- Konu Sahibi classone35
-
çevrende senin kadar güzel kızlar yok mu?
veya kendini güzelliği yüzünden dışlanmış hisseden çevrendeki bütün kızlar çirkin mi ?
yada senin güzelliğinle kimse boy ölçüşemiyor mu?(veya egonla)
eğer öyleyse güzellik yarışmasına başvur oradaki adaylardan arkadaşlar edinirsin
başlarda öyledir herkes arkadaşınız olur ilkokulda orta okulda sizinle olmayı severler sonrası acıdır eminim benim yaşadığımı yaşayanlar olmuştur ben onların cevap yazmasını istiyorum bu şekilde eleştirmeniz için açmadım konuyu.
bak sen diosunki ben güzelim ben öyle bir cümle kurmamaya özen gösteriyorum elimden geldiği kadar........ güzel ''ol du ğu nuz ''için dışlanıyormusunuz diye sordum neden anlamak istemiyorsunuz size övünmek bana ne kazandıracak sabırla hala aynı şeyi açıklıyorum ben güzelim güzelim diye çevremde gezmeye ihtiyacı olan biri değilim yaşadığım sorun bu değil arkadaşlarım bunu desin ozaman güzelim diye övünüosun desin hayır bir kişi bile ağzımdan böyle bir söz duymadı söyleyemez bu yüzden.
Olur böyle şeyler yapacak bir şey yok kendinizi çirkinleştiremezsiniz sonuçta :)) Dış görünüşünüz için(güzellik veya çirkinlik farketmez) sizi etrafında istemeyen insanların sizi dışlaması uzun vadede iyi bir şey sahte insanlar olmaz hayatınızda.Arkadaş seçimi yaparken daha özenli davranın.Arkadaşlarımızı sosyal ortamlarımızdan seçeriz daha kaliteli ortamlarda vakit geçirirseniz sorununuz çözülecektir :))
Allah aşkına arandan su sızmayan bir arkadaşın var içitiğiniz yediğiniz ayrı gitmiyor birgün hiç sebep yokken sizi sevgili bulduğu için terkediyor ne kaynaklanıyor benden anlamakmı istemiyorsunuz demekki rahatsız edici bir güzelliğiniz yoktu sevimliydiniz sadece
bak sen diosunki ben güzelim ben öyle bir cümle kurmamaya özen gösteriyorum elimden geldiği kadar........ güzel ''ol du ğu nuz ''için dışlanıyormusunuz diye sordum neden anlamak istemiyorsunuz size övünmek bana ne kazandıracak sabırla hala aynı şeyi açıklıyorum ben güzelim güzelim diye çevremde gezmeye ihtiyacı olan biri değilim yaşadığım sorun bu değil arkadaşlarım bunu desin ozaman güzelim diye övünüosun desin hayır bir kişi bile ağzımdan böyle bir söz duymadı söyleyemez bu yüzden.
evet var malesef ama kırmadan söylemeye özen gösteriyorum bu yazının bana şuan okadar faydası olduki Allah senden razı olsun teşekkür ederim ben yalnışlarımıda düzelmek için yol arıyorum kimse mükemmel değilki
bilmiyorum bişey soracağım size beni 2gün önce hiç bir sorun yaşamadığım halde açık olmayan bir profil fotosu koyduğum için arkadaşım sildi daha öncede böyle 20den fazla ''bayan'' arkadaşım sildi çok fazla paylaşım yapmam sizce neden samimi bir cevap rica ediyorum profil fotoğrafımı değiştirir değiştirmez açık olmayan normal bir poz düşünün.Benim bu soruların cevabına ihtiyacım var kimseyle konuşamıyorum kendimi övmemek adına sizlere sormak zorundaydım
Allah aşkına arandan su sızmayan bir arkadaşın var içitiğiniz yediğiniz ayrı gitmiyor birgün hiç sebep yokken sizi sevgili bulduğu için terkediyor ne kaynaklanıyor benden anlamakmı istemiyorsunuz demekki rahatsız edici bir güzelliğiniz yoktu sevimliydiniz sadece
Pardon da bu ne sınır?
Ben ılk sayfada kı mesajını okudum aklıma gelen ılk şeyı yazdım anlamak ıstemıyorsunuz felan ne oluyor?
Madem güzelım demıyorsun gıt sor neden benımle arkadaş olmuyorsunuz dıye allah allah
SORUNA gelırsek, hayır güzel olduğum ıçın dışlanmıyorum kımsenınde bu sebepten bırını dışlanacağına ınanmıyorum
kendı kendıne ınanmak ıstedığıne ınanmışsın.
Hadı sana ıyı günler kolay gelsın :80:
Ahahaha
Yaa güzel olmana gerek yok ki böyle bir durumda.
Sevgili edinip de arkadaşlarından uzaklaşan binlerce kadın var.
Yapma lütfen! Komiksin.
Rahatsız edici güzellik lafı da ayrı bir komik olmuş.
Tabiki değil canım ,
benı yanlış anlama güzellik göreceli bir kavramdır
insanın ruhunu pişirmesi çok daha ayrı bir güzelliktir bence..
insanlar hatalarından ders alırsa ne ala ne mutlu o insana ..
hepimiz insanız ve yanlışlarımız oluyor bunu en aza indirmek önemli olan
Allah hepimizden razı olsun canım
Ama senin gibi de çok insan tanıdım.
Ne DE olsa beni kıskanıyooo, çekemiyooo triplerine giren tipler. :))
Genelde hayatlarında bir boşluk oluyor böyle insanların.
O sorunlarını da bu laflarla kapatmaya çalışıyorlar.
Ben de duyunca şok oluyorum. Ama hiçbir şey demiyorum.
Çünkü zaten sorunları var, yazık diye düşünüyorum. :))
Nolcakkk şekerimmm güzelliğimden böyle işte.
Yazık bana ühüühühühüüü deme artık sen de.((
Aiiiyyyy.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?