Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

Asıl doktor seçimi yapmak için burdan güzel yer yok alkisalkisalkis

buradan doktor seçimi yapmayacaksan bu forumda ne işin var arkadaşım anlamadım valla

Ben doktorumu bu forumdan seçtim.Ameliyatımda bugün.Çoooooookkkk güveniyorum ve içim rahat.Yoksa doktorumu nasıl seçebilirdim ki.Hiç bi doktorun yaptığı operasyon fotolarını göremezsiniz, bulamazsınız bi yerde.Birkaç hastasına ulaşmanızda zor.Hem çoğumuz çalışan kişileriz. Zamanımız kısıtlı.Forum sayesinde biçok kişiyle tanışıp, fikir alışverişi yapabiliyoruz.

burdan doktor seçimi yapanların aklına şaşarım valla ..

Bencede şaşmalısın ! Çünkü burada senin gibileri ben eziyorum. Hatta ezmekle kalmıyor rezil ediyorum. Neden buradan doktor seçenlerin aklına şaşarsın biliyormusun çünkü senin gibi 2 üyelik alıp biri ile işini adam gibi yapan hekimleri karalayanları deşifre edip reklam yapmanıza izin vermiyorum, kimin için çalışıyorsan ona yönlendirme yapmana izin vermiyoruz. Bu yüzden şaşmalısın !

inanmıyorum ya sendemıı aynı doktora olmuşuzz gülüyorum ya sınırden sen kacıncıısın ahtırlamıyorum canımm.. neyse ya üzülme herşey yoluna girerrr..

Bu iki kişinin aynı kişiler olduğunu biliyormusunuz ? Bahsettikleri hocayı tanımıyorum ama yasal süreci başlatıp kim olduğunu deşifre etmesi için elimden geleni yapacağım.

yazdığımı okudumda çok kaba buldum kendimi ... Özür dilemelimiyim evet bugüne kadar nasıl yakalaymadım bunu bundan dolayı üyelerden özür dilerim...

yazdığımı okudumda çok kaba buldum kendimi ... Özür dilemelimiyim evet bugüne kadar nasıl yakalaymadım bunu bundan dolayı üyelerden özür dilerim...

Bu konuda bende üzüldüm ve böyle insanlari siddetle kiniyorum! Burdan arkadaslara sesleniyorum bende bi üye olarak ve doktor arastirark cünki yurtdisindan katildigim icin buradan (simdilik) baska alternatifim yok arastirma yapmaya ve bundan dolayi lütfen herkez kendi tecrüblerine dayanarak ve hic kimseyi ve hicbir hekimi karalayarak burdan kötü niyetli hata intikam tarzi ne bileyim, hasta kazanmak gibi niyetli yönledirmeleri biraksinlar, bu sekilde hic bi yardiminiz dokunmuyor! Hem bize hemde kendinize zarar verirsiniz ancak!

Evet bende belki bi takim yorumlarda bulunmusumdur ama kesinlikle birilerini karalamak niyeti ile degil sadece düsüncelrimi ifade etmeye calisdim...Bazen insan yanlis kelimelerde seciyor bu bile yanlis aslinda belki bazilarin cok büyük haksizlik yapiyoruz o sekilde..

bunu yazan kısılerın aynıı ıkı kısı oldgunu nasıl tespit ettınız sasırdım nie bole bısı yapmıs ki
üzücü ve ayıp

bunu yazan kısılerın aynıı ıkı kısı oldgunu nasıl tespit ettınız sasırdım nie bole bısı yapmıs ki
üzücü ve ayıp

aynı kişi olduğunu kolayca tesbit ettik. niye böyle birşey yapmış bilmiyoruz.

Ben doktorumu burdan seçmedim ama ameliyat olabilmek için cesaretimi burdaki ameliyatı geçirmiş arkadaşlar sayesinde aldım. Ameliyat düşünen arkadaşlarımada öneriyorum bu siteyi. Ve burnum 3. ayına giricek şişliklerimin çoğu indi burun ucumda var biraz..

canım şimdi şöle bidaha baktım resimlerine yeni eklediklerin var galiba çok güzel olmuş ya cidden bide çok doğal duruyo

Kızlar geçen hafta çarşamba amelyat oldum Dr.Yusuf Can'a resimlerimi en yakın zamanda sizinlede paylaşacagım.an ve an resim çektim.

Katılıyorum. Site sayesinde hepimiz ne kadar da bilinçlendik ve doktorlar hakkında bilgi sahibi olduk.. Herkes yaşadığı olumlu veya olumsuz deneyimleri bence kesinlikle paylaşmalı, bu sayede ameliyat olacak arkadaşlara da yol gösterilmiş olur.

Lakito geçmiş olsun dilerim sana..Sen hangi doktora ameliyat oluyorsun acaba? hihoyyyt

ikinizinki de çok güzeeeel...ama ben ankara da yapabilirim o yüzden zühtü demir düşünüyorum revizyon olcak daha 4.aydayım inşallah daha da düzelir de gerek kalmazzzzz

kızlar ben yeni uye sayılırım benım burnumdada zda olsa kemer var aynı zamanda deviasyon problemım var..onu yaptırırken duzelttırmekte ıstıyorum fakat bayagı malıyetlıymıs bu amelıyat vede maalesef ozel sıgortam karsılamıyo buraya mı yazmalıyım bılmıyorum ama nasıl hesaplı halledebılırım bu amelıyatı. yardımcı olursanız cok sevınırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…