"Güzelim " dedi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çünkü güvenle alakası yok. Bensiz buluşabilirler de bunu da sorun etmem. Ama bitanem derse sorun olur benim için tabiki

Bazı insanların ağız alışkanlıkları vardır, erkek arkadaşınızın güzelim, sizin canım benim, ben de anacım, hayatım, canımın içi gibi kelimeleri çok sık kullanıyorum, ağız alışkanlığı olan kelimelere takılmayın altında bir mana olmuyor, karşı taraf farklı yorumlar mı diye aklınıza takılıyorsa da belli bir geçmişiniz varmış, o sizleri siz onu tanıyormuşsunuz, bana güzelim dedi demek bana ilgisi varmış gibi bir şey düşünmez.

siz sadece size özel demesini mi istiyosunuz o zaman? güvenle alakalı değilse hitapla alakalı bahsettiğiniz durum. lafın gelişi de öyle demiş olabilir.
Bence lafın gelişi söyledi. Ama x aynı zamanda arkadaşının eski sevgilisi. Yani çok hoş olmadı bu durum bundan bahsediyorum .
Ve tabiki bana söylesin isterim sadece.

Çünkü güvenle alakası yok. Bensiz buluşabilirler de bunu da sorun etmem. Ama bitanem derse sorun olur benim için tabiki
Peki sizsiz buluşunca bak güzelim, konuya odaklan bir tanem dese... ama siz duymayacaksınız hiç. Ya da aynı yatakta yatsalar ama birbirlerine iyi geceler güzelim, sana da yakışıklım deseler, sizce en abes olan aynı yatakta olmaları mi bu ifadeleri mi bi düşünün. Ona göre örnek seçin artık.

Harikasiniz o halde. Destege devam. Kurtarilmaya deger goruyorsaniz en iyisini yapiyorsunuz. İliski dinamiginize gore siz daha iyi bilirsiniz. Ben canimli, cicimli konusurum. Esimin yaninda da boyledir. Onun guzelim ya Xcigim diye konusmalarina da bozulmadim hic.

Bazı konular hakkında uzun uzadıya düşünmeye gerek yoktur. Rahatsız olduysanız söyleyin. İlişkilerde net olmak en doğrusu. Rahatsız olduğunuz halde coolu oynamanın bir mantığı yok.

Bence lafın gelişi söyledi. Ama x aynı zamanda arkadaşının eski sevgilisi. Yani çok hoş olmadı bu durum bundan bahsediyorum .
Ve tabiki bana söylesin isterim sadece.
hoş değil tabiii ya lafın gelişi söyledi diye çok da kaptırmayın bence
alın karşınıza konuşun
bugün güzelim der
yarın balım der
gerçekten samimiyetle söylüyorum çok güvenmeyin öyle aynı yatak falan

Tüm yorumları okuyup geldim
Güveniyor olma ve kıskanmama işini kafanızda nereye koymuşsunuz bilmiyorum ama iki kalıba da aykırı davranmadığınıza ikna etmeye çalışıyorsunuz kendinizi bence

Kıskanmış da olabilirsiniz
Sonsuz güvenmiyor da olabilirsiniz
Bence ikisi de gayet normal
Siz niye ikisinde de sorun olmadığına kendinizi bu kadar zorluyorsunuz anlamadım
Konunun içindeyken pek durum anlaşılmıyor sanırım ama dışardan okuyanlar için gayet hitaba takılmış ve kıskanmışsınız (hadi az miktarda olsun)
Hem de çok net bi şekilde
Aksi halde kim kafasından anlık geçen bi düşünce için konu açar veya sevgilisiyle konuşmayı düşünür?

Yorum beğenmeyen üyeler de yeni moda oldu bu ara.

Konuyu açarken be yazmamız gerektiğini söyleyin ona göre yazalım madem.
Sizin yorumlarınızı genel olarak takip ederim ve beğenirim. Ama burada keşke herkes sizin gibi yorumlar yapabilse.
Yav he he diyen birinin yorumunu beğenmemem normal. Veya konumda olabilecek en kötü durumun birlikte aynı yatağa girmeleri olacağını ama güvenimin ne kadar sağlam olduğunu belirtmek için zorunlu kalsalar benim aklıma şüphe düşmez derken cımbızla bunun çekilip alay konusu edilmesini beğenmemem de normal.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…