burdan doktor seçimi yapanların aklına şaşarım valla ..
slm kızlar yenı üye oldum revızyon ıcın dr arastırıyorumm glop arkadaşimızın burnunu cok begendım bende enkısa sürede doktor beyle görüşüecegmm keşke daha once bulsaydım bu forumu yaa buuda benım şanssızlıgımm((((((((((((((
off ya ben ım 2 sene olduu amelıyat olalı cok istemiştım güzel hokka gıbı bı burnum olsun diye ama olmadı şimdi tekrar para bırıktırdım oalcagımm tekrardann dr araştırrıyorumm allah herkeze kolaylık versınn herkezz gercekten yaşadıkalrını paylaşşın lutfen bunlara benım durumumdda olan ınsanların ıhtıyacı var ...
cok gecmiş olsun canım senı cok iyi anlıyorum inş bu sefer dogru karar verırsınn cok ii araştır bende revızyon kararındayımm hayırlısı inş ıstedıgıne kavuşursun.. katılıyorum sana herkez yaşadıkalrını anlatsınnn.. sen neyden memnun degılsın ??? ve doktorun kımdı
nisacımm ben tugrul marala oldumm .. burnumun ucu cok kotuu mahvettı tekrar aynı dr olmak ıstemedım güvenemedım 2 senedır cektıklerımı bilemezsınn neyse inş tekrar oluğ bu dertten kurtulacagımm hayırlııııısıylaaa inş sende istedıgıne kavuşursunn
inanmıyorum ya sendemıı aynı doktora olmuşuzz gülüyorum ya sınırden sen kacıncıısın ahtırlamıyorum canımm.. neyse ya üzülme herşey yoluna girerrr..
yazdığımı okudumda çok kaba buldum kendimi ... Özür dilemelimiyim evet bugüne kadar nasıl yakalaymadım bunu bundan dolayı üyelerden özür dilerim...
bunu yazan kısılerın aynıı ıkı kısı oldgunu nasıl tespit ettınız sasırdım nie bole bısı yapmıs ki
üzücü ve ayıp
Ben doktorumu burdan seçmedim ama ameliyat olabilmek için cesaretimi burdaki ameliyatı geçirmiş arkadaşlar sayesinde aldım. Ameliyat düşünen arkadaşlarımada öneriyorum bu siteyi. Ve burnum 3. ayına giricek şişliklerimin çoğu indi burun ucumda var biraz..
Ben doktorumu bu forumdan seçtim.Ameliyatımda bugün.Çoooooookkkk güveniyorum ve içim rahat.Yoksa doktorumu nasıl seçebilirdim ki.Hiç bi doktorun yaptığı operasyon fotolarını göremezsiniz, bulamazsınız bi yerde.Birkaç hastasına ulaşmanızda zor.Hem çoğumuz çalışan kişileriz. Zamanımız kısıtlı.Forum sayesinde biçok kişiyle tanışıp, fikir alışverişi yapabiliyoruz.
canım şimdi şöle bidaha baktım resimlerine yeni eklediklerin var galiba çok güzel olmuş ya cidden bide çok doğal duruyo
gripn burnun super olmus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?