Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

kızlar 1.ayım bugün doldu ve yeni resimlerimi koydum bakmak isterseniz:)

kızlar 1.ayım bugün doldu ve yeni resimlerimi koydum bakmak isterseniz:)

canııımm baktıım sorunsuz ve şekli de çok güzel görünüyo maşallah güle güle kullan.bgn 9. günüm alçım hala alınmadı geç kaynıomş çatlak varmış burnumda.çok merak ediyorum umarım güzel olmuştr.hepimize sennki gbi sorunsuz bi burun diliyorum :) hayrlı olsun.

cnm benim çok teşkkür ederim alçın alınsın ne güzel bir burna sahip olacaksın bak:)senin doktorun kimdi?alçı alındıktan sonra resimlerini merakla bekliyorus:)

ben 10 gün önce selçuk öztunça oldum çokta memnunum, doktorumun ellerine sağlık bir haftada ne şişlik kaldı ne morluk ..

cnm benim çok teşkkür ederim alçın alınsın ne güzel bir burna sahip olacaksın bak:)senin doktorun kimdi?alçı alındıktan sonra resimlerini merakla bekliyorus:)

canıım çok teşekkür ederim alındı alçı foto yüklemeyi bilmiyorum :) şimdilik şiş ve ödem dışında bi porblemim yok gibi görünüo.prof. dr . hüseyin sevene ameliyat oldum ben. :)

kimi tavsi,ye edersiniz fiyatta bütceme uyabilecek ... ve devlette yaptıran özellikle serdar ceylan burun ameliyat ı olan varmıııı

bende barış çakır ile emre ilhan arasında kararsız kaldım hangisine olsam diye, ve bende ne yazık ki albümlerinizi göremiyorum, 25 yorum çok olmuş ya:)

ya ben yeni üye deilim ama yorumum fln yokmuş o yüzden albüm resimlerinize bakamıyorum rsim eklesek bide fiyatları neden yazmıyosunuz ???

kimi tavsi,ye edersiniz fiyatta bütceme uyabilecek ... ve devlette yaptıran özellikle serdar ceylan burun ameliyat ı olan varmıııı

Merhaba ,, sanırım yardımcı olabilirim,, devlette yaptırmadım ancak rakam oldukça uyguna geldi 2,500 tl ve işin güzel tarafı,, son derece naturel kimse anlamıyor

kimse yokmu yahuuuuuu

doktorum Selçuk Öztunç kesinlikle tavsiye ederim, zaten bende dr mu kk daki üyeler vasıtası ile buldum yogun bikaç arştırmadan sonra karar vermiştim, şimdide dudak kontürü yada dolgunun araştırması içerisindeyim

slm arkadaşlar adanada ersal kaya hakkında bilgisi olan warmı yada ona ameliyat olan ?warsa foto koyabilirmi acaba..LÜTFEN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…