- 2 Mart 2017
- 765
- 511
- 53
- 40
- Konu Sahibi Aybeyzeyduru
-
Bana bak bana sen kimsin be bana kendini geliştirememiş diyor bi de luzimsuz insanlar sen önce bi okuyup anla ama çocukken kafana çok vurmuşlar belli senin gibi anneler yüzünden psikopat sevgisiz sevgi veremeyen kendini değersiz hisseden çocuklar yetişiyor madde bağımlılığı hat safhada anne. Aç bi psikoloji kitabı oku da anla primsesmiş şimdi akşam akşam parçalamayım senihay yazan parmaklarına sağlık cherrycim ^^ ben yazacaktım harfi harfine sen dile getirmişsin.
Şu yazdığın panpa kelimesi bile anne terbiyesi almadığını gmsteriyorDuygularıma tercüman olmuşsun panpa
Keşke sen de tabletle oynasaydın ama insanlara saygılı konuşabilmeyi öğrenseydin ya da yargılamamayı ama çok görmüyorum sanaYani yazmayayim dedim ama konu basligi "benim guzel kizim"
Cocuk bu sekilde buyurse piremses olur. her seyini ailesinden, esinden, nisanlisindan bekler, kendi basina bir si yapmaz Burda evlenirken 10 bilezik, altin , ceyiz ivir zivir istiyorum yazan tipleri kiniyoruz. Onlar da cevaben 1 kere evleniyorum ben piremsesim, tabi ki karsimdaki her seyimi alacak oluyor. Uretmeyen, calismayan, maddi olarak kendi basinin caresine bakmayi bilmeyen kadinlar bu sekilde yetisiyor. Sonra hayattaki en kucuk zorlukta sert kayaya carpip dagiliyorlar, cunku hayatlari boyunca aman sen de uzulme prenses seklinde kizi pohpohlamis.
Bu kizlari be sekilde yetistirmek onlara iyilik olmuyor. Oglunu da sen erkeksin yetistiren seklinde yetistirmek kadar yanlis. Herkesin cocugu kendine guzel, ozel ama bu sekilde bireyler yetistirmeyi ben dogru bulmuyorum.
Bunları yazarken elinizi belinize de koydunuz mu?Bana bak bana sen kimsin be bana kendini geliştirememiş diyor bi de luzimsuz insanlar sen önce bi okuyup anla ama çocukken kafana çok vurmuşlar belli senin gibi anneler yüzünden psikopat sevgisiz sevgi veremeyen kendini değersiz hisseden çocuklar yetişiyor madde bağımlılığı hat safhada anne. Aç bi psikoloji kitabı oku da anla primsesmiş şimdi akşam akşam parçalamayım seni
Cherry misin nesin bulup alıntılayamadım qma konuşma şekline diyoşeklinekeşke t
Keşke sen de tabletle oynasaydın ama insanlara saygılı konuşabilmeyi öğrenseydin ya da yargılamamayı ama çok görmüyorum sana
Bana bak bana sen kimsin be bana kendini geliştirememiş diyor bi de luzimsuz insanlar sen önce bi okuyup anla ama çocukken kafana çok vurmuşlar belli senin gibi anneler yüzünden psikopat sevgisiz sevgi veremeyen kendini değersiz hisseden çocuklar yetişiyor madde bağımlılığı hat safhada anne. Aç bi psikoloji kitabı oku da anla primsesmiş şimdi akşam akşam parçalamayım seni
Keşke sen de tabletle oynasaydın ama insanlara saygılı konuşabilmeyi öğrenseydin ya da yargılamamayı ama çok görmüyorum sana
Ooo cennet mahallesi styleBana bak bana sen kimsin be bana kendini geliştirememiş diyor bi de luzimsuz insanlar sen önce bi okuyup anla ama çocukken kafana çok vurmuşlar belli senin gibi anneler yüzünden psikopat sevgisiz sevgi veremeyen kendini değersiz hisseden çocuklar yetişiyor madde bağımlılığı hat safhada anne. Aç bi psikoloji kitabı oku da anla primsesmiş şimdi akşam akşam parçalamayım seni
tabletin olmadığı için hırs yapıp IT'ci oldun sen de az değilsinKeşke oynasaydım be ya ama ben 30 yaşındayım ben çocukken tablet yoktu. Onun yerine bahçede diğer çocuklarla oynardım annem akşam yemeği için balkondan bağırırdı. Güzeldi 90lı yıllarda çocuk olmak.
Aynen bizde durum bu. Tablet üçümüzün ve salonda durur. Şimdiye kadar hiç ev dışına çıkarmadık.Kişisel tablet yerine aileye tablet alınabilir mi acaba.
Ortak mal ve işte salonda kullanılacak diyerek.
Benim sıpa küçük daha, ama ileride bu tarz yapabilirim diye düşünüyorum.
keşke sizde yorumu iyi anlasaydınızCherry misin nesin bulup alıntılayamadım qma konuşma şekline diyoşeklinekeşke t
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?