Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

çok güzel bir konu açılmış..açanın ellerine sağlık.fakat ameliyat geçirenler burunlarının yan fotolarını koyarlarsa bize çok faydalı olur ..bende burun kemiğimi traşlatmak istiyorum.burnum güzel ama hafif kemik çıktı..ne yapsam

arkadaşlar boğaziçi tıp merkezinde açık rinoplasti oldum doktorum irfan aydın gayet iyi oldu fakat henüz tam şişliklerim geçmedi o yüzden fotograf koymuyorum memnun kaldım ucuz diye insan emin olamıyor diğer doktor fiyatlarını görünce ama ben memnun ayrıldım şu anda da pek bir sıkıntım yok.

ben naci çelik ,le zühtü demir arasında kararsız kaldım

naci çelık ıstanbulda degıl mı canım. ben ıstanbulda olsam ıstanbulu tercıh ederdım kesin.Ama Ankarada oldugum için Ankaradan secmek zorundayım. ben de zuhtu bey hakkında kararsız kaldım hayırlısı inşallah.

benim de iyice kafam karıştı.ama hisslerim selçuk inanlı diyor !!

Ben de Prof.Dr.Selçuk İnanlı'yı düşünüyorum aslında ama henüz görüşmedim.Forumda Emre Bey ile ilgili de çok ii yorumlar var kafamı karıştırmak istemiyorum aslında. Selçuk Bey'e ameliyat olan bir arkadaşım var burnu gayet güzel oldu ama onun burnunda fazlasıyla eğrilik vardı.Selçuk Bey'i çok övüyor 7000 TL'ye ameliyat olmuş kendisi.

canım geçmiş olsun ameliyat olalı ne kadar zaman oldu ?bende dr veli beyden vazgeçip irfan bey mi olsun düşüncesindeyim

zeyno57 öncelikle geçmiş olsun canım inşallah şişliklerin geçince daha da memnun olursun .. bende boğaziçi tıp merkezini düşünüyorum (beşiktaş yıldızdaki değil mi?) fiyat konusunda sen ne kadar ödedin bilgi verirsen sevinirim

bende malatyada bılge beye amelıyat oldum bende cok memnunum burnumdan besıncı ayım ama bı tarafta hala sıslık var genede cok mtluyum yenı burnumla

ben de Metin Yılmaz'a ameliyat olmayı düşünüyorum ama hakkında pek bi yorum göremedim.ona ameliyat olup memnun kalan kimse yok mu?

Doğru yere mi yazıyorum onu bile bilmiyorum ama, emotional süreyya şeneldirin ücretini sormuşsun, yarın randevum var, gelince yazarım sana. Ben revizyon olacağım
daha önce barış çakırla görüştüm sadece, nedense güven vermedi, yada benim frekansım tutmadı bilmiyorum.

benimde kafamda 3 doktor var bunlardan biride zühtü bey fakat boludayım sectiğim doktorlarda hep uzak

cok kararsızım hangi doktoru seccem ben ya bi yerde okuyorum cok iyi diyolar başka biri hiç memnun kalmadığını soyluyo sansa mı bırakcaz şimdi yani pooooooofff

:26:çook pahalı aama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…