Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

buda benimki doktorum xxxxama gsl olmadi:umursamaz:

Son düzenleyen: Moderatör:
kıızzlaaarr bu ayın sonunda ameliyatım var ama benim her geçen aklım daha da çok karışıyo,burunlarından çok memnun olanlar sizden bişey rica edicem bana özelden doktor isimlerininizi ve fiyatlarını atarmısınız buna çok ihtiyacım varrrr (((

Aldın mı canım tarihi :sm_confused:

tarih almadım hüseyin bey tarih için hbr bekliyo benden,ben şirketteki pozisyona göre bayram tatilimle değerlendirmeyi düşündüm 21 kasımda olurum gibime geliyo cnmm,tabi umarım hüseyin bey uygundur o tarihte,gerçi aklım bi karışık sormaa :S başka doktor araştırsammı acaba dşyorum :SSS

bence xxxxx yaptir süper bi doktor her ne kadar beninkini gsl yapamasada ama ne istedigini tam söylersen senin yararina olur o zaman gsl yapar ben egrilik gecsin gsl yüzüme yakisan bi burun olsun demistim kalkik dememistimki ...

Son düzenleyen: Moderatör:
burda bi arkadaşın resmimlerini gördüm burnunu reha yavuzer e yaptırmış ..adı seher di sanırım..ya görünce şok oldum kelimelerle ifade edemem yane Allah nazarlardan saklasın muh-te-şem!!!!!! hayatımda gördüğüm en güzel estetikli burun..tabe zevk meselesi ben öle kalkık acayip kavisli burunları sevmiorum seher arkadaşımız tam istediğim burnu yaptırmış ..arkadaş zaten güzelmiş şimdi harika olmuş yane ne diim fırsatım olsa reha yavuzer e yaptırırdımtakdiri hakedio helal olsun daha önce de sölemiştim şimdi de söylüorum estetik cerrahı deil de bir sanatçı heykeltraş resmen maşallah!

ewt canım ahmet seyhan ın harika olduğunu biliorum netten yaptığı burunların resimlerine bakmıştı çok iiydii çoookk ufu bilkay mı ahmet seyhan mı karar veremiorum ha bu arada burnun beğendiğim burunlar arasında acayip havalı olmuş ben çok beğendim :)

hokkadan hokkaya farklılıklar olabiliyor ..gördüğün kızın ki acayip abartılı sanırsam..mesela bende öle hokka gibi burun çok sevmm biçimli yüze yakışan olsun ama en sevdiğim burun tüpü burun unucnda çok hoş ve kibar gözüken hafif yuvarlak bi kıkırdak mesela sezoşş arkadaşın öle bir de seher arkadaşın..onlarınki hokka gibi burun deel ama tam istediğim ve beğendiğmi burun tipleri

cılek arkadasımızın burnu sanırım zuhtu demır yapmıs ne kadar da tugce kazasın burnuna benzıyo aynı tarz tugce kazasda sanırım onep da yaptırmıs olmalı cuku dergılerınde resmı vardı acaba onun doktoruda mı zuhtu demır merka ettım butun unluler onep da onur erola mı yaptıryo acaba baska basarılı doktorları da olmalı buranın mesala nacı calıkde eskıden onep daydı cok methı var ozellıkle forumda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…