bende dr yusuf can'a oldum ameliyatımı 50 gün oldu sonuçtanda çok memnunum herkese tavsiye ederim doktorumu :)
Ameliyat öncesi ve 6. hafta var canım.
Şuan 13 ay oldu.Daha sonra istersen son halinide çeker koyarım.
6haftalıkken yüzüme göre daha büyüktü,şişlikler vardı ama şimdi çok normal.
Eski halimi görünce iyikide ameliyat olmuşum dedim
gerçekten 10 numara
Ben de 3 ay önce estetik ve deviasyon ameliyatı oldum, doktorum Muhammet Dilber, burada adını arayınca bu başlığı buldum. Kendisini kesinlikle tavsiye ediyorum. Burnum hem kemerli hem sarkıktı, şu anda ise tahmin edemeyeceğim kadar güzel oldu. Kendisi arkadaşımın doktoruydu, tam güvenerek teslim ettim kendimi, sadece doğal olmasını istedim geri kalanını ona bıraktım. İyi ki de bırakmışım. Çok memnunum ve tavsiye ediyorum.
doktorurumun adı zühtü demir ve cok memnunum fotolarımda var bakabilirsiniz herkesede tavsiye ediyorum ank ve istdada ameliyat yapıyor bilginize kızlaryaptırmak isteyenlere burdan yardımcı olabilirim
çok beğenirler burnumu..
bende memnunum valla....
nefes sorunumda yok..
herhangi başka bi sorunda yok...
doktorum SERHAT TUNCER...
resimlerim albümümde var
bnm fotolara bakabilirsin cnm eminim kararını vermende yardımcı olur eski halimle yeni halim arasında dağlar kadar fark var bugün tam 20 gün oldu seviyorum artık kendimi :))
arkadaşlar ben esteticada 3500 tl ye oldum.karta taksitte yapıyorlar.doktorumdanda çok memnunum(DR ERCAN DEMİRAY).ameliyat sonrası morluk şiş vs var tabi ama geçiyor.tanponlarım çıkarken anlamadım bile .hiç korkmayın.bende olmadan önce kabuslar gördüm ya kötü olursa diye ama sonuç mükemmel oldu bence.görenlerin yorumuda bu.görmek isterseniz resim yüklerim msn den.Sadece sabırlı olmak lazım.alçılar alındığında daha göz çevresi şiş oluyor ve gerçek sonucu yansıtmıyor.gün geçtikçe güzelleşiyor.
Kizlar ben de 28 Şubat'ta burun ameliyati oldum. Lokal anestezi ile. İlk baslarda cok korkuyordum. Ama doktorum Hasan Poyraz ameliyat sırasında sarki söyleyince oldukça rahatladım. Genel anesteziye girip bir cok riski kabul etmek zorunda kalmadım. Ameliyatım 45 dakika sürdü 10 dakika dinlendikten sonra eczaneye gidip ilaçlarımı aldım ve eve gittim.bu kadar rahat geçecek bir ameliyat olduğunu bilseydim daha önce olurdum. Yarın tamponlar alınacak. Hersey yolunda:) Op.Dr. Hasan Poyrazla tanıştığım ve ona ameliyat oldugum icin cok memnunum. Doğru doktor secimi burun ameliyatında cok önemli. Umarım sizlerde güzel burunlara sahip olursunuz:) haftaya Çarşamba alcilarimda alınacak. O zaman fotoğrafta paylaşırım :) aklınıza takılan merak ettiginiz bir şey olursa sorun severek yardımcı olurum:)
izmir'de Can Kopal.benim daha 15 gün oldu ama herkes yüzüme çok yakıştırıyor hatta bazı tanıdıklarım anlamıyor saçımı da boyattığım için renk çok yakışmış çok değişmişsin diyorlar fotolara albümümden bakabilirsiniz.fiyatı da uçuk değil çok uyguna yapıyor ve çok iyi bir doktor çok alakalı ve işinde çok başarılı ben çok memnun kaldım ve şiddetle tavsiya ediyorum düşünenler en azından görüşmeye gitsinler çünkü görüşme ücretsiz
Can Kopal'ın tüm hastaları güzel burunlu :))
MIKADO35 cok haklı,can bey harıka bır doktor bende yıllarca bu amelıyat ıcın dusunup arastırıp durdum ama can bey dısında kımseye de muayne olmadım forumdakı yazılardan can beyı dusunup hemen muayne oldum ve amelıyat gunumu aldım 20 nısandan oldum amelıyat ve kesınlıkle cok cok memnunum, ve can beye amelıyat olup da olumsuz bır sey soyleyene de hıc denk gelmedım,oyle seyyazan kısı madem yazmıs kanıt gosterseymıs bırcok kısının kafasını karıstırmıs forumda kı can beyın ılgısıne ben aılem cok sasırmıstık ,bu kadar ılgı beklemıyorduk sonucta :)can bey bır numara.....can bey ı sonuna kadar onerırım , en ıyı dıleklerımle..
