- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
Biliyorum ama işte annelik Rabbim bütün çocukları korusun gerçi sadece kendi kızıma karşı değil ağlayan bi çocuk gördüğümde bende ağlarımDünyada üzüntü de var
Bırakın evde tatsın
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biliyorum ama işte annelik Rabbim bütün çocukları korusun gerçi sadece kendi kızıma karşı değil ağlayan bi çocuk gördüğümde bende ağlarımDünyada üzüntü de var
Bırakın evde tatsın
Anladım, ama keşke onların ilişkisi daha açık olsaÇok zeki bi insansın güzel bi nokta babamız iletişim konusunda zayıf hqtta ona göre en sert cezalar verilmeli ama ben de konuşma taraftarı olduğum için bana bırakır
Ama kızım öyle bi çocuk değilBaba kızınca onu arkaniza alip sevgisini kazanmiyorsunuz aslinda
Hepimiz bu hatayı yapiyoruz anne yüregi dayanmiyor
Ama cocuklar bunu kullaniyor daha sonra maalesef
Anladım, ama keşke onların ilişkisi daha açık olsa
Çocuk muhtemelen çevresindeki bi arkadaşında falan daha üst modelini görmüştür daha önceden.
Gayri ihtiyari içten içe ondan olsun istemiş olabilir. Keşke babası da kızınız öyle diyince
Bak kızım biz şu şu sebeplerden bunu uygun gördük, bunu alabildik, bu sana bizim bir hediyemiz Gibi bir açıklama yapsaymış hemen kızmak yerine
Şimdi aralarını bulun bence
Kızınız kabalık ettiği için özür dilesin baba da kabul edip ona bi açıklama yapsın
Tatlılıkla hallolur
Kızınız da tabletini severek kullanır[/QUOdeğilAynen öyle yaptım bütün çocuklar sevgiyle büyümeli
Bana kalırsa, teknolojik aletleri yaşla sınırlandırmak demode, 15 sene öncesi bilinçli aile profili.
Şimdi siteleri süzen paketler var, aile kilidi var,
Şu yılda, oturup legoyla oynayan çocuk var mı?
Varsa aletle tanıştığında Sudan çıkmış balığa döner.
93 doğumluyum, ilk cep telefonu, ev telefonundan internet, disketle oyun aktarmadan
Buraya geldik, çok kısa süre içinde, ve bu hızın 5 katı ilerliyor aygıtlar yazılımlar
Aynen öyle yaptım hatta babayı da kattımAnladım, ama keşke onların ilişkisi daha açık olsa
Çocuk muhtemelen çevresindeki bi arkadaşında falan daha üst modelini görmüştür daha önceden.
Gayri ihtiyari içten içe ondan olsun istemiş olabilir. Keşke babası da kızınız öyle diyince
Bak kızım biz şu şu sebeplerden bunu uygun gördük, bunu alabildik, bu sana bizim bir hediyemiz Gibi bir açıklama yapsaymış hemen kızmak yerine
Şimdi aralarını bulun bence
Kızınız kabalık ettiği için özür dilesin baba da kabul edip ona bi açıklama yapsın
Tatlılıkla hallolur
Kızınız da tabletini severek kullanır
Pişmesi lazımBiliyorum ama işte annelik Rabbim bütün çocukları korusun gerçi sadece kendi kızıma karşı değil ağlayan bi çocuk gördüğümde bende ağlarım
Bana kalırsa, teknolojik aletleri yaşla sınırlandırmak demode, 15 sene öncesi bilinçli aile profili.
Şimdi siteleri süzen paketler var, aile kilidi var,
Şu yılda, oturup legoyla oynayan çocuk var mı?
Varsa aletle tanıştığında Sudan çıkmış balığa döner.
