Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

bende aynı senin gibi tüm doktorların isimlerini yazıyorum elimde kocamn liste ile gezdim kafam karıştıkça akrıştı ancak sana tavsiyem isimler içinde kaybolma birkaç doktor belirle onlarla görüş sana en yakın hissetiğin doktora amelyat olmak en iyisi her doktorda sorun yaşabilirmisin kimisi devlet hastanesinde oluyor acemi doktora ama memnunum diyor...Hata payı en az olan doktora amelyat olup kurtulmak kafanı bunaltmaya gerek yok...umarım iyi bir operasyon geçirirsin

lütfen bende aynı senin durumundayım eğer iyi bir hastane bulursan haber verirmisin iyi bir yer olursa bende olaacağım bende de kemik eğriliği var..aynı senin yaşadığın sorunlarını yaşıyorum

lütfen bende aynı senin durumundayım eğer iyi bir hastane bulursan haber verirmisin iyi bir yer olursa bende olaacağım bende de kemik eğriliği var..aynı senin yaşadığın sorunlarını yaşıyorum

Nişantaşında bir doktor buldum aslında doc. dr. teoman dal, muayene oldum, işini gerçekten çok iyi biliyor, önce kulaklarıma kadar muayene etti, küçükken kulaklarında bir sorun olmuş dedi ve beni çok şaşırttı gerçekten de öye, önce tomografi , ardından da üç boutlu resim çekti, kendisini de araştırdım gerçekten çok iyi, ama malesef kurum anlaşmam olmadığı için bana bayağı bir pahalıya patladı, ameliyarını amerikan hastanesinde yapıyor ve 7.000 TL ücret istedi, ben de kurum anlaşması olan bir hastene arıyorum, acıbadem, memorıal, florance nigtingale gibi bir çok hastane olabilir, şu aralar Gaffar Aslan üzerine yoğunlaştım, oda şişli memorıal da rinoplasti ağırlıkla yapan bir kbb ci, ama onunla ilgili de pek yorum bulamadım nette o nedenle kararsız kaldım, Gaffar aslan dan da 8 eylüle randevu aldım bakalım, araştırmalara devam

Merhaba Arkadaşlar bende uzun zamandır netten ve çevremden araştırıyorum ancak gidip bir uzmanla henüz görüşmedim. benim burnumun ekseninde sağa doğru yamukluk var bunun için büyük bir operasyon mu yaparlar bilgisi olan var mı acep?
Birde bir arkadaşım yaptırmış kemikliymiş burnu dün beraberdik 3 yıl geçmiş üzerinden çok doğal duruyor. forumda deneyimleri okudum ancak dr.un ismine rastlayamadım medicana da Doç. Dr.Hakkı Yücel Demir. Bilgi veren olursa çok sevineceğim...

benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan

Merhaba kızlar... Bende estetik yaptırmak istiyorum ama kararsızım doktor konusunda. Albümlerden resimde bakamıyorum mesaj sayımın 25 olması gerekiyormuş. SezosSs senin mesajını özellikle aldım avatarındaki resim gerçekten sanamı ait merak ettim? Doktorun Emre İlhan dan memnunmusun? Fiyat konusu hastadan hastaya değişiyor ama hiç değilse bir fiyat aralığı verebilirmisin???

Yakup Avşar.. hayatım boyunca her daim öerebileceğim tek isim mükemmel bir insan ve kusursuz sonucları ile muhteşem bir cerrah

mrb. bende yakup avşarı düşündüm bir dönem ama 6000 euro gibi bir rakam verdiğini duydum olabilir ama bana göre fazla acaba böyle bir rakamın doğruluk payı ne sizce?

doktor seçimi gerçekten çok zordur hele bide hiç tanıdığın yoksa bende çok kararsız kaldım sadece burdaki yorumlardan hareket ettm ve ankaradaki prof dr serdar öztürke olmayı karar verdim ön görüşmeye gittiğimde içimde bi acaba kalmadı gerçekten güven sağlıyo ilgisi olsun gösterdiği resimler olsun çok doğal ve başarılıydı hiç tereddüt etmedim çok memnunum 9 ay oldu herkes burnumu çok beyeniyo revizyonlardada başarılı bi doktor gatadada görev yapıyo muayene ücreti de almıyo gidin görüşün derim ben

bende 2006 da yaptırmıştım.estetik olduğumu pek kimse bilmiyor yeni çevremde (iş hayatı)..doğal bir görüntüm olduğunu düşünüyorum.ama şunu söylemeden edemeyeceğim benim psikolojimi bozan şeylerden biriydi burnum.iyikide olmuşum diyorum.estetikten sonra kendimle daha barışık olmuştum.

aslında bu siteye bambaşka bir konu için üye olmuştum ama benim için eski olan bir konuyu okumak ve sizlerin o heycanını görmek beni değişik duygulara aldı götürdü.umarım herkes başarılı operasyonlar geçirir.

Lütfen düzgün bir şekilde doktorun adını çevrenizde veya sizin yaşadığı deneyimlerinizi tavsiye şeklinde belirtip ücreti de yazarsak faydalı olur

teoman hoca iyi deniyor, gaffar aslan da kariyeri iyi ama fazla tanınmıyor hastalarının tecrübelerini duymadım, doç dr serkan yıldırım var kadıköyde 4-5 bin tl ama onun da tecrübeleri bulamadım araştırmaya devam

doktorunuz kimdi paylaşabilirmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…