1.5 sene olmak üzere öncesi ve sonrası resimlerimi koyabilirim
buda benimki doktorum [fatih dagdelen] ama gsl olmadi:umursamaz:
yhaa kimse barış çakır yazmamışş bisürüü dr var amabu forumda bazı konularda barış çakır çok methedilioduu şimdiysekonusu bile geçmemş...neden bu topiii ben ameliyat olmadan önce açmadınıskii şuann morelim çok düştüü dr me burdaki yorumlar sayesinde aşırı güveniodumm şimdii burnum alçıda kuşkuya düştüm morelimm çok bozulduu
Selam kızlar ben muhammed barış'a ameliyat oldum buradan 3kişiyi gönderdim görüşmeye ve ameliyat tarihlerini aldılar ben 10kasımda ameliyat oldum ve çok memnunum resmimi koyuyorum bi bakın derim ama gerçekten doktorum çok başarılı.Herkese tavsiye ediyorum ailemden iki kişi ameliyat günü aldı bile zemuszemus Kimse beni yanlış anlamasın ama adı duyulmuş doktorların maliyeti biraz yüksek tamam kabul ediyorum yaptıkları işler güzel ama aynı kalitede işi yapan doktorlarda var bunlardan biri de Balıklı Rum Hastanesindeki Muhammed Barıştır.İlgilenen arkadaşlar olursa daha detaylı anlatırım yerimseniben
Selam kızlar ben muhammed barış'a ameliyat oldum buradan 3kişiyi gönderdim görüşmeye ve ameliyat tarihlerini aldılar ben 10kasımda ameliyat oldum ve çok memnunum resmimi koyuyorum bi bakın derim ama gerçekten doktorum çok başarılı.Herkese tavsiye ediyorum ailemden iki kişi ameliyat günü aldı bile zemuszemus Kimse beni yanlış anlamasın ama adı duyulmuş doktorların maliyeti biraz yüksek tamam kabul ediyorum yaptıkları işler güzel ama aynı kalitede işi yapan doktorlarda var bunlardan biri de Balıklı Rum Hastanesindeki Muhammed Barıştır.İlgilenen arkadaşlar olursa daha detaylı anlatırım yerimseniben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?