güzel olduğunuz için dışlanmak:(

tamam demem ne oldu benden tiksindin herhalde aiiyyy yazmışsınız ne kadar kötü bir tavır.... var evet sorunlarım var senin sorunların yokmu?

Tiksinti ifadesi ıyyy oluyor, bu değil. )
Hiçbir insana öyle bir şey ifade takınmam ben.

Evet sorunlar yüzünden bu şekilde düşünüyorsun zaten ısrarla.
Sorunun nedir, kaçtığın problem nedir ki bu meseleye kafayı bu kadar taktın?!
Onu da sen bulacaksın.
Çünkü güzel insanlar cidden daha da çok sevilir.
Soğuk olmak falan palavra. Soğuk olsan da seven sever. Kız olsun, erkek olsun.
Kendi güzelliğimden bahsetmeyeyim. Neyse... Akrabalardan bahsedeyim.
Benim olağanüstü güzellikte kuzenlerim var.
Onlardan da görüyorum bunu. Dışlanmak gibi bir durum asla yaşamadılar.
Arada bir çıkıntılık yapan , aciz, özgüvensiz insanlar illa ki olacaktır.
Ama onlar görmezden gelinir.
Biraz iyi niyete, biraz sevgiye ve özgüvene ihtiyacın var senin.
Ama bunu başkalarından bekliyorsun.
Onların tavrına göre kendi değerin konusunda sıkıntı yaratıyorsun.
Sen zaten kendini çok sevsen, beğensen, bunların üstünde durmazsın bile.
Sen bunların üstünde durmadıkça da karşına seni gerçekten sevdiğini, beğendiğini ifade eden insanlar çıkacaktır.
Böyle kötü niyetliler etrafında olmayacaktır.
Çünkü fazla güzel bir insan olunca , diğerlerinden ayrılınca kıskançlık falan da kalmıyor benim gördüğüm kadarıyla.
Üst düzey bir tip olarak rahat rahat yaşıyorsun çünkü sen zaten nadir bir tip oluyorsun.
Senin kadar güzel olmayanlar da bu durumu kabulleniyorlar.
Aksi halde dünyaca ünlü güzelleri kimsenin sevmemesi lazım. Ama öyle bir şey yookkk.
Düşüncelerin bu yüzden çok yanlış benim gözlemlerime göre.

bir erkek arkadaşımın eskii kız arkadaşı aklıma geldi okuyunca kız hasta resmen anlattıgına göre kendini güzel sanan sadece erkek akadaşları olan bir kız, kızlarla geçinemyor arkadaşımada benı kıskanıyolar o yuzden dyor ve arkadaşımı kullanıp duygularını sömürüyomş üniversite yıllarında tanıdıgı her erkekle aynı durumları yaşıyormuş daha sonra öğrendiğimize göre herkese mavı boncuk dagıtıp kıza açılınca erkekler arkadaş olarak görüyorum senı dıyormuş kızın resmını gördüm boya küpü bır haltada benzemıyodu. konu sahıbı yanlış anlama lutfen sızde oylesınz dıye yazmadım arkadaşımn psikolojısını bozdu o kız sınır oldum yazmak ıstedım.

çirkinlik güzellik çokta önemli değil insan olmak önemli önyargılarla değil havalı olduğunu düşünürsünüz ama öyle birşey olmaz kendinize haksızlık yapmayın her insan güzeldir çirkin yapan karakterdir belkide benimde karakterim sevilmedi şimdide buna taktım bakın ama çok haksızlığa uğradım ve tek kelime etmedim 3yıl boyunca bir kızdan sırf hoşlandığı erkek bana çıkma teklifi ettiği için taciz gördüm heryerde beni bulur rezil ederdi adımla herşeyimle dalga geçerdi.yaşadıkları şeyler eminim zordur güzel bir bayan kendisi sizde çok hisli ve duygusal bir insansınız başka olsa belki dalga geçebilirdi

Son düzenleme:
Ne kadar şanslısın classone35. Durduk yere kendine dert arama, boşver insanları.

Umarım bir gün cilve yapabilecek kadar aşık olacağın biri karşına çıkar da yalnızlığını onunla giderirsin (cilve yapamadığını söylemiştin,ona istinaden). Hem sevgilin olur hem de en iyi arkadaşın.

Sana ne kadar özendim anlatamam. Keşke ben de güzel olsaydım.

Garip olan sizin çok güzel olmanız değil zaten.
Hayata bakışı değiştirecek kadar bunun kıskanılması garip. Hani 3 kişi olur 5 kişi olur ama etrafınızdaki insanların çoğundan böyle muamele görüyorsanız başka bir sorun vardır. İnsan sadece güzel diye kıskanılır mı yahu? Bunlar ancak ergenlikte olabilecek şeyler.

