Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Septorinoplasti olacak arkadaşlara ankara hacettepe PROF.DR.ÖMER TAŞKIN YÜCELi önerebilirim.ben ameliyat olalı 3.5 ay oldugu için resimlerimi koyup yanılmatk istemem sizi.doktorum 6.ayda fotograflarımı çekecegini söyledi çünkü...6ay da tam şeklini alıyo biliyosunuzdur zaten.

bilmeyenler için septorinoplasti :Estetik burun operasyonu veya tıp dili ile "rinoplasti", ilk geliştirilen ve günümüzde en sık yapılan kozmetik operasyonlar arasındadır. Her yıl binlerce insana, burun görüntüsünün daha iyi olması amacıyla uygulanmaktadır. Burun şekil bozukluğu, yapısal veya bir travma sonrası oluşmuş olabilir. Burun şekil bozukluğu ile beraber, burun içerisini ikiye ayıran ve "septum" diye isimlendirilen yapıda da eğriliğiniz olabilir ve bu sebeple nefes almada zorluk çekiyor olabilirsiniz. Buna "deviye septum" denir. Deviye septum, estetik burun operasyonuyla aynı seansta düzeltilirse, bu operasyona da "septorinoplasti" adı verilir.

EmilieAutumn Burnunu kim yapti, cok super olmus, ama keske onceki burnununda resmini koysaydin,ARADAki farki gorebilirdik

Bende agustosta Baris Cakir a ameliyat oldum hem yandan hemde onden goruntusunden memnunum profilimde foto var

Ben Baris Cakir a oldum cok memnunum 6 ayi gecti seklini cok begeniyorum metal ettim senin ameliyat sonucun nasil 1.5 aydir buralara yazmadigina gore mutlusun galiba

izmirde ufuk bilkaya burun ameliyatı olan arkadaşlar lütfeenn aciill yardımmm memnuniyetiniz ne ölçüde? rica etsem resimlerinizi görebilir miyim? 1 ay sonra ameliyat olucam we çok korkuyorum.. ya pişman olursam diyee.. fikirlerinize ihtiyacım war noluurr.. şişlikleriniz ne zaman tam olarak indi? tasarımla ameliyat sonrası birebir tuttu mu? çookk soru sordum ama biliosunuz bu dönemde insanın kafası karışık oluo paniklio aciill yardımmm kızlaarrr..

Selam kızlar ben muhammed barış'a ameliyat oldum buradan 3kişiyi gönderdim görüşmeye ve ameliyat tarihlerini aldılar ben 10kasımda ameliyat oldum ve çok memnunum resmimi koyuyorum bi bakın derim ama gerçekten doktorum çok başarılı.Herkese tavsiye ediyorum ailemden iki kişi ameliyat günü aldı bile zemuszemus Kimse beni yanlış anlamasın ama adı duyulmuş doktorların maliyeti biraz yüksek tamam kabul ediyorum yaptıkları işler güzel ama aynı kalitede işi yapan doktorlarda var bunlardan biri de Balıklı Rum Hastanesindeki Muhammed Barıştır.İlgilenen arkadaşlar olursa daha detaylı anlatırım yerimseniben

Eklentiler

• $DSC00149.webp
    26,1 KB · Görüntüleme: 143

çooook güzel olmuş çok begendim güle güle kullan

çok beğendim cnm harika olmuş..

Bunlarda benim burnum.İlki 3-4 aylık,sonuncusu 6 aylık buruncuk kaydirigubbakcemile3
Doktorum Ufuk Bilkay,şimdilik memnunum burnumdan.Çok doğal durduğunu ve yüzüme yakıştığını söylüyor çevremdekiler.Herkesin istediği buruna kavuşması dileğiyle arkadaşlaropuyorumnanaktan

Eklentiler

• $IMG0175A.webp
    2,2 KB · Görüntüleme: 145
  • $IMG0248A1.webp
    1,1 KB · Görüntüleme: 127
araştırma yapmak açısından burdan daha iyisi yok vallakaydirigubbakcemile5 hemen hemen her doktorun en az birkaç tane hastası var burda. Kimin neyi nasıl yaptığı az çok ortaya çıkıyo. Geriye doktorla yüzyüze görüşüp karar vermeye kalıyo. Hiçte şaşacak bişey yok bunda:1closedeyes:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…