Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

kime ameliyat oldun senn???

henüz resim ekleyemiyorum ama en kısa zamanda eklicem yeni olduğum için yorumlar yapmam gerekiyormuş:)) izmir ekol hast. Cem Karas

ya artık devlet hastahanelerinde bile çok güzel estetik revizyon yapıyolar. o kadar para vermek boşuna mı bilmiyorum. aslında iyisi olsun diyoruz ama çok şaşırdım hiç para vermeden çok doğal burun gördüm.

ya artık devlet hastahanelerinde bile çok güzel estetik revizyon yapıyolar. o kadar para vermek boşuna mı bilmiyorum. aslında iyisi olsun diyoruz ama çok şaşırdım hiç para vermeden çok doğal burun gördüm.

kızlar ben izmirde ufuk bilkaya ameliyat oldum çok memnunum bugün 41.günüm.albümde resimlerim var

arkadaşlar bazen özel mesaj alıyorum ama onları cevaplayamıyorum henüz 100 mesaja ulaşmadığım için sormak istedikleriniz varsa burdan cevaplandırabilirim.

Ben İzmir'de Can Kopal'a ameliyat oldum.Doğal ve güzel bi burnum oldu.Gayet ilgili ve güler yüzlü.İzmir'de olmak isteyenlere tavsiye ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…