Gerçi ben çocukluk, ergenlik ve yetişkinlik de dahil çok güzel yahut alımlı biri olamadığım için bilemeyeceğim ama tahminim bu yönde...

erkek arkadaşım sevgilim olmadı benim. teklifleri kabul etmezdim evet gerçekten anlattığınız hasta bir ruh Allah yardımcısı olsun ben bunu hiçbir erkeğe anlatmadım anlatmamda erkek arkadaşım olmasınıda zaten istemiyorum. bakımlıyız ama boya küpü olcak kadar değil biz zamane kadınları hep bakımlıyız.yaşanılan birşeyler varsa hikayen gerçektir.

Estağfurullah neden dalga geçeyim. Zaten artık ilyas salman'a benzemiyorum. Üzülmeyin artık. Üzüldüğünüz zamanlarda Adriana Lima'yı anımsayın. Şüphesiz ki daha kötü dertlerle avunabilir aciz ruhlarımız.

peki teşekkür ediyorum evet garip ben yaşadım yaşayanlarıda gördüğüm için artık inanıyorum haksızlık yapmak istemeyenlerse sessiz ve sizden uzak durur yalnış yapmanız için birşey yaşamanız lazımdır uzaklaştırmak için üzmek gerekir belki sonzamanda kendimi çekiyor olmam onları etkilemiştir

hımmm burda bana laf atma var galiba
güzelim ben seninle dalga geçmedim taciz etmedim yıpratıcı bir yaklaşımda göstermedim
çünkü sorun dediğin şey de sorunun sebebi dediğin şey de çok saçma geldi bana
üstelik böyle bir şeyi neden dert ediyorsun anlamıyorum da
belli ki yanlış bir sosyal çevredesin ya da çok alıngansın
ki bence alıngansın bütün yazılanlara ters cevap veriyorsun çünkü
kendini şuna inandırmışsın bütün başıma gelenler hep güzel olduğum için
önce bu psikolojiden sıyrıl
biraz espri yapalım dedik saymadığın laf kalmadı
güzel ve çirkin insanların özgüvenlerinin yüksek olduğu kendileri ile yapılan esprilere açık olması ile anlaşılır
benim bir arkadaşım var mesela kız güzel değil ama kusurlarıyla öyle bir dalga geçiyor ki kendisiyle barışık olması insanları cezbediyor
bizde yeri gelincee onun büyük burnuyla ilgili espri yapıyoruz o da katıla katıla gülüyor
ya da şöyle bir durum var mesela birgün arkadaş grubumuzla oturuyoruz bir arkadaşımız var maşallah çok güzel onun dışında kalanların hepsinin bir kusuru var biz de takılıyoruz kıza heykel misin felan diye ama kız nasıl gülüyor bu durum da sen olsan nasıl tepki verirdin?çok güzelim diye kıskanılıyorummu derdin yoksa sende bizle güler miydin?

konunu okuyunca "çalıkuşu" nu hatırladım...Gülbeşeker :)

şöyle bişey söylemek de istedim "hayat olduğu gibi değil, senin gördüğün gibidir" hayatını nasıl yaşayacağın tamamen senin elinde...

Son düzenleme:
hadi yaa
güzel oldugum icin dislansaydim keske senin gibi ohh ne güzel
bende salak oldugum icin dislaniyorum evet bildigin salak
herkese inanan her yüzüne güleni dost sanan
kazik manyagi olup hala uslanmayan biri oldugum icin cok ezildim cok dislandim
halada masallah devam ediyorum

taş atmadım direkt söyledim başta böyle yazsaydınız ne güzel olurdu eleştiride problem yok fakat dalgacı tavır bide kızlar falan guruplaşmaya çevirdiniz olayı o tavrınız gerçekten gücüme gitti laf saymadım rencide oldum üzüldüm kırıldım okadar okız kendiyle dalga geçen kız özgüvene sahip ben kimseyle gülerek konuşamıyorum bir arkadaşım aradı biraz önce sanki üzüntümü hissediyormuş gibi şuan okadar mutlu oldumki ben arkadaşlıklara değer veriyorum kasıntı değilim övünen biri değilim tanısaydınız sizde öyle düşünürdünüz belki belki başka yalnışlarım vardır ama asla övünmek değil konuyu buraya böyle açtım ama asla övünmedim kimliğimi yüzümü deşifre etmediğim sürece kimse benim övündüğümü iddea edemez bence

bendede var salaklık biraz dobralık hazır cevap eskidendi şimdi sukunet içindeyim yaşamadıysan zorluğunu bilemezsin hayırlısını dile cnm:)

Son düzenleme:
Cok konusan biri degilmissiniz.
Muhabbeti olmayan kisi cekilmez. Hos sohbet insani ceker, guzellik bi yere kadar.

yapılan haksızlıklara elinle nasıl engel olabilirsin giden güvenine kolaymı gerçekten bukadar

kendinle dalga geçmeyi öğren çünkü başka türlü baş edemezsin
bırak başkaları da espri yapsın
benim boyum kısa mesela aslında kısa değil 162 ama sırf beni gıcık etmek için söylerler
ama umrumda hiç değil
çünkü o kadar boyla o kadar çok şey başarıyorum ki
salla gitsin
gerçekten

''Herşeyin bedeli var , güzelliğnin de'' demiş Firuze şarkısını yazan kişi. Haklıymış demekki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…