Merhaba kızlar, bende doktor araştırıyorum, forumun yeni takipçisiyim, ne zor işmiş doktor araştırmakburnunu emanet etmek hiçde kolay değil, ben hem amaliyat almak istiyorum ( hafif bir kemik eğiriliği ve burun eti alınacak ) hemde estetik olacak burnum yukarı doğru biraz kemikli, ben bir kbb doktoru arıyorum, ama özel muayenehanesi olmayacak, hastane doktoru olacak, ne biliyim acıbade, memorıal, florance nigthingale gibi iyi hastanelerden olabilir, bildiğiniz bir kbb ci varsa lütfen önerilerinizi bekliyorum......
burun estetiğinde en şanslı kişiler, burun ucunda sorunu olmayıp sadece kemeri olanlar. kemeri törpüledikten sonra ucuna dokunmaya gerek kalmıyor ve burunlar o kadar doğal duruyor ki.. keşke benim de tek sorunum kemer olsaydı :)
profildeki eski resmim aslında :)) seni ekledim, onaylarsan yeni resimlerimi görebilirsin..ben önden nerdeyse hiç değişmedim diyebilirim..eskiye göre hafif bi güzelleştim önden bakılınca, ama çok bişi belli değil..
Arkadaşlar kbb doktorum Florance Nigtingale hastanesinde DR. GÜVEN GÜVENÇ 1 ay önce gittim daha önce yaptığı ameliyatları gösterdi. Burunlar harika 4.000 dedi. Doktor ve 5 yıla kadar burunda bir sorun olursa para alınmayacak sizden dedi. Çok doğal burun yapmış. Bende deviasyon var hemde estetik yapacak. Burun ucum güzel sadece kemeri törpüleyecek. Bence bir muayeneye gidin. Muayene ücreti 90 tl. sigortalıya...
Ufuk Bilkay'a ameliyat olan var mı? Lütfen biri beni bilgilendirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?