bugün 17.günüm burnum hala şiş olmasına rağmen çok memnun ve mutluyum :) isteyen resmler&albümler bölümünden resimlerime bakabilir.Doktorum C
benimde 10.günüm.. Doktorum A. Emre ilhan.. ve cokkkkkkkkkkk memnunum :) Albümüm herkese acik bakabilirsiniz..
Kadınlar Kulübü, Kadın, Kadınca - puff isimli kullanıcının Albümleri: Ameliyat sonrası
burdan doktor seçimi yapanların aklına şaşarım valla ..
canım benımde albümden bakabılırsın izmir atay atabey
bırıde kayseriden örnek verseydı keske :)
ve burun estetiği konusunda çok tartışmalı olmakla birlikte,bu işi yapan doktorun kbb uzmamı değil deneyimli bir plastik cerrah olması gerekiyor
canım 3 haftalık burun için cok güzel olmuş yalnız burun oturması 6 ayla 1 yıldır.ve ödem varsa gördüğüm kadarıyla burun ucunda var ondan dolayı daha ufalır ve daha doğallaşır.biraz daha değişir ve dahada güzelleşir kafana takılcak bi durum değil bu gayet güzel olmuş
benim para biriktirmem lazım can kopalllllllllllyakında burun ameliyatı olacağım çok korkuyorum.cem beye ameleyat olanların yotumlarını bekliyorum.
arkadaşım göremedim resimlerini sorun bendemi acaba?
ve burun estetiği konusunda çok tartışmalı olmakla birlikte,bu işi yapan doktorun kbb uzmamı değil deneyimli bir plastik cerrah olması gerekiyor
yakında burun ameliyatı olacağım çok korkuyorum.cem beye ameleyat olanların yotumlarını bekliyorum.
Bende geldim aranıza :) ızmir Dr. Can Kopal yaptı ameliyatımı...
Doktorum Opr. Dr. Serhat Tuncer'e çooooooooook teşekkür ederim:)alçılarım henüz alınmasına rağmen şuanki şiş halini bile gerçekten çoook beğendim:) foto yükleyeceğim bir kaç gün içerisinde:) Son derece güvenilir ve işinin hakkını çok iyi bir şekilde veren nadir doktorlardan birisidir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?