Bu 25msj sacmalik yafotolari goremiorum
Kizlar bnde 2 doktor arasinda kaldim karar veremiyoru
Kesinlikle katiliyorum,aklmdan gecenleri yazmissiniz:)
dr.emre ilhan
canım benımde albümden bakabılırsın izmir atay atabey
gamzei senin burnun süper yaf masallah senin burnunun resmini mi götürsem doktura napsam acep
xxxx
YİĞİT TİFTİKÇİOĞLU- EGE ÜNİVERSİTESİ
BU FOTOGRAF ALÇIM ALINDIKTAN 10 DK SONRA ÜSTELİK DAHA ŞİŞ....
Arkadaşlar merhaba! ben de burun estetiği yaptırıcam hatta gün aldım.Haftaya cuma günü yani 25 ocakta kısmetse ameliyat olucam. Fotolarınızı görebilmem için 25 mesaj gerekiyormuş.
Yeni üye oldum da..
benim albümüme bakabilirsin canim, güzelmi degilmi sen karar ver artikyerimseniben doktorumda Emre ilhan
arkadaşım resimleirne bakmak istiyorum rica etsem ekler misin?
ama gercekten güzel burun olmus seninki canim...emre bey bana ilk tasarimda böyle bir burun yapmisti ama ben cok kalkik falan dedim...indir biraz...senin burunu gördükce keske demeden olmuor...:kedi: ve sanrim 4üncü bir ameliyat yaptirmak istedigimi söylesem beni direk timarhaneye gönderirler...yanlis anlasilmasin bu arada ben kendi burnumu seviom...fazlasiylada memnunum...:)
yorumları doldurduktan sonra gelsin albümler:))
Bayaa olmus bide sonradan kotu yonde degismeyip boyle kaldirsa cok sanslisinnn!
Evet ben istiyorum doktor karar verme konusma asamasindayim... Cok narin bir burnum var ve cok az dokunus istiyorum ve yapay burunlardan ve simetri bozuklugundan cok korkuyorum... Seni ekledim resimlerime bakarsin :)
koyuyorum one minute-tatlicadiarzu-
ben sitede bi cok kişinin albümüne baktım burunlarını en cok begendiklerim onep zühtü demir ve emre ilhanın yaptıgı burunlar
özellikle cilek senin burnunu cok begeniyorum canım
:roflol::roflol::roflol::roflol: alemsiniz.hepimizin (yani bir çogumuzn) burnu güzel ama birbirimizin burunlara sulanıyoruzzemuszemus
burun ucu ameliyatı olan varmı?
Kızlar Bahadır İmer Ve Ali Rahimi Beye ameliyat olan var mı ? ?
Katiliyorum ama insan braz garantici davraniyor bu konularda:)
Sonucta burun yani yuzunun tam ortasi,kasini degisik alinca bile yuzun nasil degisiyor..
Bi de malesef cogu doktorda minik,kavisli,kalkik burun yapma egilimi var,
bu sebeple yaptigi isleri gordugum birine ister istemez daha yakin hissediyorum kendimi:-/
yeni foto yükledimmmmmmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?