• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

doktor çok baksana etrafına ama kimi sececeksin canım ? sorun burada
bana gore burada çok konuşulmayan, fazla reklamı olmayan, plastik cerrah ihtisası olan , bence kapalı yöntemi tercih eden,
yaptıgı işin arkasıda duran, makul fiyatlı, ve yaptıgı hastalardan birini gercek hayatta gorup burnunu begendigin doktoru tercih et
Buradaki çogu kişi reklam amaçlı fake kişiler odugunu düşünüyorum açıkcası,
doktoru ameliyat hemşiresinin, sekreterinin girip burada yönlendirme yapması ne kadar ayıp bişey :(

Kesinlikle katılıyorum ben fatih beye ameliyat olmayı düşünüyorum yarın görüşücem kendisi hakkında yorum hiç yok.

Ya canım sen ne yazmışsın öyle.Yazdıklarını anlamak için ciddi çaba sarfettim..Doktorunu yeriyor musun,yoksa başka bir şey mi ifade etmek istiyorsun,kimden bahsediyorsun,hangi konuya parmak basıyorsun?Bu kadar dolambaçlı anlatacağına diyeceğin şu ki ,''evet genelde başarılı bir doktor olduğu söylenebilir.Sonuçtan mutlu olanlar da var .Ama ben memnun değilim,benim şansızlığım mı dır yoksa doktordan kaynaklanan bir durum mudur bilemedim lakin ben memnun değilim tek bildiğim bu'' diyebilirdin.

Canım özel mesaj kutun doluymuş yazdıklarım diğer arkadaşınki gibi heba olmadan bi bakarsan ne kadar mutlu olurum anlatamam :)

mesajim az oldugu icin resimleri goremedim, lutfen doktor emre ilhana amelyat olan bir iki kisi fotografini buraya ekleye bilirmi?
birde fiyati ne buraya yada ozel mesajda yazarmisiniz lutfen?
cok tesekkur ederim

evet bende emre ilhanın yaptığı burunları görmek istiyorum ama msj sayım yetersiz buraya ekliyebilirmisiniz

bende emre ilhan ve fatih dagdelen le görüştüm.fatih dagdelen bana tampon kullanmıyorum dediği için aklımda kaldı.ama o sırada aklıma gelmedi detaylarını sormak.tampon kullanmadan nasıl bir süreç olacağı konusunda fikri olan varmı ?
1 kasımda emre ilhanla 2. görüşmeye gidiyorum.yinede halen kararsızım dr konusunda

canım fatih dağdelen tampon kullanmıyorum derken silikon tampon kullanıyorum demek istiyo üç hafta önce annem oldu zatn bütün doktorlar silikon tampon kullanıyo

Arkadaşlar merhaba, ben de burun ameliyatı olacağım fakat kararsızım.. Op.Dr.Selahattin Tulunay ve Op.Dr.Atilla Alp hakkında fikri olan var mı? Hangisini önerirsiniz? Teşekkürler..

canim ben de atilla alp e oldum dogal ve guzel bir burnum oldu ama daha sonra burnum da bir dusukluk oldu sanirim ben carptigim icin. atilla alp mumkun oldugunca dogalliktan yana burun yapisini bozmadan dogal olani yapmayi istiyor. ama bozulma benim carpmam yuzunden mi yoksa doktordan mi kaynaklandi bilmiyorum.. 4 gun once ona revizyon oldum birazdan sargilarimi cikartmaya gidicem..

merhaba benım acılen ıyı bır estetısyene ıhtıyacım var doktorlara cok guvenemıyorum dogumdan sonra kıloları verdım ama balık etı kaldım gıtmıyor
önceden burnum okadar rahatsız etmıyordu ama artık hosuma gıtmeyıp benı rahatsız edıyor bana onerınız varmı psıkolojım bozuldu gercekten:(

Ben 5 gün önce Yakup Afşar'a ameliyat oldum. Sadece sag gözümün altı bıraz morseydi oda bugün itıbarıyle azaldı tatbiki kolay degıl ama doktor çok önemli Yakup bey süper bor doktor su ana kadar ne söylendiyse onu yasadım.tabıkı ılk 2-3 gün sıkıntıli bugün bayağı kendımı ıyı hıssedıyorum tavsıyem çok keyfîlikte amelıyat olmayın benım nefes problemim vardı estetık hıcbır kaygım yoktu. Çok ıyı Nur doktor sectıgım halde ne bılıym kolay ıs değil burnum su anda kütük gını sürekli sık konumda yatmak zorundasınız burnum akıyor bu taraftan ınsallah bor an önce gecer

merhabalar geçmiş olsun
son durum nasıl yakup bey in önceden yaptığı tasarımla birebir sonuç alabildiniz mi çok merak ediyorum?Bir de fotoğraflarınızı görebilme şansım var mı ben de burun ameliyatı olacağımda

Ben de ameliyat olmak istiyorum.Yakup Avşar'la konuştum en basit ameliyat için 12.500 TL dedi. Bu fiyat bana çok geldi açıkçası.Ben en fazla 5000 TL'ye ameliyat olabileceğim bir dr arıyorum. O kadar çok isim var ki kafam da çok karıştı:44::44::44::44:

Yakup bey gercekten cok pahali ne gerek var o kadar para almaya ya diger doktorlarda yapiyor ayni seyi ama Yakup bey sanki Ticarete dökmüs...12,500 demek ne demek siz burnunuzu satsaniz o kadar etmez zaten...Cok ciddi bir rakam...Bende 1,5 ay önce oldum 3,700 Tl'ye :)) 12,500 verenin aklina yanarim cidden. :) Herneyse Allah yardimciniz olsun. :)

ben fatih beye oldum şuan sargılı burnum ve yorumlar benı rahatsız etti koyun resim bakalım nasıl olmuş resim koymadan bi doktor hakkında karalama yapmak sammımıyetsiz geliyo bana.

Back
X