Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Merhaba herkese,

Ben 1 hafta once Dr. Serdar Ozturk'e ameliyat oldum Ankara'da. Cok ama cok memnunum doktorumdan. Benim konustugum Serdar Bey'e ameliyat olup da pisman olan yok...herkese tavsiye ederim. Turkiye' de en cok burun ameliyati yapan iki doktordan biriymis. Bu arada Istanbul'da fiyatlar yuksek galiba arkadaslar; 12.500 duyunca dudaklarim ucukladi resmen :)) Serdar Bey'e 6 bin'e yapiyor; revizyonda da cok basarili, yaptigi revizyon resimlerini gorunce inanamadim yani. Ben ameliyat sonrasi cok aci ve agri yasamadim, alci cikinca sis olmasina ragmen burnumu begendim. Serdar Bey cok tatli bir insan ve alaninda cok iyi bir doktor. Ben cok doktor gezdim ve en sonunda onda karar kildigim icin cok mutluyum. Burun ameliyati olan ve olacak butun arkadaslara her seyin en guzel sekilde olmasini diliyorum!

25 mesaj dol artık sıkıldım bu uyarıdan ya

20 gün önce burun estetiği oldum burnum hala aynı kocaman.alçı ilk çıktığı zaman çok beğenmiştim ama kısa sürdü iştebu geçici bi duurummu benm hiç ümidm yok

Selam arkadaslar
ben 15 kasim da naci bey tarafindan ameliyat oldum.su an gercekten cok memnunum.beni gorenler daha 5.gunumde 1 ay gemis saniyor.cunku cok az morluk ve sislik oldu.ben dahi goren tum arkadaslarim cok begendi.ayni zamanda dudak icin de silikon yapildi.hersey cok ii ve memnunum.ilk gittigim dr du , tereddut etmeden hemen karar verip 10 gun icinde yapildi.ilk iki gun narkozdan oturu sersem gibiydim , agrim olmadi hemde hic , tad almam 4. gun itibari ile yavas yavas basladi.1. hafta doldugu gun silikon ve dikisler alindi.su an nefes aliyorum ve gunluk hayatima geri dondum.yaptirmayi dusunenler daha ayrintili bilmek almak isterlerse msj atabilirler.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…