Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

cok iyi ve mantikli bir fikir. haydi paylasalimmm

:26:çook pahalı aama

evet pahalı ama hastane masrafları da içerisinde bu şekildeymiş hastane de 2500 TL almış sanırım. tabii ki doktorundan çok memnun yani sonuçta içime sinsin de önemli olan o.ne de olsa belli bir ücret ödenecek biraz daha biriktirip öyle yaptırırım ama sonuç iyi ve sağlıklı olsun yeterli.

:26:çook pahalı aama

7000 çok pahalı değil mi? ben şubat ayında oldum ne gün verildi ne de bilgisayardan yaklaşık görünümüm ayarlandı.çünkü doktorunuz bilgisayar değil orda olan şekil birebir tutmaz.yarın gel ameliyat edelim dedi olur dedim.ertesi gün gittim , şekil üzerinde konuştuk.bence bırakın doktorunuz karar versin.çünkü her yüze giden belli bir şekil var.ameliyattan sonra ağrı kesici bile içmedim.fiyatıda 2500 verdim hem içi hem de dışı yapıldı.bence 7000 çok pahalı.yine de siz bilirsiniz

bende burun estetigi düsünüyorum bu sene sonunda ama bir türlü doktor secemiyorum... acaba esteworld dr tamer yavas hakkinda bilgisi olan varmi? yada buraya foto koya bilen?
yeni üye oldugum icin hic kimsenin resimlerine bakamiyorum (

Zühtü Bey hakkında ne düşünüyosunuz, bana fotoğraf gönderebilecek olan var mı, foto göremiyorum

canım ben zühtü beye oldum ve seni ekledim görebilirsin fotolarımı sende randevu almışsın hayırlısı olsun sen ne zaman olmayı düşünüyorsun..

esteworld muaneye gittim doktor ahmet torkut ya da esteworld hakkında bilgisi olan var mı acaba? Orda amelyat olmayı düşünüyorumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…