- 24 Kasım 2009
- 22.105
- 85.732
- 798
- Konu Sahibi classone35
-
hoşlanmakmı olsa birgün söyleyemem ben zaten öyle cilveli biri hiç değilim umarım birgün böyle birşey olur hazır olduğumda eğitimimi tamamladığımda .teşekkür ediyorum en azından dalga geçmediniz ve çözüm aradığınız için
Bence senin sorunun özgüven eksikliği.
Kendini savunamıyorsun haklı olduğun konularda.
Ve de çok içine kapanıksın heralde bu karşı cinsi itiyor muhtemelen.
Ama hemcinsini iten güzelliğin olduğuna eminim.
Cana yakın olmadığın için de yakın arkadaşın yok ve sessiz olduğun için kolay eziliyorsun herhalde bildim mi
Yorumları okuyamadım.
Güzelsindir ama havan yoktur (ikisi ayrı şey)
Güzelsindir ama sohbetin kötüdür.
Güzelsindir ama kendini beğenmişsindir istemdışı bunu dışarı vuruyosundur.
Güzelsindir ama güvenilir gelmiyosundur bu yüzden sevgilisi olan kızlar senle aynı ortamda bulunmak istemiyolardır YA DA kendilerine/sevgililerine güvenmiyolardır.
Güzelsindir ama arkadaşların kıskançtır :44:
Beni de güzel bulurlar ama benim sizden tam tersi bi'dünya arkadaşım var kız-erkek. Bence sohbetine bi'dikkat et soğuk duruyosan direk kendini beğenmiş diye yapıştırıveriyolar:44:
Foto ekleyin de görelim dediğiniz kadar güzel misiniz
Foto ekleyin de görelim dediğiniz kadar güzel misiniz
teşekkür ederim yorumunuz için .evet artık soğuk bir insan oldum eskiden çevrem benimde doluydu yaşanmışlıklar yeniden tekrar kırılmaktan korkuyor oluşum insanlardan uzak tutuyor ailemde bu halime kızıyor fakat böyle değildim kendileride biliyor yaşadıklarımı biliyorlar
ben senden çirkinim tamammı güzel görmek istiyorsanız aynaya bakın
İnsanların sadece güzel olduğu için dışlanması mümkün değildir.
Mutlaka altında başka bir şey vardır.
Şöyle bi çala bakabildim yorumlara cıvık biri değilsiniz gibi geldi.
Sohbetinizde mi sorun var yahut insanlardan siz mi kaçıyorsunuz bilemem ama faturayı güzelliğe kesmeyin bence.
Rica ederim. Bazı arkadaşlar sert tepki vermişler, genelde bende gereksiz bulurum böyle konuları ama amacın başka olsaydı zaten resmini ekler onay beklerdin. Resim ekleyip kendini deşifre etmek zorunda değilsin. Zaten yardımcı olmak istemeyen okuyup geçmeli, sadece bu konuda değil her konuda öyle olmalı diye düşünüyorum. Gerçi bu konuda da garanti bi çözüm yok en iyisi zamana bırak eğitimine odaklan herşeyin zamanı vardır arkadaşlar gelip geçicidir. Sen zamana bırak hakkında hayırlısı olsun.
demek güzel olduğun için arkadaşların seni istemiyor.Allah iyiliğini versin. güldürdün beni
arkadaşlarına da bizde bıraktığın izlenimi bırakıyorsan, been dönyanın en gozel garısıyem modunda geziyorsan, üzgünüm ama yalnızlık senin kaderin olacak.
Mesela ben Adriano limayı hiç beğenmem hatta gıcıklıklarıyla ve itici bulurum ama serenay sarııkaya yı mesela çok beğenirim.
Bence güEllikten değil sizin sevilmemeniz başka bir neden arayın derim
Çok güzelim diyorsunuz, güzellik görecelidir.
Asla yargılamıyorum ama bi tuhaflık var.
Hadi kızlar kıskanıyor ondan sizi dışlıyorlar diyelim.
Peki erkekler neden arkadaş olmak istemiyor?
Sonuçta çok güzel biriysen muhakkak erkekler tarafından ilgi görürdün.
Bence bunun güzellikle değil de kişilikle alakası var.
Gerçi senin arkadaş ortamın kötüymüş orası ayrı da.
Dışlanmanın sebebi güzellik olmadığını düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?