Güzel kızım

Babasıyla kızıma tablet aldık o da netten bakmış gitmiş babasına bi üst modelini alsaydın demiş babası da yetinmeyi bilmiyor diye kızdı ama bana göre o daha çocuk kendisi de üzüldü sonra bende üzüldüm babasının tepkisine sizce nasıl davranmalıyım ben konuşup anlattım hediye için böyle birşey söylenmez diye ama o üzülünce dünyam kararıyor
Babalarin bircogu maalesef anneler kadar sabirli olamiyor anneler guzelce açıklarken babalr sinirli tepki veriyor baba hakli ama soyleme sekli yanlis babayla konusup birdaha bisey diuecegi zaman daha sakin bi sekilde anlatmasini soyleyin

Ben 8 yaşındayken ağlamaktan içim dışıma çıkardı ama annem bana fazladan oyun hamuru almazdı. Böyle böyle anladım neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu. Ve bir şeylere ulaşmak için önce haketmek gerektiğini. Baba son derece haklı çocuklar biraz üzülecek hayal kırıklığı da yaşayacak.

7 yasinda bi çocuğa tablet almak bile benim dusuncem tabi bu yanlışKen kaldiki bir üst model falan neyse bişey demeyim :)
Bakın her çocuk farklıdır her birey garklı olduğu gibi benim kızımın ilgisi var buna ket vurursam
Babasi son derece HAKLİ. Ve en onemlisi 7 yasindaki bi cocukta tablet? 7 yas okulq giden bir cocuk. Ne isi vqr tabletin o kizin elinde.
Herkesin evladi kendine kiymetli ama bu sekilde cocuk yetistirmeyin. Cocuk memnun olmasini bilsin. PARA kavramini bilsin. Simdi benim bu yazdiklarima kotu yorum damgasi vuracaksiniz ama siz bilirsiniz bu sekilde yetistitmeye devam edersiniz ilk basta siz ugrasirsiniz[/vurursamKızımı tanısanız böyle konuşmazsınız kesinlikle doyumsuz değil sadece gizliliğe yöneltmemek adına 100 liralık bi tablet çocuk bu .Tabiki heveslenecek tabiki isteyecek fikirlerini belirtecek çocuğu kırbaçlayalım mı

Paradox
Hiç tableti olmasaydı, üst modelleri bilmeyecekti
Aynen.
Ben liseye kadar ne tablet ne telefon edindirmeyecegim mesela.
Ve edindirdigimde de , bana bunun ust modelini alsana derse elindekindekini de alirim olur biter.
Fazlasini isteyen hicbirsey bulamaz. Yetinmesini bilecek.

Bakın yorumlar için teşekkürler ama benim kızdığım babasının çocuk olduğunu unutması ve dinlemeden yargılaması ki tablet konusu daha dikkat çekmiş dengeli kullanımında bu tarz aletlerin zararı yok dikkat etmek şartıyla tabiki ama yani alet suçlu değil ebeveynler suçlu ki çağın gerisinde kalmamalı kızımın en sevdiği hobisi at binmek ki çok başarılı resim konusunda çok başarılı bi çocuk sadece ilgisi var ve ben bunu engelleyip sanki çooolk önemli bişeymiş gibi iyice dikkatini çekmek istemiyorum o kqdarolay bundan ibaret

Aynen.
Ben liseye kadar ne tablet ne telefon edindirmeyecegim mesela.
Ve edindirdigimde de , bana bunun ust modelini alsana derse elindekindekini de alirim olur biter.
Fazlasini isteyen hicbirsey bulamaz. Yetinmesini bilecek.
Gerçekten çok güzel ama bencede keşke olmasa ama çok da olay haline getirilmemeli çocuk özür diledi bitti bu kadar

Çocuğunuzun şımarıklığına mı üzülüyorsunuz ?
Siz herşeye zırt pırt üzülürseniz kızınız sizi daha fazla üzecek meşaleler bulacaktır

Ben 8 yaşındayken ağlamaktan içim dışıma çıkardı ama annem bana fazladan oyun hamuru almazdı. Böyle böyle anladım neyin gerekli neyin gereksiz olduğunu. Ve bir şeylere ulaşmak için önce haketmek gerektiğini. Baba son derece haklı çocuklar biraz üzülecek hayal kırıklığı da yaşayacak.
Evde varsa almak yanlış zaten ama çok da böyle içine dışına çıkaracak kadar ağlatmaağlatmamakçocukluk bi kere yaşanan bişey sonuçta

Esinize nasıl davranmanız gerektiğini mi soruyorsunuz bu durumda? Bence çocuğunuza nasıl davranmaniz gerektiğini düşünün önce. Çocuk doyumsuz olmuş farkında degilsiniz.

