"Güzelim " dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu cümleye bu kadar takılacağinizi bilsem başka bir örnek verirdim ama en kötü senaryo bu olduğu için buna dair örnek verdim. Normal bi vakitte hop hadi siz birlikte kalın benlik sorun yok diyecek değilim tabiki:)

Sizi baya eğlendirdi konum biraz da başkalarının konularında eğlenin. Burayı kullanım şekliniz niyetiniz hakkında fikir veriyor.

Yooo umurumda olmadı açıkçası ben insanların konularına eğlenmeye giren biri değilim. Eğlenceye denk gelirsem de eğlenirim

Sizin çelişkinize atıfta bulundum. Kapaktan devam etmek isteyen de sizdiniz.

Ayrıca istediğim konuya girer, istediğim zaman da çıkarım :)

Takılıp takılmamak size kalmış.
Sonuçta o esnada takılmamışsınız rahatsızlık duymamışsınız (güya).
E biz takılmalısınız deyince hisleriniz mi değişecek anlamadım ki.
Başkalarının fikirlerine göre mi karar vereceksiniz takılmanız yada takılmamanız gerektiğine.
Ne hissettiyseniz odur. Bi gariplik yaratmadıysa sizde o laf gariplik yoktur.

Cok afedersiniz karistiriyor olabilirim. Siz sevgilisi İngiltere’de kaldigi icin cozum yolu arayan, bir sekilde geldikten sonra burnu sorunlardan cikmayan, 4-5 ay gibi zaman zarfinda defalarca konu actim biktim, zaten issiz, ailesi soyle boyle vb gibi yorumlar yapip bir kac kez ayrilan uye miydiniz? Cok degil bir kac once de ayrilmistiniz hani?

Oyleyse; takilmaniz gereken son sey bile hitap mevzusu olmamali. Daha once de yazmistim sizin cok daha ciddi sorunlariniz var.

Umrunuzda olmayan bi konu için fazla mesai harcadınız yorum yapmak için :)

Reactions: JES
Aynı yatakta yatsalar güvenirim diyen biri bak güzelim ifadesini mi dert ediyor? Yav he he çok güveniyorsunuz. Bizi bari kandırmayın.

Bir insana bu kadar guvenmek ama agzindan cikan bir kelimeden rahatsiz olmak...

Bahcelerde maydanoz, gel bize bazi bazi.
Siz bu son cümleyi son günlerde başka konularda da kullandınız mı ? Çünkü bir yerde daha okumuştum ve baya gülmüştüm yine bu cümleye, o siz misiniz acaba ?

Takılmadm takılmalı mıyım diye düşündüm.
Ikisi arasında birşey olmayacağına eminim. Bunu anlatmak için bu örneği verdim.
Takılmamış olsaydınız buraya konu acmazdınız.

Ben sevgilime çok güveniyorum o yüzden takılmamam lazım diye zorluyorsunuz kendinizi ama bal gibi takılmak bu.

Bazi şeylerin güvenle alakası olduğunu da düşünmüyorum. İkili ilişkilerde herkesin sınırı farklı olduğu için normal olan ve olmayan şeyler değişebilir kişilere göre.

Takıldım ama sevgilimle konuşmama gerek var mı deseniz daha gerçekçi olurdu ve abartılı örnekler vermek zorunda kalmazdınız.

Son düzenleme:
Evet benim :)
Barışmak için çok çabaladı. Şimdi iyi bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyor. Kendi kaygı bozukluğum için psikolojik destek aldım bu süreçte. Herşey şuan çok güzel ilerliyor. Son 4 aydır hiç pürüz çıkmadan işler ilerliyor :)

Siz beni tanımıyorsunuz. O yüzden benim çok güvendiğimi belirttim ki konumun güven olmadığını ve hatta ikisine çok güvendiğimi belirttim.

Kıskanmışsınız ki bana göre normal kıskanmak ama kıskandığınızı kabul etmemek kısmı daha garip geldi, bakın ben net konuşuyorum ben kendime bile o kadar güvenmiyorum alakasız bi adamla aynı yatakta yatsam libido bu ne olacağı belli olmaz, o yüzden yatmam başkasıyla aynı yatakta Velhasıl ben konuşurdum derdim ki böyle bi içim cız etti acaba benden başkasını güzel bulmasan mı buluyorsan da ben bilmesem mi

Kıskanmadım. Ama çok hoş gelmedi.

ama takılmışsınız işte ve bahsettiğiniz gibi çok çok güvenmiyorsunuz niye bunda bu kadar direttiniz ki?
ben güzelim kelimesine takılırdım. sonsuz bir şekilde kimseye de güvenmem.
siz de sevgilinizle konuşun bu durumu yoksa başka gün bitanem lafına takılırsınız. ki takılmalısınız da.... çok güvenirsiniz ilk siz bıçaklanırsınız
sevgiler

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…