arkadaşlar ben haydarpaşa araştırmadan SELÇUK ÖZTUNÇ a ameliyat oldum başlarda çok şüpheliydim hatta alçıdayken pişman oldum muhammed dilbere emre ilhana olsaydım die ama alçı bi çıktı burun yerine bir oturdu inanamadım harika bir burun yapmış zaten kendinden çok emin acayip iyi bir cerrah 30 yıllık plastik cerrahı.mesela bazı burunları görüyorum önden düz kesilmiş gibi benimki hiç öyle değil doğal ve kalkık bir burun çok hafifte kavisli ve çk doğal şimdi emre ilhan ın yaptığı beyendiğim buurnlara bakıyorum beyenmiyorum bence ameliyat düşünüyorsanız birkere olsun selçuk beyle de bir görüşün zaten lokal ile ameliyat oldum ve dişçiden çıkar gibi çıktım eve gittim ve en ufak bir ağrı hisstemedim harıka bir ameliyat sonrası dönem geçridm :))))
bn fotoları goremıyorum sebebını bılen varmı
Arkadaşlar hepinize şimdiden acil sifalar diliyorum benim bi sorum olucak 2 hafta önce estetik ameliyat oldm gecn günlerde doktorumu aradım ve biraz egrilik var dedim o da bana ben oraya kıkırdak koydum hic merak etme o zamanla ericek su an da hersey için cok erken 1 2 ay sonra asıl konusmaya baslarız dedi bu kıkırdak koyma islemi filan yaptıran var mı veya ne kadar sürede erir bilen geciren varsa bi anlatrsa cok sevinirim
25 yorumla uğraşıyorum resimlerinize bakmak için
baya güzel olmuş ya.. ben atay atabeye yaptırcam inş güzel olur
ilk defa duyuyorum böyle bişi.Arkadaşlar hepinize şimdiden acil sifalar diliyorum benim bi sorum olucak 2 hafta önce estetik ameliyat oldm gecn günlerde doktorumu aradım ve biraz egrilik var dedim o da bana ben oraya kıkırdak koydum hic merak etme o zamanla ericek su an da hersey için cok erken 1 2 ay sonra asıl konusmaya baslarız dedi bu kıkırdak koyma islemi filan yaptıran var mı veya ne kadar sürede erir bilen geciren varsa bi anlatrsa cok sevinirim
Acemilikte var yazdiklarimi dogru yeremi yaziyorum onuda anlamadim
kızlar valla süper olmuş burunlarınız ya.....
benimde burnumu estetikli sanırlar hep ,orijinal olduğuna inanmayanlar bile oldu ...kaydirigubbakcemile2
25 mesaj olacak diye habire yaziyorum kusura bakmayin
bende burnumu yaptırmayı düşünüyorum ve emre ilhan gerçekten çok başarılı bi dr.oldugunu düşünüyorum umarım benimkide güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?