"Güzelim " dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Size bir sır vericem o kadar da güvenmiyormuşsunuz

Ya buna bu kadar takılacağınızı bilsem farklı bir örnek verirdim :)
En kötü ihtimali söyleyerek örnek verdim.

Neden böyle ifadelerde bulunmayacakmışsınız? Bir yerde rahatsız olmadığınızı belirtmişsiniz, bir yerde rahatsız olmuşsunuz. Anlayamadım ki sizin ne düşündüğünüzü. Şahsi fikrim kelimelere fazla takılmamak lazım, beni rahatsız etmezdi

Rahatsız olmadım. Ama hoş değil mi acaba diye düşündüm

Yalnız yorumlara baktım ilk benden öğrenmemişsiniz o bir tık üzdü beni ama sorun yok

çünkü bir insan ya acaba acaba takılmalı mıyım diye düşünüyorsa vardır orada bir şey
Ben sevgilimin yanımda arkadaşıma asıldığını düşünmedim. Yalnızca ifadesi hoş değil mi diye düşündüm. Bunun için acaba dedim.

Birincisi aynı yatakta yatsalarda güveniyorum diye gerçekten içten düşünseniz "güzelim " hitabina takilmazsiniz .
İkincisi kimseye onkadar güvenmeyin bence üzülürsünüz

Rahatsiz olmadim demissiniz devamli ama gayette rahatsiz olmussunuz, guvenme işini de sözde abartmissiniz ayni yataga girseler gayette rahatsiz olur otesine bile gecersiniz.

Mevzu guvenmek degil zaten. Ben de eşime guveniyorum ama millete canim, guzelim tarzi hitaplar kullansa cok net uyarirdim. Zaten ben "canim, cicim" insani degilim pek kendi kiz arkadaslarimla bile oyle konusmadim, alismamisim yadirgardim herhalde.

Birincisi aynı yatakta yatsalarda güveniyorum diye gerçekten içten düşünseniz "güzelim " hitabina takilmazsiniz .
İkincisi kimseye onkadar güvenmeyin bence üzülürsünüz
Yahu ne kadar takılmışsınız bu cümleye. En basit tabiri ile ben ikisine sonsuz güveniyorum. Bu kadar. Buna örnek vermek için de bu tabiri kullandım. Tabiki dünya yanmıyorsa sel felaketler olmuyorsa aynı yatakta yatamazlar :)

Ben extra geniş insanımdır, kocamla kim niye yatıyor ya olurum. Yatak işini kıskanmayan sevgili mi olur ya. Hayatımda duyduğum en uçuk örnekti

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…