Güzel kızım

Aybeyzeyduru

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Mart 2017
765
511
53
40
Babasıyla kızıma tablet aldık o da netten bakmış gitmiş babasına bi üst modelini alsaydın demiş babası da yetinmeyi bilmiyor diye kızdı ama bana göre o daha çocuk kendisi de üzüldü sonra bende üzüldüm babasının tepkisine sizce nasıl davranmalıyım ben konuşup anlattım hediye için böyle birşey söylenmez diye ama o üzülünce dünyam kararıyor

Baba haklı
Tablet tablettir
Bir üst model olsa ne olacak ki, yine açıp çizgi film izleyecek
Böyle yaparsanız paranın kıymetini bilmeyen, tüketici, şımarık bir insan yetiştirirsiniz
Çocuğunuza her istediğini vererek ona iyilik yapmıyorsunuz. Güzelce konuşun durumu söyleyin.

Yaş 7 ama çok akıllı uslu bi kız ama bazen pat diye söyler öğretmek lazım bence babasj da evet biraz kırıcı konuştu

7 yaş bana kalırsa tablet kullanımı için epey erken bir yaş. İleride önünü alamazsınız, zira teknoloji sürekli ilerliyor sürekli bir üst versiyonu çıkıyor. Madem kullanmaya başlattınız, kullanımlarını da sınırlayın derim. Babası da gayet haklı.

Yaş 7 ama çok akıllı uslu bi kız ama bazen pat diye söyler öğretmek lazım bence babasj da evet biraz kırıcı konuştu

Kalp kırmamak lazım haklısınız.
Eşiniz genel olarak haklı ama tepkisinde haksız.
Üçünüz birlikte iken ikisinin de hatasını siz tartafsız kişi olaral yüzlerine söyleyin. Sonra öpüşün barışın diyin.
Ben eşim ve çocuklara böyle yapıyorum.

Hayatta biraz üzülmek de var
Onu da öğrensin çünkü babası haklı
Ama anlamadığım şey açıklamayı neden siz yaptınız
Babası demedi mi bu uygundu bunu aldık gibi bi cevap?
Çok zeki bi insansın güzel bi nokta babamız iletişim konusunda zayıf hqtta ona göre en sert cezalar verilmeli ama ben de konuşma taraftarı olduğum için bana bırakır

Babası kızdıysa bile aralarina girmemeliydiniz bence
Baba haksizsa da kendi özür dileyip durumu anlatmaliydi
Ama 7 yaşında ki bi cocukta elindekiyle yetinmeyi bilmeyi ögrenmeli
Bu kadar korumacı olursanız hayatın gerceklerini kaldıramaz sonra

Söyleme şekli gidip boynuna sarılıp baba bu modelden alsaydın demiş babamız eleştirmeyi seven sert bi insan olunca direk eleitirdi kızımda hassas kırılgan bi kız olunca ben mahvoluyorum babamız biraz yumuşak olması lazım gibi

Aynen öyle bi problem çıkıyo aslında karşımıza ama korkuyorum burdaki anne konularını okuyunca ya kızımda beni sevmezse diye

Bana kalırsa, teknolojik aletleri yaşla sınırlandırmak demode, 15 sene öncesi bilinçli aile profili.
Şimdi siteleri süzen paketler var, aile kilidi var,
Şu yılda, oturup legoyla oynayan çocuk var mı?
Varsa aletle tanıştığında Sudan çıkmış balığa döner.
93 doğumluyum, ilk cep telefonu, ev telefonundan internet, disketle oyun aktarmadan
Buraya geldik, çok kısa süre içinde, ve bu hızın 5 katı ilerliyor aygıtlar yazılımlar

7 yaşındaki çocuk bir üst modeli nasıl araştırıp buluyor?
Bence gerçekten yetinmeyi bilmediği için olabilir.
Dikkat etmek lazım.

Iki tarafı da konu ile ilgili aydınlatıp sonra bir araya getirin o zaman.. denge siz olacaksınız ama aralarında halledecekler gibi..

Aynen öyle bi problem çıkıyo aslında karşımıza ama korkuyorum burdaki anne konularını okuyunca ya kızımda beni sevmezse diye
Baba kızınca onu arkaniza alip sevgisini kazanmiyorsunuz aslinda
Hepimiz bu hatayı yapiyoruz anne yüregi dayanmiyor
Ama cocuklar bunu kullaniyor daha sonra maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…