doktor çok baksana etrafına ama kimi sececeksin canım ? sorun burada
bana gore burada çok konuşulmayan, fazla reklamı olmayan, plastik cerrah ihtisası olan , bence kapalı yöntemi tercih eden,
yaptıgı işin arkasıda duran, makul fiyatlı, ve yaptıgı hastalardan birini gercek hayatta gorup burnunu begendigin doktoru tercih et
Buradaki çogu kişi reklam amaçlı fake kişiler odugunu düşünüyorum açıkcası,
doktoru ameliyat hemşiresinin, sekreterinin girip burada yönlendirme yapması ne kadar ayıp bişey
Ya canım sen ne yazmışsın öyle.Yazdıklarını anlamak için ciddi çaba sarfettim..Doktorunu yeriyor musun,yoksa başka bir şey mi ifade etmek istiyorsun,kimden bahsediyorsun,hangi konuya parmak basıyorsun?Bu kadar dolambaçlı anlatacağına diyeceğin şu ki ,''evet genelde başarılı bir doktor olduğu söylenebilir.Sonuçtan mutlu olanlar da var .Ama ben memnun değilim,benim şansızlığım mı dır yoksa doktordan kaynaklanan bir durum mudur bilemedim lakin ben memnun değilim tek bildiğim bu'' diyebilirdin.
bende emre ilhan ve fatih dagdelen le görüştüm.fatih dagdelen bana tampon kullanmıyorum dediği için aklımda kaldı.ama o sırada aklıma gelmedi detaylarını sormak.tampon kullanmadan nasıl bir süreç olacağı konusunda fikri olan varmı ?
1 kasımda emre ilhanla 2. görüşmeye gidiyorum.yinede halen kararsızım dr konusunda
ark lar fatih dagdelen ameliyat ücret nedir?
Emre ilhan 6000 tl
Fatih dagdelen 2500 euro ve ikiside indirim yapmio
barış çakırmı emre ilhanmı !!=(
doktor onerileri kısmıdna çogu kişinin resimleri var,
mesaj sayınıda belli alarlara boş boş yazarak doldurabilirsin canım :)
sadece yardım etmek istedim
Arkadaşlar merhaba, ben de burun ameliyatı olacağım fakat kararsızım.. Op.Dr.Selahattin Tulunay ve Op.Dr.Atilla Alp hakkında fikri olan var mı? Hangisini önerirsiniz? Teşekkürler..
coldplay özel mesaj girişini temizlemen gerekliymiş. Uzunca bir cevap yazmıştım ama heba oldu gitti:)
Ben 5 gün önce Yakup Afşar'a ameliyat oldum. Sadece sag gözümün altı bıraz morseydi oda bugün itıbarıyle azaldı tatbiki kolay degıl ama doktor çok önemli Yakup bey süper bor doktor su ana kadar ne söylendiyse onu yasadım.tabıkı ılk 2-3 gün sıkıntıli bugün bayağı kendımı ıyı hıssedıyorum tavsıyem çok keyfîlikte amelıyat olmayın benım nefes problemim vardı estetık hıcbır kaygım yoktu. Çok ıyı Nur doktor sectıgım halde ne bılıym kolay ıs değil burnum su anda kütük gını sürekli sık konumda yatmak zorundasınız burnum akıyor bu taraftan ınsallah bor an önce gecer
Ben de ameliyat olmak istiyorum.Yakup Avşar'la konuştum en basit ameliyat için 12.500 TL dedi. Bu fiyat bana çok geldi açıkçası.Ben en fazla 5000 TL'ye ameliyat olabileceğim bir dr arıyorum. O kadar çok isim var ki kafam da çok karıştı:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?