Güzel burun sahipleri ve başarılı doktorları:)

doktorn kimdi canım birde resimlerine bakmak istiyorum eklersen sevinirim

emre beyle ilk randevu sonrası estetiğe karar versem burun ameliyatı tarihini en az kaç ay sonrasına veriyor? yani çok mu meşgul bir doktor nisandan önce estetik yapar mı karar verse blgilendirir misiniz?

resimlerine bakamıyorum arkadaşm eklermisin?

arkadaşım ben görmek isteirm resimleri eklersen sevinirim

arkadaşım ben cidden kararsız durumdayım doktor konusunda.bana yardımcı olabilir misin rica etsem

arkadaşım resimleirne bakmak istiyorum rica etsem ekler misin?

arkadşaım resimlerine bakmak istiyorum eklermisin lütfen

arkadaşım aynı düşünüyoruz bende yaptırmak istiyorum ama ben estetiğim diye bağıran bir burun istemiyorum ve hem güzel hemde doğal yapacak bir doktor önerebilir misin?

resimlerini görebilir miyim arkadaşım eklersen sevinirim

arkadaşım merak ettim resimlerini eklersen sevinirim :)

doktorun hakkında konuşmak isterim resimlerine bakamıyorum eklersen sevinirim arkadaşım

Kızlar muhammet dilberin mail adresini yazar mısınızzz tasarım atıcam da =)

arkadaşım aynı düşünüyoruz bende yaptırmak istiyorum ama ben estetiğim diye bağıran bir burun istemiyorum ve hem güzel hemde doğal yapacak bir doktor önerebilir misin?

doktor hüseyin altun hep doğal burunlardan yana. doğal bir burun istiyorsan onu önerebilirim. gidip görüşebilirsin. 3 hafta sonra ben de olucam inş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…