- Konu Sahibi classone35
-
canım herşeyi geçtim artık hakarete varıyor yorumlar kim tanıyor beni kötü eleştiri bumu iyi eleştiri olur kötü eleştiri olur ama lütfen bazılarınınki terbiyesizlik .teş.ediyorum desteğiniz için iyiki sizin gibi insanlarda var ne diyeyim şuan aşırı sinirliyim
İnsanlar 30 küsür sayfayı tek tek okumaya mecbur mu ?
Sen konunu , derdini düzgün anlatacaksın okuyacak yorum yapacak.
Konu başlığın bile güzel olduğunuz için dışlanmak.
Sen insanlar yorum yaptıkça olaylara farklı boyut katmışsın hepsi bu.
E konu başlığın neden bu ?
Sen konunu düzgün açmış olsaydın kimse sana bunları demeyecekti.
Sen soğuk olduğun için dışlanmışsın madem öyle doğal ol , neşeli ol dışlanma[/QUOTE
şu sıralar dışlanmak dışlanmamak umrumda değil fakat insanlara güvenmeliyim doğru arkadaşlarımı seçebilmeliyim herkesle arkadaş olunmaz bence siz benim dilimden anlamıyorsunuz bende sizin son msjım dediniz hala yazıyorsunuz neden anlaşamadığımız halde hem kendinizi hemde beni yoruyorsunuz?
Bence siz sadece kendi dilinizde konuşulmasını istiyorsunuz .
İnsanlara da böyle yapıyorsanız üzgünüm arkadaş bulamazsınız.
güzel olduğun için değilde karakterini, hareketlerini sevmedikleri için olabilir mii?
güzel olduğun için böyle davrandıklarını düşünmüyorum canım :)
Sen hiç bişeyi kabul etmiyorsun haklısın vallahi boşuna yormayayım kendimi .
Konu başlığın bile güzel olduğun için dışlanmak .
Fazla söze gerek yok sanırım.
Samimi olur , doğal olursanız güzel çirkin farketmez . Açık ve net bir gerçek bu.
Ben konunun sadece güzellikle alakalı olduğunu düşünmeyenlerdenim.Kıskanan,çekemeyen insanlar olabilir.Hepimizin etrafında bu tarz tipler olabiliyor.Fakat dışlanmak ve arkadaş çevresi oluşturamamak daha farklı.
Belki bir huyunuzdan,davranışınızdan kaynaklı olabilir.Çevrenizdeki kişilere iyi-kötü huylarınızı sorarsınız ve onlarda objektif davranırsa sonuç ortaya çıkar.
Güzel olduğunuz için çevrenizdeki herkesin sizi çekememesi kıskanması durumu gibi bir şey olacağına ben inanmıyorum. Eğer siz güzelim diye hava atıyorsanız belki de farkında olmadan yapıyorsunuzdur bunu, o zaman itici geliyorsunuzdur. Çevrenizde 1-2 kişi kıskanç olsa anlarım, ama herkesle aynı sorunu yaşamanız sizin davranışlarınızda sorun olduğunu düşündürdü bana..
Konun kendini aştı
Dışlanıyordun şimdi dışlayan oldun.
E şimdi burdakilerden ne istiyorsun sen onu anlamadım.
Konu en başta güzel olduğun için dışlanmaktı sen güzeldin herkes sana kötü davranıyordu yolun kesiliyordu makyajlar yapma deniyordu markette kız sana git burda diyordu.
Konu inandırıcılığını yitirdi , hayal dünyamda geziniyor oldu şuan.
ben zamanında bana sen makyaj yapmıcaksın diye tehditler savuran arkadaşıma veya erkek arkadaşımın seni görmesini istemiyorum diyerek 7yıllık dostluğumuzu bitiren arkadaşıma veya sevdiği erkek benim peşimde olduğu için lisede kapıda bana saldıran tanımadığım kız ve markette sen buraya ne halt etmeye geldin git defile yap diye saldıran tanımadığım o bayana giç bir davranış sergilemedim bu tarz mide bulandıran insanlar görüncede bugün soğuk ve iten tarafta dışlayanda siz oluyorsunuz
arkadaşım konudan derdine pek fazla çözüm alamayacağın belli.
sinirlerin de bozuluyor, konunu kapattır istersen...
Öncelikle neden siz diye başladığınızı anlayamadım.Ben sadece kendi fikrimi söyledim.Dışlamak gibi bir niyetim yok.Bana anlattığınız biçimde olması mantıklı gelmedi sadece.Hep karşı tarafı suçlayacağınıza kendinize bakmanızı tavsiye ederim.
Çünkü 7 senelik bir arkadaşlığı bitirmek kolay değil.Hele böyle bir sebepten.
nasıl yapabilrim bunu
Mune'ye mesaj at, onu bulamazsan kötü içerik butonuna bas kendi mesajında, sağ alttaki üçgen,
konumun kapatılmasını istiyorum yaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?