Güzel huylu güzel yüzlü kedim

Kıyamam ben sana başın sağolsun,bu acı gerçekten katlanılabilecek birşey değil,iki tane kedim var onlara bişey olduğunda ne yaparım diye hep düşünmüşümdür. Kesinlikle teselli olucak birşey olduğunu düşünmüyorum

Teşekkür ederim anlaşılabilmek de beni bi nebze rahatlatıyor , çok üzgünüm Bayram öncesi bu şekilde olması , çok çok çok üzgünüm, her an gözümün önünde yavrum , ben de aklımdan dahi geçirmek istemezdim kedime biley olmasını , katlanmak çok zor , bu süreçte evde yalnızdım eşimle de kötüyüz , o kadar zor dönemeltdryim ki , aaa ağladın mı diyor bazıları , ağladın mı diye şaşırıyorlar , ağlmak ne kelime , içim Yanıyor yarabbim , o kadar masumdu ki yavrum cinsi onbeşyıl kadar yaşayan bi cins miş

Neden öldü ?

Allah sabr versin canım...
İnsan zamanla alışıyor,
Bende bundan 3ay önce 1bucuk ay baktığım daha sevgisine doymadigim minicik bedenini tutmaya kiyamadigim nefesimi kaybettim.. ilk zamanlar çok zor geçiyor.. hala aklıma gelince gözlerim doluyor..
İnşaallah bizlerden razı bir şekilde can vermislerdir

Yüksekten mı dusup öldü
Eve t tabi ki , üçüncü gün bugün , o şekilde ölmesi beni mahvetti zaten , bu kadar tedbir alırken sakınırken yavrucum nasıl bırakıp gitti beni , çok ama çok acı bir durum , daha yaşayacaktık onunla , kısrılaştırılması için program yapılmıştı , her şeyini titizlikle takip ederken o yumuşak vücudu içten içe ne hale geldi kimbilir , eşyalarını kaldırmak istemiyorum

Biraz bekle canım sonra kaldırırsin. Benim kedimde parazitten öldü..
İki gün can çekistigini gordum. Elimde öldü yavrum insan nasıl da alisiyo nefes oluyor sana.. evlat oluyo.. Rabbim sabr versin..

Sabırlar diliyorum.
İki yıl önce biz de yakışıklı kedi oğlumuzu kaybettik. Çok zor, çok ağır. Başınız sağolsun. Bizim üç kedi çocuğumuz daha var, bize bir şey olacak da ortada kalacaklar diye aklım çıkıyor.
Offff
Cennette oynuyorlardır şimdi. Yakışıklım pipetle oynamaya bayılırdı, koca koca pipet havuzlarının birinden diğerine atlıyordur şimdi

Başınız sağolsun. Sizi anlıyorum. Ben de çok kedimi kaybettim. Sonra karşıma başka bir kedi çıktı, ona alıştım. Öyle öyle bir sürü kedi baktım. Eşime hep "bizim bir kedimiz vardı..." diye başlar, onların hikayelerini anlatırım. Evde şimdi 2 kedim var.
Aslında 3'dü. Biri çıktı gelmedi bir daha.
Yeni bir kedi sahiplenin. Her kedinin yeri ayrı, onu da çok seversiniz. Hayvanlarla ilgili bir dernekte, gönüllüyüm. İnanın bize ihtiyacı olan o kadar çok can var ki..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…