Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

istanbuldan bi doktor öneren yok mu hala çok güzel burunlara sahip olanlar nerdee

2 gündür öneriyorump Op.Dr. Fatih Dağdelen
profilimde albümde var bakabilirsin canım..gerçekten güvendiğim için ve memnun kalacağınızdan emin olduğum için öneriyorum..

2 gündür öneriyorump Op.Dr. Fatih Dağdelen
profilimde albümde var bakabilirsin canım..gerçekten güvendiğim için ve memnun kalacağınızdan emin olduğum için öneriyorum..

merhabalar,burnunu çok merak ettim beni ekleyebilirmisin.fotoğraflarını görmek istrim.bende doktor arayışındayım..bide ne kadara ameliyat oldun cnm??

merhabalar,burnunu çok merak ettim beni ekleyebilirmisin.fotoğraflarını görmek istrim.bende doktor arayışındayım..bide ne kadara ameliyat oldun cnm??

Tabi ki eklerim canım..ben 2007'de olmuştum 3500 Tl'ye şuan ki fiyatlar nedir bilmiyorum :/

canlarım,istanbulda yakup avşar iyi bir plastik cerrah,yalnız fiyatları yüksek.
nazım çerkes,teoman doğan da çok iyiler. burnun fonksiyonel yapısını koruyarak estetik yapıyorlar.

ve burun estetiği konusunda çok tartışmalı olmakla birlikte,bu işi yapan doktorun kbb uzmamı değil deneyimli bir plastik cerrah olması gerekiyor

arkadaşlar bende ameliyat olmak istiyorum bu yaz fakat o kadar çok doktor ismi mevcut ki kararsız kaldım.hem güzel yapacak hemde çok uçuk olmayan beni yönlendirebileceğiniz doktorlar kimler?

ayrıca Dr.Emre İlhan hakkındaki yorumlar çok iyi ama doğal olup olmadığını merak ediyorum.yapan ya da bilen arkadaşlardan bilgi alabilir miyim?

cem beye ameliyat olan arkadaşlar doktordan memnun kaldınızmı?lütfen görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız.çok kararsız kaldım.Güzel yorumlar var fakat az sayıda yorum yapılmış.tam karar vermekte sıkıntı yaşıyorum.Lütfennnnnn cevappppppppppp verinnnnnnnnnnnn

arkadaşım başka resimlerinide görmek mümkünmü?

cem beye ameliyat olan arkadaşlar doktordan memnun kaldınızmı?lütfen görüşlerinizi ve tecrübelerinizi paylaşırmısınız.çok kararsız kaldım.Güzel yorumlar var fakat az sayıda yorum yapılmış.tam karar vermekte sıkıntı yaşıyorum.Lütfennnnnn cevappppppppppp verinnnnnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…