Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

banada yardımcı olun bu forum da bazen yardımcı olacağına kafa karıştırıyor...çok iyi bir kbb operatörü bulursan haber ver yoksa emre ilhana mı yaptırsak...

arkadaslar ben ankarada serdar özturke amelıyat oldum 2010 yılı hazıranda hıc ama hıc agrı hıssetmedım amelıyat sonrası ve herkes cok begenıyor burnumu cok dogal ve duzgun duruyor bır kac doktorla görusmustum amelıyat oncesı kımı cok ııyı bır burun bekleme kımı 2. amelıyat gereklı saan dedı bende tam vazgecmısken serdar beyın klınıgının önunden gecıyordum denk geldı ve gıttım görustum kararımı verdım ıyıkı farklı bır doktora gıtmemısım sımdı yenı burnumdan ve halımden cok memnunum :))

Sinem peki ameliyat öncesi ve sonrası fotoğrafların var mı, görebilir miyim? Ayrıca ne zaman ameliyat oldun ve ne kadar para ödedin?

burun estetiğinde en şanslı kişiler, burun ucunda sorunu olmayıp sadece kemeri olanlar. kemeri törpüledikten sonra ucuna dokunmaya gerek kalmıyor ve burunlar o kadar doğal duruyor ki.. keşke benim de tek sorunum kemer olsaydı :)

canım benimde kemer var fakat burun ucumda biraz uzun yani cadı burnu gibi :) tabi yandan bakılınca. burda çok dr ismi var çok kararsız kaldım ne olacak hiç bilmiyorum. sen dr hakkında bi karar verdin mi.?

Arkadaşlar kbb doktorum Florance Nigtingale hastanesinde DR. GÜVEN GÜVENÇ 1 ay önce gittim daha önce yaptığı ameliyatları gösterdi. Burunlar harika 4.000 dedi. Doktor ve 5 yıla kadar burunda bir sorun olursa para alınmayacak sizden dedi. Çok doğal burun yapmış. Bende deviasyon var hemde estetik yapacak. Burun ucum güzel sadece kemeri törpüleyecek. Bence bir muayeneye gidin. Muayene ücreti 90 tl. sigortalıya...

Benide ekleyebilirmisin bende ameliyat olucak ve doktor araştırıyorum.

baya güven vermiş güven güvenç:) ben bide onu araştırayım zaten araştırmadığım dr kalmadı 25 mesajım dolmadığı için arkadaşların albümlerinede bakamıyorum ve fikir oluşturamadım bir türlü

arkadaşlar ameliyat olalı bugün tam 13 gün oldu.Bende kemik eğriliği vardı o düzeltildi ve çok hafif kaldırıldı yapılan işlemler sadece bunlar.Şu an çok doğal duruyo burnum, zaten özellikle belirtmiştim doğal olsun diye...fiyatı söylemem doğru olmaz yoksa doktoru zor durumda bırakırım, ama makul ve uygun bir fiyat veriyor o nedenle sadece çalıştığı hastahaneyi ve ismini vereyim; Doç. Dr. Bayram Veyseller, Bezmialem vakıf üniversitesi tıp fakültesi hastahanesinde kbb doktoru. not:ameliyatını özel bir hastahanede yapıyor... Şimdiden geçmiş olsun olucaklara :)

Kardeşim, yakın arkadaşım ve sevgilim burun amelyatı oldular (ayrı zmanlarda tabi :)) bi ben olmayı başaramadım hala, çok aşırı bir bozukluk yok ama kemer kısmı biraz var yüzüm zayıf olduğu içinde göze batıyor ister istemez törpületen arkadaş var mı burun kemerini?

benım burun ucu cok buyuk ve onden bakılınca genıstı ustlerde bır sorun yoktu ıcerdende et ve kemık aldırmıstım nefes sorunum da vardı cok doktor cesaret edeemıstı ama serdar bey tek amelıyatla hallettı

muhammet dilberi araştırın forumda bir sürü hastası fotograf paylaşmıs ve cok dogal burunlar yapıyor cuma günü görüşmem varr heycaanlıyım bakalım ne dicek :) burnumun kemeri törpülenip ucu kaldırılıcakkk

Yeni üye olduğumdan fotoğraflarınızı göremiyorum. Burun ameliyatı olmayı düşünüyorum fakat hangi doktor da olma konusunda çok tedirginim. Sanırım fotoğraflarınızı görünce bir karar verebilicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…