Güzel kızım

hay yazan parmaklarına sağlık cherrycim ^^ ben yazacaktım harfi harfine sen dile getirmişsin.
Bana bak bana sen kimsin be bana kendini geliştirememiş diyor bi de luzimsuz insanlar sen önce bi okuyup anla ama çocukken kafana çok vurmuşlar belli senin gibi anneler yüzünden psikopat sevgisiz sevgi veremeyen kendini değersiz hisseden çocuklar yetişiyor madde bağımlılığı hat safhada anne. Aç bi psikoloji kitabı oku da anla primsesmiş şimdi akşam akşam parçalamayım seni

Cherry misin nesin bulup alıntılayamadım qma konuşma şekline diyoşeklinekeşke t
Keşke sen de tabletle oynasaydın ama insanlara saygılı konuşabilmeyi öğrenseydin ya da yargılamamayı ama çok görmüyorum sana

Bunları yazarken elinizi belinize de koydunuz mu?

Ne bu şiddet bu celal. Bir sakin olun. Buraya konu açıyorsanız yorumlara da hazırlıklı olmalısınız. Yazma şeklinizden ve alakasız konu başlığınızdan dolayı bence de şımarık bir çocuk yetiştiriyorsunuz. Bana da hakaret edebilirsiniz.

Konu sahibesinin içindeki "mahalle karısı" 17. sayfada ortaya çıkmış Yine de gayet toleranslıymış 16 sayfa edebiyle konuşmayı başarmış

Keşke oynasaydım be ya ama ben 30 yaşındayım ben çocukken tablet yoktu. Onun yerine bahçede diğer çocuklarla oynardım annem akşam yemeği için balkondan bağırırdı. Güzeldi 90lı yıllarda çocuk olmak.

Ooo cennet mahallesi style bir de alakasız olarak bana yazmış, bayaa hatları karıştırmış of cevap bile vermek istemiyorum uzun uzadıya, ban yemek istemiyorum. Karakterin çok nezih, piremsesinle sana mutluluklar.

tabletin olmadığı için hırs yapıp IT'ci oldun sen de az değilsin aç biraz gelişim kitabı oku yoksa ilerde çocuğun madde bağımlısı olacak konu sahibesine kulak ver

Kızınız daha çok küçük, hayatı boyunca ufak tefek gerekli gereksiz çok şeye üzülecek. Eğer o üzüldüğünde sizin dünyanız kararıyorsa burda sorun var demektir. Hem de böylesi küçücük bişey için. Yukarda cherrye çemkirirken kızınızı sevgiyle büyütmekle alakalı bişeyler yazmızşınız, bunun aşırıya kaçılıp şımartılma durumu da var. Kızınızın aklı başında şöyle iyi böyle tatlı olduğunu söylüyorsunuz sürekli, belki onu çok sevdiğinizden hatalarını göremiyorsunuzdur, olamaz mı?
Banlanmışsınız ama okursunuz nasılsa, kitap okuduğunuzu söylemişsiniz, belki bu konularda da okumak istersiniz.

Babası tablet aldı diye sevinmek yerine gözü üst modelde kalmış. Her dediği yapılan ve doyumsuz bir çocuk profili oluştu gözümde.

Kişisel tablet yerine aileye tablet alınabilir mi acaba.
Ortak mal ve işte salonda kullanılacak diyerek.
Benim sıpa küçük daha, ama ileride bu tarz yapabilirim diye düşünüyorum.
Aynen bizde durum bu. Tablet üçümüzün ve salonda durur. Şimdiye kadar hiç ev dışına çıkarmadık.
Beş yaşındaki kızım tablette oyun oynamıyor ama video seyretmeyi çok seviyor. Çizgi film izleyeceğim diye alıyor iki dakika sonra bi bakıyorsun videolara geçmiş. Kız çocuğu olan bilir. YouTube garip garip Videolar ile dolu. Adı ne o kategorinin onu bile bilmiyorum bilen varsa söylesin lütfen. Oyuncak bebekler ile evcilik oynatma, cici bici tanıtma falan... içeriğini bilmediğimiz için izlemesini istemiyoruz ama tableti eline alınca onları izliyor. Biz kızıyoruz o yine açıyor şeklinde kısır döngü yaşıyoruz.
Bu konu bende farkındalık yarattı. Çok tablet kullanan bi çocuk değil diye düşünüyorum ama bizde kural eksik. Mesela günde sadece yarım saat ve bildiğimiz yaşına uygun çizgi filmi yanımızda izleyebilirsin gibi kurallar koymaya karar vermiştim ama her zaman uygulayamıyoruz.
Bi de salonda ulaşabileceği bir yerde ise eve gelir gelmez açıyor tableti, izin almak yok. Genelde rafta tutuyoruz o sebeple ama bazen unutuluyor salonun ortasında

keşke sizde yorumu iyi anlasaydınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…