güzel olduğunuz için dışlanmak:(

Ne diyecemi bilmiyorum canim sinirlenmektte haklisin... Allah herkesin kalbine göre versin.... Kötü eleştiri yapanlarida Allah bildiği yapsin onlari bende şimdi sinirlendim....

güzel olduğun için değilde karakterini, hareketlerini sevmedikleri için olabilir mii?
güzel olduğun için böyle davrandıklarını düşünmüyorum canım :)

Son düzenleme:

yorum yapmak istiyorsa faydalı olmak istiyorsa evet mecbur siz anlamadan dinlemeden her yönüyle didiklenmeden bir insanın mahkum edildiğini gördünüzmü bu önyargı değilmi? okumaya mecbur değilsiniz üşeniyorsunuz ama ilk başta olay bu şimdi bu diye yorum yapıyorsunuz neden yapmayın bilip bilmeden mecburmuyum sizin alakasız yorumlarınızı okumaya

Son düzenleme:

Sen hiç bişeyi kabul etmiyorsun haklısın vallahi boşuna yormayayım kendimi .
Konu başlığın bile güzel olduğun için dışlanmak .
Fazla söze gerek yok sanırım.
Samimi olur , doğal olursanız güzel çirkin farketmez . Açık ve net bir gerçek bu.

güzel olduğun için değilde karakterini, hareketlerini sevmedikleri için olabilir mii?
güzel olduğun için böyle davrandıklarını düşünmüyorum canım :)

ben zamanında bana sen makyaj yapmıcaksın diye tehditler savuran arkadaşıma veya erkek arkadaşımın seni görmesini istemiyorum diyerek 7yıllık dostluğumuzu bitiren arkadaşıma veya sevdiği erkek benim peşimde olduğu için lisede kapıda bana saldıran tanımadığım kız ve markette sen buraya ne halt etmeye geldin git defile yap diye saldıran tanımadığım o bayana giç bir davranış sergilemedim canm

samimiyim doğalım fakat doğru insanları bulana kadarda soğuk olacağım.kabul etmediğim şey ne ?

Ben konunun sadece güzellikle alakalı olduğunu düşünmeyenlerdenim.Kıskanan,çekemeyen insanlar olabilir.Hepimizin etrafında bu tarz tipler olabiliyor.Fakat dışlanmak ve arkadaş çevresi oluşturamamak daha farklı.
Belki bir huyunuzdan,davranışınızdan kaynaklı olabilir.Çevrenizdeki kişilere iyi-kötü huylarınızı sorarsınız ve onlarda objektif davranırsa sonuç ortaya çıkar.

Güzel olduğunuz için çevrenizdeki herkesin sizi çekememesi kıskanması durumu gibi bir şey olacağına ben inanmıyorum. Eğer siz güzelim diye hava atıyorsanız belki de farkında olmadan yapıyorsunuzdur bunu, o zaman itici geliyorsunuzdur. Çevrenizde 1-2 kişi kıskanç olsa anlarım, ama herkesle aynı sorunu yaşamanız sizin davranışlarınızda sorun olduğunu düşündürdü bana..

ben zamanında bana sen makyaj yapmıcaksın diye tehditler savuran arkadaşıma veya erkek arkadaşımın seni görmesini istemiyorum diyerek 7yıllık dostluğumuzu bitiren arkadaşıma veya sevdiği erkek benim peşimde olduğu için lisede kapıda bana saldıran tanımadığım kız ve markette sen buraya ne halt etmeye geldin git defile yap diye saldıran tanımadığım o bayana giç bir davranış sergilemedim bu tarz mide bulandıran insanlar görüncede bugün soğuk ve iten tarafta dışlayanda siz oluyorsunuz

herkes demedimki hayır güzelim diye gezmem bu itici farkıdayım butarz insanları itici olduğununda bunu yapsaydım derdimki ben bunu yapıyordum kendimi eleştirebilen bir insanım gelip buraya konu açmazdım.ve giden arkadaşım ki bana yapılanlardan çok onun haksızlığı gücüme gittiki bir insan sevgilisi senden hoşlanır diye korkup bırakılmaz ki benden hiçbir zaman b yalnış bir hareket görmedi kimseyle çıkmadığımı çıkmak istemediğimide biliyordu

Konun kendini aştı
Dışlanıyordun şimdi dışlayan oldun.
E şimdi burdakilerden ne istiyorsun sen onu anlamadım.
Konu en başta güzel olduğun için dışlanmaktı sen güzeldin herkes sana kötü davranıyordu yolun kesiliyordu makyajlar yapma deniyordu markette kız sana git burda diyordu.
Konu inandırıcılığını yitirdi , hayal dünyamda geziniyor oldu şuan.

arkadaşım konudan derdine pek fazla çözüm alamayacağın belli.

sinirlerin de bozuluyor, konunu kapattır istersen...

işte okusan anlardın baştan bunlar konuşuldu şimdi tekrar senin için baştan anlatıyorum herşeyi ama anlamışsın orda yazdığımıda yalnış yazıyorsun buraya bari kopyala yapıştır yap evet aştı hadi yorma kendini

Son düzenleme:

Öncelikle neden siz diye başladığınızı anlayamadım.Ben sadece kendi fikrimi söyledim.Dışlamak gibi bir niyetim yok.Bana anlattığınız biçimde olması mantıklı gelmedi sadece.Hep karşı tarafı suçlayacağınıza kendinize bakmanızı tavsiye ederim.
Çünkü 7 senelik bir arkadaşlığı bitirmek kolay değil.Hele böyle bir sebepten.

Tamam güzel olabilirsiniz hatta kainat güzeline yakın maşallahh olabilirsiniz de !! fakat sizi bu yüzden terk eden makyaj yaptığınız için yapma diyen erkek arkadaşlarınızı sizden sakınan insanlar sizin arkadaşınız olmasın zaten !! siz yeni çevre edinmeye çalışmadınız mı hiç ?? mesela ilk girdiğiniz ortamda tek konuştuğunuz şey güzellik makyaj ise iticisinizdir.. öyle yapıyosanız gerçekten çok sıkıcı olursunuz ve insanlar uzaklaşır sizden.. kimsenin güzelliğinden dolayı dışlanacağını düşünmüyorum bana çok saçma da gelmedi değil..

ozaman sebebi neyse onu söyleseydi 7yıllık bir arkadaşlıktan sonra bunu haketmedimmi eğerki kötü bir insansam en kötü insanın bile bunu istemeye hakkı vardır yaşadığınız tranvalarda güveninizi kaybettirebiliyor sizce bunda anlaşılmayacak ne var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…