Arkadaslar yeni üyeyim,uzun zamandir burun amaliyati olmayi düsünüyorum,tek tek tüm yazilanlari okudum ve fotograflari göremedigim icin bazi arkadaslara arkadaslik istekleri yolladim(ki sanirim öyle bakilabiliyor ancak) kabul ederseniz sevinirim...ama okuduklarimdan yola cikarak cogunluk emre ilhanín hastasi...bütün yazdiginiz doktorlari not ettim ve fotograflariniza baktiktan sonra kafamda netlesecek sanirim biraz daha secimim...
Ama cidden merak ettigim bisey var ,genelde emre ilhan yaziyo cvplarda ve ben ilk kez duyuyorum ama bugünden sonra arastiracagim internet sayfasindan ,ama fatih dagdelen ,hasan findik bu isimlere hic rastlamadim,tuhafima gitti ,aslinda su bakimdan tuhafima gitti,ben almanyada yasiyorum ve burda tv da sürekli fatih dagdelen reklamlari dönüyor,ve burdan cok gidip amaliyat olup memnun kalan var ama burda özellikle istanbuldakiler görüsmeye bile gittik diye bahsetmemisler...ben de normal de burun amaliyatimi fatih beye yaptirmayi düsünüyordum aslinda takii yazdiklarinizi okuyana kadar ama simdi terettütteyim...amaliyat olanlar beni eklerlerse sevinirim
Merhaba kızlar, bende doktor araştırıyorum, forumun yeni takipçisiyim, ne zor işmiş doktor araştırmakburnunu emanet etmek hiçde kolay değil, ben hem amaliyat almak istiyorum ( hafif bir kemik eğiriliği ve burun eti alınacak ) hemde estetik olacak burnum yukarı doğru biraz kemikli, ben bir kbb doktoru arıyorum, ama özel muayenehanesi olmayacak, hastane doktoru olacak, ne biliyim acıbade, memorıal, florance nigthingale gibi iyi hastanelerden olabilir, bildiğiniz bir kbb ci varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum......
bende,bende,bende:)
lütfen bende aynı senin durumundayım eğer iyi bir hastane bulursan haber verirmisin iyi bir yer olursa bende olaacağım bende de kemik eğriliği var..aynı senin yaşadığın sorunlarını yaşıyorum
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
Yakup Avşar.. hayatım boyunca her daim öerebileceğim tek isim mükemmel bir insan ve kusursuz sonucları ile muhteşem bir cerrah
bende 2006 da yaptırmıştım.estetik olduğumu pek kimse bilmiyor yeni çevremde (iş hayatı)..doğal bir görüntüm olduğunu düşünüyorum.ama şunu söylemeden edemeyeceğim benim psikolojimi bozan şeylerden biriydi burnum.iyikide olmuşum diyorum.estetikten sonra kendimle daha barışık olmuştum.
Nişantaşında bir doktor buldum aslında doc. dr. teoman dal, muayene oldum, işini gerçekten çok iyi biliyor, önce kulaklarıma kadar muayene etti, küçükken kulaklarında bir sorun olmuş dedi ve beni çok şaşırttı gerçekten de öye, önce tomografi , ardından da üç boutlu resim çekti, kendisini de araştırdım gerçekten çok iyi, ama malesef kurum anlaşmam olmadığı için bana bayağı bir pahalıya patladı, ameliyarını amerikan hastanesinde yapıyor ve 7.000 TL ücret istedi, ben de kurum anlaşması olan bir hastene arıyorum, acıbadem, memorıal, florance nigtingale gibi bir çok hastane olabilir, şu aralar Gaffar Aslan üzerine yoğunlaştım, oda şişli memorıal da rinoplasti ağırlıkla yapan bir kbb ci, ama onunla ilgili de pek yorum bulamadım nette o nedenle kararsız kaldım, Gaffar aslan dan da 8 eylüle randevu aldım bakalım, araştırmalara devam
bende 2006 da yaptırmıştım.estetik olduğumu pek kimse bilmiyor yeni çevremde (iş hayatı)..doğal bir görüntüm olduğunu düşünüyorum.ama şunu söylemeden edemeyeceğim benim psikolojimi bozan şeylerden biriydi burnum.iyikide olmuşum diyorum.estetikten sonra kendimle daha barışık olmuştum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?