Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

kuzenım burun bende meme amelıyatı dusunuyorum doktorum ıyı dıyenler.... kımı onerırsınız?

kızlar mrb, izmirde atay atabey e yaptıran warsa aranızda, ücretle ilgili bilgi werebilir mi? bir de memnun kaldınız mı? yardımınıza ihtiyacım war inanın.. tşk.ler şimdiden..

arkadaşlar bende ameliyat oldum ve cok memnunum bgüne kadar 1 kişi bile anlamadı ben sormadan benim içinde önemli olan buydu, yeni üye oldum nasıl resim koycam yardımcı olabilirmisiniz

bende dr yusuf can beye oldum ameliyatımıa.s
bugün 20. günüm ve katıldığım bi gruptan bi bayan ne kadar güzel gözleriniz ve burnunuz var dediopuyorumnanaktan
bu yaşıma geldim burnum için iltifat aldım ya :ecrin_bebek:
ölsemde gam yemem artık herhalde:hulya:

ben Ersal Kaya'ya oldum ama Adana Da benim doktorum :) 2 arkadaşım daha oldu benden sonra süper burunlar yüze giden yani okka gibi değil, cok memnunuz darısı ameliyat olcak olanlara

kızlarrrrrrrrr gaziantep'te mutaf'a ameliyat olan var mı?ya da başka önereceğiniz doktor var mı?lütfen karar verme aşamasındayım.cevap verirseniz sevinirim...

Ilahi dreamlover çok güldüm . Benim de tek hayalim bu ... Bir gün banada aynı güzel sözü söylemelerini hayal ediyorum. Darısı başıma. şikayetin varmı ? Seni takip etmeye çalışıyorum. Canmed.le ön görüşme yaptım. Senin şikayetlerine göre ameliyat olacağım. Seçeneklerden tuğrul maral dan vazgeçtim . By.

eowynn profilindeki o güzel bayan resmi senin mi ? SENİN VE AMELİYAT OLAN ARKADAŞLARININ ÖNCESİ VE SONRASI FOTOLARINI EKLERMİSİN ? ÇOOK MERAK ETTİM.

emelcim tek şikayetim şişliklerim cnm onlarda zamanla azalıyo çok şükür
şeklinden , nefes almamdan hiç bi sıkıntım yok, daha ilk günlerden itibaren çok rahat bi şekilde nefes alıyodum halen devam nefesim sorunsuz yanii

yusuf beyin ilgisi, alakası, dr luğu şüphe götürmez 10 numara
insanı o kadar rahatlatıyo ki kafamda tek bi soru kalmayana kadar hepsini büyük bi sabırla yanıtlıyor saolsun ve asla sıkılmadan usanmadan nezaketle

yhaa kimse barış çakır yazmamışş bisürüü dr var ama bu forumda bazı konularda barış çakır çok methedilioduu şimdiysekonusu bile geçmemş...neden bu topiii ben ameliyat olmadan önce açmadınıskii şuann morelim çok düştüü dr me burdaki yorumlar sayesinde aşırı güveniodumm şimdii burnum alçıda kuşkuya düştüm morelimm çok bozulduu

merhaba kızlar,
2 yıl önce ben de burdan mesajlara bakıyor, doktor arıyordum,Şimdi endişelerinizi çok iyi anlıyorum.
Ben burnumdan rahat nefes alamıyordum ve burnumun şekli de kötüydü.KBB doktorlarıyla görüşmek bana daha mantıklı geldi.Kendimce yaptığım araştırmalar sonucunda Ankara Hacettepe Hastanesinden Prof Dr. Ömer Taşkın Yücel'i buldum.Kendisi KBB doktoru ancak burun estetiği de özel uzmanlık lanlarından biri.Ben yaklaşık 1,5 yıl önce ameliyat oldum.Şimdi hem rahat nefes alabildiğim hem de güzel görünen bir burnum var.

güzel bir fikir bende yaptırıcam araştırma yapıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…