- 5 Ekim 2017
- 4.791
- 3.004
- 133
- 41
- Konu Sahibi Prensescann
-
Çok zor beynim sızım sızım sızlıyor , ölümünden kendimi suçlamaktan , benden razı mıydı yaşarken siye sorular sormaktan , acı çekti mi demekten düşünmekten ağlamaktan kendimi alamıyorum , yavrum benim daha bir yaşını doldurmamıştı , biz mutsuz bi çifttik , ondan rahatsız oldu mu acaba diyorum , bi sürü bi sürü , sonra aklıma o masum bakışları geliyor o güzel yüzü , veterinere götürdüümüz de herkes çok beğenirdi , ne yapacağımı bilmiyorum bilmiyorum bilmiyorum, Çok acı çekiyorum
Öyle tabi ki ama şuan ben kedimi çok özlüyorum , canım çok yanıyor , çok üzgünüm onun içinNeden kendinizi sorumlu tutuyorsunuz ?
Sizin onu ne kadar sevdiginizi biliyordur o .
Mutlu ayrilmis melek olmustur o coktan .
Bakin facebookta kedi manyaklari diye bi grup var
O kadar yardima muhtac ,caresiz can var ki
Belki yeni birisinin kurtaricisi olursunuz olmaz mi ?
Şuan yalnızlıktan başka çarem Yok maalesef , keşke müsait bi dostum olsa da o gelse evime onla atlatabilsem , ama maalesef yalnızım , durul durup ağlıyorumOncelikle basiniz sagosun.Hiç evcil hayvanim olmadı ama tahmin etmek zor değil, insan esyasina bile alışıyorken o sizin çocuğunuz arkadaşınız gibi olmuştur.benim nacizane tavsiyem yalnız kalmayın, bir 16 yıl daha size arkadaşlık edecek bir kedi sahiplenebilirsiniz.. Tekrardan başıniz sagolsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?