ya benim de korkum var bu korkumu nasıl yeneceğimi bilmiyorum ya
26 haziranda bende necdet uçar'a ameliyat oldum. 3 gün önce bantım çıktı. şuan 18 günlük burnum. fotolar ekledim,, herkese açıktır isteyen bakabilir fikir vermek açısından. ben şuan ki halini beğenmedim fazla. yani çok büyük. arkadaşlar şişlerden olduğunu söylüyor, küçülmesini bekliyorum bende işte. her geçen gün alışıyorum.
burun estetiği tavsiye haftya ankarya gidıyorum acil yardım.. zühtü demir osman latfioğu,tunç şafak ilk etapta bunlarla görşcem
malesef bn fotoları goremıyorum sebebını bılen varmı
bn fotoları goremıyorum sebebını bılen varmı
Mrh herkese, bende çok eski bir takipçi ama yeni bir üyeyim. Burun estetiği benimde hayalim ama keloid sorunum var. Benimle aynı peoblemi yaşayan varsa yazısmak isterim
merhaba bayanlar:
ben burun estetiği yaptırmak istiyorum
benm burnum da estetik gerektirecek kadar sorun yok ama sanırım benm burun takınım var.reklamda dendiği gibi baktıkça büyüyor.
kendimi emin olmayan ellere emanet etmek istemiyorum.birkez eşitlemek için dolgu yaptırdım pişman oldum.şimdi başarılı bir ameliyat olmak istiyorum.
bildiğiniz en başarılı estetik doktorları hangileridr
bana yardımcı olursanız sevinirim
Bu da benim 20 günlük burnum :)
buda benimki doktorum xxxxama gsl olmadi:umursamaz:
merhaba arkadaşlar, deneyim ve fikirlerinize ihtiyacım var. özetle durumumu anlatayım. 8 ay önce ameliyat oldum. ancak burun sırtım yüksek ve düz ayrıca burun ucum birazda düşük görünüyor. dolayısı ile 6. adydan sonra revizyon olmak istedim. ancak doktorum 1 yılda önce ellemem dedi. bende 1 yılı hazirada dolduruyorum. ancak yazın rahat etmek için en azından mart ayında yapın dedim. kesinlikle ellemem dedi. git bir psikolokla görüş birde üstüne dediki allah kocana sabır versin. çok sabırsızsın. aslında bu yorumları beni çok kırdı. üstelik şikayetlerimi tam olarak dinlemedi bile. revizyon için aynı doktoru sadece ücreti için düşünmüştüm.çümnkü daha uygun yapacaktır. ancak size sormak istediğim 2 şey var. aslında düşündüğüm tek isim emre bey. kendisi ile görüştüm ve ben daha anlatmadan kendisi sıkıntılarımı söyledi. tespitleri yerinde ve doğruydu. ancak rakam olarak çok fazla. özellikle revizyonlarda çok yüksek rakam istiyor. cumartesi günü barış çakır ile görüşmem var. yapılacak işlem törpüleme ve burun ucunun kısaaltılması olacak. ( yani kaldırma biraz) eski doktorumun dediğini yapıp beklemelimiyim yoksa başka bir doktora mart ayında olayım mı? birde beni korkuttu eski doktorum. 1 yılı doldurmadan yaptır da eline burnunu versinler diyerek. ama 6. ayda revizyon olan çok kişi var. kafam çok karıştı. bilmem anatabildim mi? siz nediyorsunuz...?
alttaki resimlerin hepsi ilk ameliyata mı ait?yoksa biri ilk diğeri ikinci mi?
izmir ya da ankara'da tavsiyeleriniz var mı?
arkadaslar, selcuk inanlia muayene oldum. cok ilgili cok iyi bir doktor fakat ben estetik cok abarti bir sey istemiyorum. burnumda cok kuculme istemiyorum, sadece yamukluk duzelsin o kaadar demistim. fakat hic onemsemedi. kendi bidigini yapmayi onerdi.ama isinde uzman bir dr oldugunu belli. gecmisine ve hastalarna bakinca anlasiliyor
iyi aksamalar herkese arkadaslar bende bılge bıye ameliyat olmustum tek kurus odemeden ve sonuçtanda ınanılmaz memnunum bu kadar ucuk fıyata amelıyt olunur mu tamam saglık bu ama bılge bey gayet basarılı burun amelıytları yapıyo cok ellerı yeteneklı guleryuzlu cok ılgılı bı doktor valla ımkanınız varsa malatyaya gıdın derım ben
hepsine gittim...caddede muayenesi olanları nezihin üst katından başladım.....caddebostana kadar hepsine gittim....çok mesai harcadım ....sonunda kesinlikle dr bülent koç diyorum.
ameliyatımı oldum. arkamdan kuzenim ve canım arkadaşım aslı da oldu.....şimdi ofistekiler sıraya girdi......DR BÜLENT KOÇ .....kesinlikle farklı .....
hiç tavsiye etmem!!!!
ha gayret :)) bende senin gibiyim şimdilerde ama yaz yaz bitiremedim bir türlü şu 25 i :))
gamzei senin burnun süper yaf masallah senin burnunun resmini mi götürsem doktura napsam acep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?