ben naci çelik ,le zühtü demir arasında kararsız kaldım
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
benim de iyice kafam karıştı.ama hisslerim selçuk inanlı diyor !!
canım geçmiş olsun ameliyat olalı ne kadar zaman oldu ?bende dr veli beyden vazgeçip irfan bey mi olsun düşüncesindeyimarkadaşlar boğaziçi tıp merkezinde açık rinoplasti oldum doktorum irfan aydın gayet iyi oldu fakat henüz tam şişliklerim geçmedi o yüzden fotograf koymuyorum memnun kaldım ucuz diye insan emin olamıyor diğer doktor fiyatlarını görünce ama ben memnun ayrıldım şu anda da pek bir sıkıntım yok.
arkadaşlar boğaziçi tıp merkezinde açık rinoplasti oldum doktorum irfan aydın gayet iyi oldu fakat henüz tam şişliklerim geçmedi o yüzden fotograf koymuyorum memnun kaldım ucuz diye insan emin olamıyor diğer doktor fiyatlarını görünce ama ben memnun ayrıldım şu anda da pek bir sıkıntım yok.
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
naci çelık ıstanbulda degıl mı canım. ben ıstanbulda olsam ıstanbulu tercıh ederdım kesin.Ama Ankarada oldugum için Ankaradan secmek zorundayım. ben de zuhtu bey hakkında kararsız kaldım hayırlısı inşallah.
teşekkür ederim, Doktorum Ufuk Bilkay 3bine maloldu
aynı mutluluğu yaşıyoruz bnmde 25 oldu msjişşşşte bu da 25. mesaj ve bende bakacağım albümlere :))))
Ben de Prof.Dr.Selçuk İnanlı'yı düşünüyorum aslında ama henüz görüşmedim.Forumda Emre Bey ile ilgili de çok ii yorumlar var kafamı karıştırmak istemiyorum aslında. Selçuk Bey'e ameliyat olan bir arkadaşım var burnu gayet güzel oldu ama onun burnunda fazlasıyla eğrilik vardı.Selçuk Bey'i çok övüyor 7000 TL'ye ameliyat olmuş kendisi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?