güzel olduğunuz için dışlanmak:(

Yapılan yorumlara da bakılırsa ,çekemeyenlerin çokmuş gerçekten.burda bile çekemediler,bi empati kuramadılar,hemen bi didikleme,bir aşağılama hevesi.kendinize gelin artık.ego tatmini yapmak istese birçok üye gibi herkese açık resim koyar,sonra yorum bekler.
Sayenizde artık konu açılmaz bu bdv de.

Kusura bakmayin da burda da herkes dunya guzeli sanirim. Bende guzelim, bende cok guzelim arkadasim neye gore? Guzellik goreceli bir kavramdir. Konu sahibi arkadas, cevrendekiler ya hepsi dengesiz ya da senin hareketlerinde de problemler var.

evet buda olabilir keşke bunu tartışsalardı kırmadan mesela alınganmısın nasıl davranıyorsun ben bu şekilde yardım bekledim veya yaşıyanlar anlatabilirdi deneyimlerini her güzel itilcek diye birşey yok ama hayatın gerçeği itilenlerde var

Çoook merak ettim bir resim iyi fikir olabilirdi?

Son düzenleme:

Yanlış anladın neyse şaşırmadım :)

Son düzenleme:

insanın zoruna giden aşalanmak didiklenebilir zaten didiklendikçe çözüm bulunur evet dersimi aldım ben Allah biliyor asla övünmek değildi amacım ciddi şekilde içe kapandım bugün dahada yıprandım yorumunuz için teşekkür ediyorum

Çok güzelim diyorsunuz, güzellik görecelidir.
Asla yargılamıyorum ama bi tuhaflık var.
Hadi kızlar kıskanıyor ondan sizi dışlıyorlar diyelim.
Peki erkekler neden arkadaş olmak istemiyor?
Sonuçta çok güzel biriysen muhakkak erkekler tarafından ilgi görürdün.
Bence bunun güzellikle değil de kişilikle alakası var.
Gerçi senin arkadaş ortamın kötüymüş orası ayrı da.
Dışlanmanın sebebi güzellik olmadığını düşünüyorum.

Son düzenleme:

Merak ettim sizi resim ekleyebilir misiniz ?
Galiba bütün tuhaf insanlar sizin çevrenizde,bence arkadaş çevrenizde biraz değişiklik yapın

Son düzenleme:
burada haftada en az 30 konu açılıyor "na ka güzelim herkeşler beni kışkanıyo" şeklinde.. ama sizin ve onların unuttuğu; güzellik görecelidir.. Yani bütün arkadaşlarınızın sizi mükemmel bulma ihtimali oldukça düşük.. ayrıca bu zamana kadar güzel olduğu için yalnız olan hiç kimseyi görmedim.. ha sizi tanıdıkça güvenmiyorlardır ve bir süre sonra ilişkilerini bitiriyorlardır belki de.. olaya güzel olduğum için yalnızım şeklinde bakarsanız asıl sorunu asla görmezsiniz.. aslında herkesin anlatmak istediği şey bu eğer sorununuza odaklanmak istiyorsanız üslubunuzu değiştirmeye konunuzun başlığını değiştirerek başlamanızı öneririm

Son düzenleme:

amin ,

yani herkesin kendine göre güzelligi vardir ama cogu rakip istemez buda karekter bozuklugundan kendine güvensizlikten baska bisey degildir, sanirim daha okuyorsun ve yasinda gencse yasitlarinin buara en önem verdikleri nokta görsellik oldugu icin daha da yogun bu tarz olaylarla karsilasa bilirsin , yas ilerledikce olgunlastikca insan iliskileri daha bir farkli boyuta variyor , tabi karekter bozuksa 7 de neyse 70 o ,bosver güzelligin o zaman ise yariyor pis insanlardan aritio seni böyle düsün üzülme

Bdv ye konu açanların yarısından fazlasının daha da dertlendiği bilimsel olarak kanıtlanmıştır:)

erkeklerle ben arkadaş olmuyorum bir kaç kez denedim sonu hüsranla bitti ya arkadaşız tamam ama elimde değil senden hoşlanıyorum konu buraya geliyor.erkek arkadaşım yok demedim ben olmuyorum dedim.teşekkür ediyorum sizce neden

Bence senin sorunun özgüven eksikliği.
Kendini savunamıyorsun haklı olduğun konularda.
Ve de çok içine kapanıksın heralde bu karşı cinsi itiyor muhtemelen.
Ama hemcinsini iten güzelliğin olduğuna eminim.
Cana yakın olmadığın için de yakın arkadaşın yok ve sessiz olduğun için kolay eziliyorsun herhalde bildim mi

Sebebi nedir olmamanın?
Ya o ya o yani.
Başka seçeneğin yok ki.
Hemcinsinle anlaşamıyorsan, karşı cinsle deneyeceksin o zaman ya da yalnız kalacaksın sonsuza dek

yok hayır ben bunu kastetmek istemedim ukalalıkla ben çok güzelim mükemmelim falan bu tarz şeyler evet itici başlıktan olabilir belki okumayıp sırf başlıktan dolayı yorumlar yapılıyorda olabilir zaten hiçbirşey anlatma şansım olmadı olsada dalga geçiliyor en yiyisi susmak

Hiç ilgini çeken birileri yok mu etrafında?
Hani sadece o kişiye şans ver onunla ol.
Arkadaş konusunda şanssızmışsın en azından sevgilin daha iyi hissetmeni sağlayabilir diye düşündüm
Bu yaşadığın durumun yaşadığın çevreden kaynaklandığını düşünüyorum.
Aklıma başka bi çözüm gelmedi malesef.

hoşlanmakmı olsa birgün söyleyemem ben zaten öyle cilveli biri hiç değilim umarım birgün böyle birşey olur hazır olduğumda eğitimimi tamamladığımda .teşekkür ediyorum en azından dalga geçmediniz ve çözüm aradığınız için

Üzülme her şey olacağına varır,eminim çok iyi dostluklar kurabilirsin.İnsanlara güvenini evde oturarak kazanamazsın ama.Umarım her şey gönlünce olur kendine iyi bak :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…