Ya arkadaşlar kusura bakmayın ama Emre İlhan'ın yaptığı burunların nesini beğeniyorsunuz cidden anlamakta güçlük çekiyorum. Şu foruma 1-2 hafta önce üye oldum ve müsait oldukça estetik yapılmış burun fotolarına bakıyorum. Emre İlhan, burunlara fazla kavis veriyor ve uç kısmını fazla kaldırıyor. Hiç doğal görünmüyor estetik olduğu çok çok belli. Ve resimlerin altındaki yorumlar şöyle: "ayy cnm çok güsel olmuş burnunn." "yaaa kızım burnunu ödünç alabilir miyim muhteşem olmuş eee doktorumuz kim dimiiii"
Ya gerçekten güzellik anlayışımız çok farklı ya da 'doğal burun'dan anladığımız şey farklı. Ben çözemedim bu işi...
arkadaşlar ben haydarpaşa araştırmadan SELÇUK ÖZTUNÇ a ameliyat oldum başlarda çok şüpheliydim hatta alçıdayken pişman oldum muhammed dilbere emre ilhana olsaydım die ama alçı bi çıktı burun yerine bir oturdu inanamadım harika bir burun yapmış zaten kendinden çok emin acayip iyi bir cerrah 30 yıllık plastik cerrahı.mesela bazı burunları görüyorum önden düz kesilmiş gibi benimki hiç öyle değil doğal ve kalkık bir burun çok hafifte kavisli ve çk doğal şimdi emre ilhan ın yaptığı beyendiğim buurnlara bakıyorum beyenmiyorum bence ameliyat düşünüyorsanız birkere olsun selçuk beyle de bir görüşün zaten lokal ile ameliyat oldum ve dişçiden çıkar gibi çıktım eve gittim ve en ufak bir ağrı hisstemedim harıka bir ameliyat sonrası dönem geçridm :))))
Merhaba ben de burun ameliyatı olmaya karar verdiğimde doktor konusunda kafam çok karışıktı.Ameliyat sürecinin sıkıntılı bir süreç olacağını az çok tahmin edebiliyordum ve illaki güvenenebileceğim bir doktor olması benim önceliklerimden biriydi.Alanında uzman bir kaç tane doktor ismir vardı kafamda.Bunlardan bir tanesi Prof Dr Ufuk Bilkay idi..İlk önce kendisiyle görüşmeye karar verdim.Görüşmeye gittim ve ne aklımda başka dr ismi,ne de ameliyat süreci hakkında hiç soru kalmamıştı.Kararımı verdim o anda.Cünkü hastasıyla o kadar ilgili ki,her soruya o kadar sakin ve sabırla cevap veriyor ki en başta o hasta-doktor arasındaki güveni sağlıyor.Şimdi iyki diyorum,çok doğru karar vermişim.Çünkü burnumun görüntsünden çok memnunum.Eski hali kemikli ve yamuktu.Ayrıca nefes almada çok sıkıntı yaşıyordum.Şimdi ise hem sağlıklı hemde doğal bir görünüme kavuştu çok şükür.Hep dua ediyorum doktoruma.Sorularınız olursa Ufuk Bilkay hakkında seve seve cevaplarım.Ameliyat sonrasındaki fotolarımı yollayabilirim.Şimdiden çok geçmiş olsun
Selam arkadaslar
ben 15 kasim da naci bey tarafindan ameliyat oldum.su an gercekten cok memnunum.beni gorenler daha 5.gunumde 1 ay gemis saniyor.cunku cok az morluk ve sislik oldu.ben dahi goren tum arkadaslarim cok begendi.ayni zamanda dudak icin de silikon yapildi.hersey cok ii ve memnunum.ilk gittigim dr du , tereddut etmeden hemen karar verip 10 gun icinde yapildi.ilk iki gun narkozdan oturu sersem gibiydim , agrim olmadi hemde hic , tad almam 4. gun itibari ile yavas yavas basladi.1. hafta doldugu gun silikon ve dikisler alindi.su an nefes aliyorum ve gunluk hayatima geri dondum.yaptirmayi dusunenler daha ayrintili bilmek almak isterlerse msj atabilirler.
Kızlar muhammet dilberin mail adresini yazar mısınızzz tasarım atıcam da =)
arkadaşım aynı düşünüyoruz bende yaptırmak istiyorum ama ben estetiğim diye bağıran bir burun istemiyorum ve hem güzel hemde doğal yapacak bir doktor önerebilir misin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?