıyor zühtü demir
Ben de 3 ay önce estetik ve deviasyon ameliyatı oldum, doktorum Muhammet Dilber, burada adını arayınca bu başlığı buldum. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum. Burnum hem kemerli hem sarkıktı, şu anda ise tahmin edemeyeceğim kadar güzel oldu. Kendisi arkadaşımın doktoruydu, tam güvenerek teslim ettim kendimi, sadece doğal olmasını istedim geri kalanını ona bıraktım. İyi ki de bırakmışım. Çok memnunum ve tavsiye ediyorum.
doktorurumun adı zühtü demir ve cok memnunum fotolarımda var bakabilirsiniz herkesede tavsiye ediyorum ank ve istdada ameliyat yapıyor bilginize kızlaryaptırmak isteyenlere burdan yardımcı olabilirim
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
ben cok memnunum necdet ucar doktorumun adı,bogazıcı tıp merkezınden
ben de yeni üye oldum revuzyon burun ameliyatı yaptırmak istiyorum. Zühtü demir ameliyatı ne kadar bi ücrete yapıyor. Henüz 25 msj ı dolduramadığım için albüm göremiorum ama az kaldı:76: beni eklersen sevnirim fotoları merak ediorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?