ben emre ilhana karar verdim üç hafta önce annem fatih dağdelene oldu tavsiye etmiyorum
tatlım bende fatih beye amelıyat oldum suan alçıda burnum neden memnun değilsiniz bi resim koyabılır mısın sadece burnu gösteren çok merak ediyorum
tatlım bende fatih beye amelıyat oldum suan alçıda burnum neden memnun değilsiniz bi resim koyabılır mısın sadece burnu gösteren çok merak ediyorum[/
canım geçmiş olsun inşallah herşey istediğin gibi gider. annem çok sorun yaşadı burnunun kanaması durmadı ve hep kustu en sonunda kan göğsüne indi ikinci operasyona aldılar nefes problemi hala devam ediyo ve şeklinide çok kaba yaptı ve dikişleri alınırken çok canı yandı resmen bağırdı bende yanndaydım 12 tane dikiş atmışlar bide çok ilgisiz geldi bana
tatlım bende fatih beye amelıyat oldum suan alçıda burnum neden memnun değilsiniz bi resim koyabılır mısın sadece burnu gösteren çok merak ediyorum[/
canım geçmiş olsun inşallah herşey istediğin gibi gider. annem çok sorun yaşadı burnunun kanaması durmadı ve hep kustu en sonunda kan göğsüne indi ikinci operasyona aldılar nefes problemi hala devam ediyo ve şeklinide çok kaba yaptı ve dikişleri alınırken çok canı yandı resmen bağırdı bende yanndaydım 12 tane dikiş atmışlar bide çok ilgisiz geldi bana
sizede çok geçmiş olsun cnm kusma ve kanama olayı olmadı bende şuan alçı var alçıya rağmen küçük duruyo benım kı ikinciydı garantı olsun diye fatih beye gittim cuma resim paylaşıcam şuan koymuyorum çünkü yüzüm gözüm mor çok belli değil ama dikişler alınırken o bağırma olayı olur ona yapacak bişey yok annenın sadece burun resmini koyabılır mısın.
resminiz varmı merak ettim
Kızlar bende dahil bircok kişi burnunu yaptıracagı kişiyi arastıyor
şöyle birşey yapsak;
burnunu yaptıran arkadaslar burunlarını görmemiz için fotograflarını ve altınada doktorlarının isimlerini yazarsa daha kolaylık olacagını düşünüyorum.Doktorun yaptıgı tasarımdan yola cıkarak doktorumuzu belirleyebiliriz tabiki memnuniyetinizide yazabilirsiniz umarım yardımcı oluruz birbirmize kızlar:)
çok zekice tebriklerrr..............
Cok kötü Yapmislar bu 25 konusunu ya
teşekkür ederim canım doldurdum sonunda :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?