- 16 Mart 2020
- 1.235
- 2.195
- 53
- 31
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Bu cümleye bu kadar takılacağinizi bilsem başka bir örnek verirdim ama en kötü senaryo bu olduğu için buna dair örnek verdim. Normal bi vakitte hop hadi siz birlikte kalın benlik sorun yok diyecek değilim tabiki:)Rahatsiz olmadim demissiniz devamli ama gayette rahatsiz olmussunuz, guvenme işini de sözde abartmissiniz ayni yataga girseler gayette rahatsiz olur otesine bile gecersiniz.
Mevzu guvenmek degil zaten. Ben de eşime guveniyorum ama millete canim, guzelim tarzi hitaplar kullansa cok net uyarirdim. Zaten ben "canim, cicim" insani degilim pek kendi kiz arkadaslarimla bile oyle konusmadim, alismamisim yadirgardim herhalde.
Sizi baya eğlendirdi konum biraz da başkalarının konularında eğlenin. Burayı kullanım şekliniz niyetiniz hakkında fikir veriyor.
Güven duygumun sağlam olduğunu anlatmak için bu örneği verdim. Takılmadım aslında . Ama takilmali mıyım bilemedigim için konu açtım.
Kimse için asla yapmaz demem ama 6 sene içinde güven sorunu hiç yaşatmadı
Aaaa :) bundan ben de korkarımBen okul müdürüne tamam hayatim demiştim yanlışlıkla yer yarilaydi da içine gireydim.
Dil sürçmesidir büyütmeyin bence
Umrunuzda olmayan bi konu için fazla mesai harcadınız yorum yapmak için :)Yooo umurumda olmadı açıkçası ben insanların konularına eğlenmeye giren biri değilim. Eğlenceye denk gelirsem de eğlenirim
Sizin çelişkinize atıfta bulundum. Kapaktan devam etmek isteyen de sizdiniz.
Ayrıca istediğim konuya girer, istediğim zaman da çıkarım :)
Aynı yatakta yatsalar güvenirim diyen biri bak güzelim ifadesini mi dert ediyor? Yav he he çok güveniyorsunuz. Bizi bari kandırmayın.Kızlar selam,
Benim için bir dert değil ama dert olmalı mı uyarmalı mıyım bilemedim.
Benim çok güvendiğim bir sevgilim var 6 yıldır da birlikteyiz. Ve sevgilimin en yakın arkadaşının kız arkadaşı ( x diyelim) ile de uzun süredir arkadaşım. Tabi onlar yollarını ayırdılar ama x ile biz görüşüyoruz.
Geçen gün buluşmamızda sevgilim konuşma esnasında bi olay anlatırken x çok anlayamadı. Ona xcim bak şöyle böyle diye anlattı. Ve sonra yine bi anlaşmazlık oldu ve x'e bak güzelim ile başlayan bir konuşma yaptı.
Şimdi ben bundan çok bi rahatsızlık duymadım. Acaba dili sürçtü de mi böyle ifade etti bilemedim. Şöyle bir durum var ben her ikisine de sonsuz güveniyorum. Aynı yatakta yatmak zorunda kalsalar dahi benim içim çok rahat olur. Asla bi sorgulama ya da güvensizlik yok yanlış anlaşılmasın.
Ama bu ifadeler de biraz fazla mı acaba dedim. Sevgilime ya bi daha böyle demesen demekte çok istemiyorum çünkü rahatsız edici bi durum değildi. Ben de geçen gün ortak bir erkek arkadaşımıza bi konu anlatırken canım benim dedim birden ağımdan öyle çıkıverdi ve sevgilim de aynı ortamdaydı. Sadece kafama takıldı. Bu ifadelerde bulunmasak mı diye belirtsem mi ?
Siz bu son cümleyi son günlerde başka konularda da kullandınız mı ? Çünkü bir yerde daha okumuştum ve baya gülmüştüm yine bu cümleye, o siz misiniz acaba ?Bir insana bu kadar guvenmek ama agzindan cikan bir kelimeden rahatsiz olmak...
Bahcelerde maydanoz, gel bize bazi bazi.
Takılmamış olsaydınız buraya konu acmazdınız.Takılmadm takılmalı mıyım diye düşündüm.
Ikisi arasında birşey olmayacağına eminim. Bunu anlatmak için bu örneği verdim.
Evet benim :)Cok afedersiniz karistiriyor olabilirim. Siz sevgilisi İngiltere’de kaldigi icin cozum yolu arayam, bir sekilde geldikten sonra burnu sorunlardan cikmayan, 4-5 ay gibi zaman zarfinda defalarca konu actim biktim, zatem issiz, ailesi soyle boyle vb gibi yorumlar yapip ayrilan uye miydiniz? Cok degil bir kac once de ayrilmistiniz hani?
Oyleyse; takilmaniz gereken son sey bile hitap mevzusu olmamali. Daha once de yazmistim sizin cok daha ciddi sorunlariniz var.
Siz beni tanımıyorsunuz. O yüzden benim çok güvendiğimi belirttim ki konumun güven olmadığını ve hatta ikisine çok güvendiğimi belirttim.Takılmamış olsaydınız buraya konu acmazdınız.
Ben sevgilime çok güveniyorum o yüzden takılmamam lazım diye zorluyorsunuz kendinizi ama bal gibi takılmak bu.
Bazi şeylerin güvenle alakası olduğuna da düşünmüyorum. İkili ilişkilerde herkesin sınırı farklı olduğu için normal olan ve olmayan şeyler değişebilir kişilere göre.
Takıldım ama sevgilimle konuşmama gerek var mı deseniz daha gerçekçi olurdu ve abartılı örnekler vermek zorundadır kalmazdınız.
Siz bu son cümleyi son günlerde başka konularda da kullandınız mı ? Çünkü bir yerde daha okumuştum ve baya gülmüştüm yine bu cümleye, o siz misiniz acaba ?
Bunu nasıl böyle anlayabildiniz ?Aynı yatakta yatsalar coook güvenirim de neyin kafasi
Olabilecek en kötü senaryo bu. O yüzden bu örneği verdim.Yani şimdi burada bizi çok da takılmadığınıza ikna etmek için "ıynı yıtıktı yıtsılır sırın ılmız" demeniz komik olmuş.
Kıskanmadım. Ama çok hoş gelmedi.Kıskanmışsınız ki bana göre normal kıskanmak ama kıskandığınızı kabul etmemek kısmı daha garip geldi, bakın ben net konuşuyorum ben kendime bile o kadar güvenmiyorum alakasız bi adamla aynı yatakta yatsam libido bu ne olacağı belli olmaz, o yüzden yatmam başkasıyla aynı yataktaVelhasıl ben konuşurdum derdim ki böyle bi içim cız etti acaba benden başkasını güzel bulmasan mı buluyorsan da ben bilmesem mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?