93 doğumluyum, ilk cep telefonu, ev telefonundan internet, disketle oyun aktarmadan
Buraya geldik, çok kısa süre içinde, ve bu hızın 5 katı ilerliyor aygıtlar yazılımlar
Çok güzel gerçekten tecrübesizlik oldu benimkisi sınırlı bi süre baktığı ama bence hiç.olmamalıAslında sanırım geçen yıl bir haber vardı, silikon vadisinde üst düzeydeki kişilerin çocuklarını gönderdikleri okulsa kesinlikle teknolojik aletler bulunmuyormuş. Çocuklara örgü örmek, dikiş dikmek gibi el becerileri öğretiliyormuş.
Gerçekten de ne kadar geç tanışsalar o kadar iyi.
Benim sıpa legolarıyla şimdilik mutlu, yaş 4,5.
Kız aynen öyle benim kızım 5 yaşına kadar eline sürmedi ama diğer arjadaşlarından görüyor engel olamıyoruz tamamen yasaklamakda gizliliğe yönlendiriyorTv kullanımının da tablet kullanımının da telefon kullanımının da 7 yaş için erken olduğu kanaatindeyim. Çocukların zeka gelişiminden ziyade hayalgücünü ve yaratıcılığını aşırı derecede kısıtlıyor. Özellikle son zamanlardaki uygulama oyunları ve çizgi filmler. Bir araştırma vardı yeni okuduğum tam da bu konuyla ilgili. Makaleyi isterseniz bulursam size gönderebilirim.
Çok güzel gerçekten tecrübesizlik oldu benimkisi sınırlı bi süre baktığı ama bence hiç.olmamalı
Kız aynen öyle benim kızım 5 yaşına kadar eline sürmedi ama diğer arjadaşlarından görüyor engel olamıyoruz tamamen yasaklamakda gizliliğe yönlendiriyor
En güzeliAslında sanırım geçen yıl bir haber vardı, silikon vadisinde üst düzeydeki kişilerin çocuklarını gönderdikleri okulsa kesinlikle teknolojik aletler bulunmuyormuş. Çocuklara örgü örmek, dikiş dikmek gibi el becerileri öğretiliyormuş.
Ben çoçuğumun Lego yerine, “baynıri” sistemle oynamasını tercih ederdim. Tercih yapmak zorunda kalsa veletim.Aslında sanırım geçen yıl bir haber vardı, silikon vadisinde üst düzeydeki kişilerin çocuklarını gönderdikleri okulsa kesinlikle teknolojik aletler bulunmuyormuş. Çocuklara örgü örmek, dikiş dikmek gibi el becerileri öğretiliyormuş.
Öyle zaten bi saat anca ama bazen kaçırıyoruz tabi hafta sonları genelde arkadaşlarıyla vakit geçirmesini sağlıyorum ya da kitap ama ilgisi top noktada teknolojiyeYasaklamak değil de sınırlamak uygun olur. İstediği her an full elinde gezmesi uygun değil. Günde 1 en fazla 2 saat diye öneriyorum.
Meslekte yenisin, zaten mesleki kanaatinde konuşmamanı umuyorum.Tv kullanımının da tablet kullanımının da telefon kullanımının da 7 yaş için erken olduğu kanaatindeyim. Tanıştıysa hiç kullanmasın demiyorum belli bir saatle sınırlandırmaktan bahsediyorum mesela günde 1-2 saat gibi. Çocukların zeka gelişiminden ziyade hayalgücünü ve yaratıcılığını aşırı derecede kısıtlıyor. Özellikle son zamanlardaki uygulama oyunları ve çizgi filmler. Bir araştırma vardı yeni okuduğum tam da bu konuyla ilgili. Makaleyi isterseniz bulursam size gönderebilirim.
Hiç ddymadım bacım bi araştırayımBen çoçuğumun Lego yerine, “baynıri” sistemle oynamasını tercih ederdim. Tercih yapmak zorunda kalsa veletim.
Minimal cerrahi operasyonları yapan cihazlar, legodan değil.
Yaş 45 olan Prof söylüyor.
Meslekte yenisin, zaten mesleki kanaatinde konuşmamanı umuyorum.
Şahsi fikrine saygı duyuyorum.
Konuya bak diye girdimHiç ddymadım bacım bi araştırayım