- 23 Aralık 2018
- 4.833
- 12.046
- 138
- Konu Sahibi Cokokuyanbilir
-
Olabilecek en kötü senaryo bu. O yüzden bu örneği verdim.
Komikse ne güzel gülebilirsiniz
Bence de kesinlikle öyle. Ama ya böyle şeyler demesek aslında desem mi dedimLaf gelisidir o yaa
Ee bundan size ne ? arkadaşlar yorum yapıyor bende okuyorum beğeniyorum gayet de mantıklı yazıyorlar zevk alıyorumUmrunuzda olmayan bi konu için fazla mesai harcadınız yorum yapmak için :)
Kıskanmadım. Ama çok hoş gelmedi.
Çünkü güvenle alakası yok. Bensiz buluşabilirler de bunu da sorun etmem. Ama bitanem derse sorun olur benim için tabikiama takılmışsınız işte ve bahsettiğiniz gibi çok çok güvenmiyorsunuz niye bunda bu kadar direttiniz ki?
ben güzelim kelimesine takılırdım. sonsuz bir şekilde kimseye de güvenmem.
siz de sevgilinizle konuşun bu durumu yoksa başka gün bitanem lafına takılırsınız. ki takılmalısınız da.... çok güvenirsiniz ilk siz bıçaklanırsınız
sevgiler
Sorum şey gibi oldu tanışmak için dm atan ergenler gibiKullanmis olabilirim.
siz sadece size özel demesini mi istiyosunuz o zaman? güvenle alakalı değilse hitapla alakalı bahsettiğiniz durum. lafın gelişi de öyle demiş olabilir.Çünkü güvenle alakası yok. Bensiz buluşabilirler de bunu da sorun etmem. Ama bitanem derse sorun olur benim için tabiki
Sorum şey gibi oldu tanışmak için dm atan ergenler gibi
İkidir dikkatimi çekti bu söz baya yaratıcı
Bu üsluba verilecek cevabim yok benimAynı yatakta yatsalar güvenirim diyen biri bak güzelim ifadesini mi dert ediyor? Yav he he çok güveniyorsunuz. Bizi bari kandırmayın.
Teşekkür ederim en az sizin kadarCok sempatiksiniz.
Bence lafın gelişi söyledi. Ama x aynı zamanda arkadaşının eski sevgilisi. Yani çok hoş olmadı bu durum bundan bahsediyorum .siz sadece size özel demesini mi istiyosunuz o zaman? güvenle alakalı değilse hitapla alakalı bahsettiğiniz durum. lafın gelişi de öyle demiş olabilir.
Herkes kendi niyetiyle konuşuyor. Yoksa ben de karaktersiz biri değilim aynı yatakta yatın ben güvenirim ihihihi diyecekInsan ornek verirken biraz dusunur. Konunuz heba oldu bu ornekle.
Peki sizsiz buluşunca bak güzelim, konuya odaklan bir tanem dese... ama siz duymayacaksınız hiç. Ya da aynı yatakta yatsalar ama birbirlerine iyi geceler güzelim, sana da yakışıklım deseler, sizce en abes olan aynı yatakta olmaları mi bu ifadeleri mi bi düşünün. Ona göre örnek seçin artık.Çünkü güvenle alakası yok. Bensiz buluşabilirler de bunu da sorun etmem. Ama bitanem derse sorun olur benim için tabiki
Evet benim :)
Barışmak için çok çabaladı. Şimdi iyi bir firmada iyi bir pozisyonda çalışıyor. Kendi kaygı bozukluğum için psikolojik destek aldım bu süreçte. Herşey şuan çok güzel ilerliyor. Son 4 aydır hiç pürüz çıkmadan işler ilerliyor :)
Bazı konular hakkında uzun uzadıya düşünmeye gerek yoktur. Rahatsız olduysanız söyleyin. İlişkilerde net olmak en doğrusu. Rahatsız olduğunuz halde coolu oynamanın bir mantığı yok.Kızlar selam,
Benim için bir dert değil ama dert olmalı mı uyarmalı mıyım bilemedim.
Benim çok güvendiğim bir sevgilim var 6 yıldır da birlikteyiz. Ve sevgilimin en yakın arkadaşının kız arkadaşı ( x diyelim) ile de uzun süredir arkadaşım. Tabi onlar yollarını ayırdılar ama x ile biz görüşüyoruz.
Geçen gün buluşmamızda sevgilim konuşma esnasında bi olay anlatırken x çok anlayamadı. Ona xcim bak şöyle böyle diye anlattı. Ve sonra yine bi anlaşmazlık oldu ve x'e bak güzelim ile başlayan bir konuşma yaptı.
Şimdi ben bundan çok bi rahatsızlık duymadım. Acaba dili sürçtü de mi böyle ifade etti bilemedim. Şöyle bir durum var ben her ikisine de sonsuz güveniyorum. Aynı yatakta yatmak zorunda kalsalar dahi benim içim çok rahat olur. Asla bi sorgulama ya da güvensizlik yok yanlış anlaşılmasın.
Ama bu ifadeler de biraz fazla mı acaba dedim. Sevgilime ya bi daha böyle demesen demekte çok istemiyorum çünkü rahatsız edici bi durum değildi. Ben de geçen gün ortak bir erkek arkadaşımıza bi konu anlatırken canım benim dedim birden ağımdan öyle çıkıverdi ve sevgilim de aynı ortamdaydı. Sadece kafama takıldı. Bu ifadelerde bulunmasak mı diye belirtsem mi ?
hoş değil tabiii ya lafın gelişi söyledi diye çok da kaptırmayın benceBence lafın gelişi söyledi. Ama x aynı zamanda arkadaşının eski sevgilisi. Yani çok hoş olmadı bu durum bundan bahsediyorum .
Ve tabiki bana söylesin isterim sadece.
Sizin yorumlarınızı genel olarak takip ederim ve beğenirim. Ama burada keşke herkes sizin gibi yorumlar yapabilse.Yorum beğenmeyen üyeler de yeni moda oldu bu ara.
Konuyu açarken be yazmamız gerektiğini söyleyin ona göre yazalım madem.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?