keşke nişanlın sana annesinin yanında hak verseydi görseydin yiğitligini(alınma)... bence nişanlının lafını dinle uzaklaşın . sen huzrlu olunca para kazanılır evde alınır
Simdi konuyu net anlamamis olabilirim ama zararda olduğunuz kismi cozemedim.
Nisanlinizin verdiği para aynen iade edilecek burada kar zarar yok. Ama kiraci parasini biz alamayacgz zarar diye buna diyorsunuz galiba ama zaten evi alan anne babası paranin yuksek miktarini da koyan onlar kredinin devamini da ödeyecek olan onlar.
Zarar diye biz daha fazla para biriktirirdik mi demek istediniz ?bence elinize geçecek 30bin gayet iyi bir rakam
Takip edemedim yazilanlari ben.
Erkek arkadasjnizmi ben annem gile yakin olan evde oturmam satsinlar o evi diyr?
Daha gençsiniz, çalışır birlikte kazanırsınız derim.
Evet kredisini ödediği evde oturmak istemiyor. Hem kv ile benim aramdaki anlaşmazlık yüzünden hemde kv nin ortaya koyduğu paranın lafını etmesinden
Tatlim sen Allahin sevgili kulusunda farkinda degilmsin ne anlamadimki??
Sevgilin sen ilerde annemle sorun yasama diye elindeki evi istemiyor. Uzaga gidelim uzak olalim diyor. Ve sen dusunuyosun.
Maddi durumlari bilmem tabi ama.
Bence bu olasi en guzel sey evlenmek isteyen bi kiz icin.
Sen kv den uzak olalim cumlesini kurmadan onun sana bunu demesj.
Buyuk sans.
Mesajimi düzenlemiştim siz okumussunzz gec kalmisim:) sondaki mesajlarinzi okuyunca durumu anlayabildimŞöyle zarardayız. İki sene oraya kredi ödememiş kenara koymuş olsaydı 30 bin para koyacaktı. Düğünden gelenler + kenara koyduğu para + kredi çekip ev alabilirdik.
Kv nin ortaya koyduğu para+ krediyle evi 100 bine aldıysak şimdi oldu 200 bin. Biz sadece kv nin parasını verirsek evimiz olacak artıdan kira ödemeyeceğiz sadece eşyaların borcunu ödüyor olacağız.
Ama o evin kredisini kv ödemeye devam ederde o satarsa bizim hiç karımız olmayacak + kiraya para vericez + kredi çekme imkanımız olmayacak çünkü evler çok pahalı, yüksek meblağda kredi çekmemiz gerek ve aylık ödeme miktarı hemde borçlar bizi çok zorlayacak.
Elimize geçecek olan o 30 binin bize bir faydası yok. 15 bini zaten direkt borçlara giderse kalıyor elimizde 15 bin. Düğünden gelenler ve 15 bin ile ev alamıyoruz. Ayrıca kirada oturduğumuz için bu sürede kirayada para vericez. Ev almamız anca 5 seneyi bulacak gibi. Ki o zamana kadar yine evler daha pahalı olacak. Nişanlım şuan oturdukları semtten başka yere gitmek istemiyor.
Canım öyle diyor ama yine aynı yerde oturacağız.
Şuan 10 dklık bir mesafe var başka yerde oturacak olsa yine en en fazla 1 saatlik mesafe olacak.
Beni kandırmak için öyle diyor sanırım :)
Bence asıl sorun annesinin verdiği paranın lafını etmesi ve benim bilmediğim bişeyler olmuş..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?