Esinize kesinlikle hak verdim siz de eşinizi destekleyip kiziniza hayatta her zaman herşeyin en iyisine sahip olamayacağını, en iyisini istiyorsa da kendisinin cabalayarak kazanması gerektiğini öğretin.

Evde varsa almak yanlış zaten ama çok da böyle içine dışına çıkaracak kadar ağlatmaağlatmamakçocukluk bi kere yaşanan bişey sonuçta
Deneyimli bir anne olarak size nasihatim olsun, çocukluk tabletle yaşanmaz. Çocuğunuz o teknolojik alete daha fazla bağlanacak ve yaptığı aktivitelerden uzaklasacak.
Çocuklar ne kadar geç tanisirsa o kadar iyi.

Babanın üslubu biraz sertse eğer eşiniz haksız. Ama diğer konuda bi çocuğun hayırı bilmesi gerekiyor. Eşinizi güzel bir dille konuşma şeklinin yanlış olduğunu söyleYe bilirsiniz.

Yani yazmayayim dedim ama konu basligi "benim guzel kizim"
Cocuk bu sekilde buyurse piremses olur. her seyini ailesinden, esinden, nisanlisindan bekler, kendi basina bir si yapmaz Burda evlenirken 10 bilezik, altin , ceyiz ivir zivir istiyorum yazan tipleri kiniyoruz. Onlar da cevaben 1 kere evleniyorum ben piremsesim, tabi ki karsimdaki her seyimi alacak oluyor. Uretmeyen, calismayan, maddi olarak kendi basinin caresine bakmayi bilmeyen kadinlar bu sekilde yetisiyor. Sonra hayattaki en kucuk zorlukta sert kayaya carpip dagiliyorlar, cunku hayatlari boyunca aman sen de uzulme prenses seklinde kizi pohpohlamis.

Bu kizlari be sekilde yetistirmek onlara iyilik olmuyor. Oglunu da sen erkeksin yetistiren seklinde yetistirmek kadar yanlis. Herkesin cocugu kendine guzel, ozel ama bu sekilde bireyler yetistirmeyi ben dogru bulmuyorum.
Duygularıma tercüman olmuşsun panpa :KK37:

Bakın her çocuk farklıdır her birey garklı olduğu gibi benim kızımın ilgisi var buna ket vurursam
Tablete her çocuğun ilgisi vardır. Önemli olan çocuğu daha faydali şeylere yönlendirmek ama annesi sizsiniz buna karışmak bana düşmez. Sadece düşüncemi söyledim en azından 10 yaşına kadar bi çocuğun tableti olması yanlış bana göre. 10 yaşından sonrada ailesinin gözetimi altında günde 1 saat belki 2 saat falan oynaması şartıyla olabilir. Bilmiyorm belki ben çok katymdir ama düşüncem bu yönde.

Yani yazmayayim dedim ama konu basligi "benim guzel kizim"
Cocuk bu sekilde buyurse piremses olur. her seyini ailesinden, esinden, nisanlisindan bekler, kendi basina bir si yapmaz Burda evlenirken 10 bilezik, altin , ceyiz ivir zivir istiyorum yazan tipleri kiniyoruz. Onlar da cevaben 1 kere evleniyorum ben piremsesim, tabi ki karsimdaki her seyimi alacak oluyor. Uretmeyen, calismayan, maddi olarak kendi basinin caresine bakmayi bilmeyen kadinlar bu sekilde yetisiyor. Sonra hayattaki en kucuk zorlukta sert kayaya carpip dagiliyorlar, cunku hayatlari boyunca aman sen de uzulme prenses seklinde kizi pohpohlamis.

Bu kizlari be sekilde yetistirmek onlara iyilik olmuyor. Oglunu da sen erkeksin yetistiren seklinde yetistirmek kadar yanlis. Herkesin cocugu kendine guzel, ozel ama bu sekilde bireyler yetistirmeyi ben dogru bulmuyorum.
hay yazan parmaklarına sağlık cherrycim ^^ ben yazacaktım harfi harfine sen dile getirmişsin.

Baba kesinlikle haklı yetinmesini ve mutlu olmasını bu yaslarda ovrenir. Yası buyudukce bunun onune gecmezseniz ilerde hic bir seyle mutlu olamaz hep daha iyisi der. Elindekiyle mutlu olmayı ögrenmeli. O yasaya bunu soyluyorsa buyuyunce yani. İşiniz zor

Baba kesinlikle haklı
7 yaşında çocuğun tableti olmasa daha iyi olur
Kullanacağı maksimum yarım saat uzaya firlatilabilen teknolojiye sahip olsa ne fark eder

Ben babama böyle birşey desem bulmuşda bunuyor der tableti geri elimden alırdı açıkçası

Back
X