Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Öyle yapacağım zaten ama yanlış bir karar vermekten o kadar korkuyorumki sonuçta yüzün ortasında bir organ hata olursa çok sıkıntı çekeceğim

Birde rica etsem yazdığım doktorlara ameliyat olan arkadaşlar beni ekleyebilirlermi? Ben kimsenin resmini göremiyorum çünki

merhaba ben kadınlar kulübüne yeni üye oldum estetikle ilgili arastırma yaparken sayfayı keşfettim. bende burun estetigi yapmak istiyorum rica etsem burun estetigi olan arkadaslar beni ekleyebilirmi birde ameliyat oldugu doktorun ismini yazarsa çok memnun olurum. teşekkürler şimdiden

Arkadaşlar lütfen son zamanlarda ameliyat olan arkadaşlar benide eklermisiniz ben fotoğrafları göremiyorum

arkadaslar benim gorumcem kayseride burun ameliyati oldu.burnunda nefes alma problemi vardi et aldirdi ayni zamanda da estetik oldu.kemik egriligi vardi;simdi super oldu doktoru ayhan gultekin tavsiye ederim cok iyi bi doktor fiyati da cok uygundu.

arkadaşlar yeni üyeyseniz msj doldurduktan sonra resimleride görebiliyosunuz masal seni ekledim..doktorumda ankara ve istanbulda ameliyat yapıyor zühtü demir

arkadaşlar yeni üyeyseniz msj doldurduktan sonra resimleride görebiliyosunuz masal seni ekledim..doktorumda ankara ve istanbulda ameliyat yapıyor zühtü demir

ben de yeni üye oldum revuzyon burun ameliyatı yaptırmak istiyorum. Zühtü demir ameliyatı ne kadar bi ücrete yapıyor. Henüz 25 msj ı dolduramadığım için albüm göremiorum ama az kaldı:76: beni eklersen sevnirim fotoları merak ediorum.

ben de revuzyon ameliyatı için doktor arastırıyorum. seni ekledim kabul edersen sevinirim

doktorurumun adı zühtü demir ve cok memnunum fotolarımda var bakabilirsiniz herkesede tavsiye ediyorum ank ve istdada ameliyat yapıyor bilginize kızlar yaptırmak isteyenlere burdan yardımcı olabilirim

fotolarını görebilmek için seni ekledim kabul edersen sevinirimmmm D

dr kemal ekberoğlu sitesine bak o dr ben çok ii tanıyorum ameliyatları çok iii bi çok ameliyatına şait oldum acayip burun yapıyo süperr

barış çakır ya da zühtü demir e ameliyat olan arkadaşlar beni ekleyebilir mi? fiyatla ilgili bigisi olan varsa yardımcı olursanız sevinirmmm

Merabalar:) ben doktor araştırıorum bazılarınızı eklesem kabul edermisiniz doktor seçemiorum bitürlü olym artık şu ameliyatı

ben cok memnunum necdet ucar doktorumun adı,bogazıcı tıp merkezınden

canım bende sonunda bogazici tıp da estetik ameliyetı olmaya karar verdim. fiyat olarak senden ne kadar talep ettiler bayan bir dokor var orda cok başarılı buldum ameliyatlarını ona olmayı düsünüyom bakalım artık...

arkadaşlar benim yarın Dr Abülkadir Göksel ile randevum var. Çok heyecanlıyım..Dr Abülkadir Göksel'e ameliyat olan varsa resimlerini görebilirmiyim

canım revizyonda olsa fiyatı aynı sanırım yaptıran arkadaşlar vardı benim burun 3.5 sene oldu olalı ondan fiyatı söylemem komik olur eski fiyat ama normal burunu 3.500 yaptığını biliyorum olan arkadaşlardan bildiğim kadarıyla cok pahalı yapmıyor zaten seni ekliyorum bakarsın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…