- 23 Ağustos 2012
- 51.838
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.411
- 898
- Konu Sahibi Olaganustuhal
-
Klorofil nedir ?
Bak yine bir derdim daha oldu...
O dondurma neden pembe ? :)Klorofil emekti, klorofil sevgiydi
Guzel degilim ama daha sansin bana vurdugunu gormedim.Hangi kategoride oluyorum acaba ben?
büyücü mübir arkadaşım (erkek) gerçekten çok yakışıklı olduğunu düşündüğüm eşiyle tanışmamızı istedi ailece görüşelim diye tamam dedim ve evimiz yakın bir gün öğlen oturmasına gittim kapıyı hanımı açtı bilmiyordum tabi direk yanlış geldim herhalde dedim filancanın evimi dedim evet dedi ben şok.içeri buyur etti eşiyim demedi ben içimden ablası halası herhalde dedim okadar eminim eşini çok çok farklı hayal etmiştim.eşiyim deyince ikinci şok bendeki alakaları yok tezat ötesi.10 yıldır ailece görüşüyoruz çipçirkin(gerçek bu üzgünüm) dediğim kız bana şimdi dünya güzeli geliyor.bu arada eşi tapar karısına o derece.kalbi öyle güzelki demekki dedim ben nasıl güzel görüyorsam eşi artık ne görüyorda bu kadar aşık.hatta yeminlen şimdi bana kız eşinden daha güzel görünüyor.
Çok komik ya. Hadi kim neye göre çirkin atfediliyor kısmını geçelim de, bu kendisini güzel ve aynı sebepten bahtsız ilan eden kadınların, sözde çirkin hemcinslerinin başka meziyetlerinin olabileceğini hesaba katmamaları çok enterasan.Nasip bence şans mans hikaye
Allah kalp güzelliği versin
heee adı da oz büyücüsübüyücü mü
yok değil çirkin şansıbüyücü mü
bu yazdıklarımdan büyücü olabileceğini düşünmenden yaşının ufak olduğuna bağlıyor ve üstüne durmuyorum.büyücü mü
Yok öyle bişey ya...
Mesela ben hem çok güzelim hem de çok şanslıyım, bahtım tahtım yerinde.. nolcak şimdi?
tesekkurler..kizmayin tabi ki gonul guzelligi disa yansir bende boyle dusunuyorumbu yazdıklarımdan büyücü olabileceğini düşünmenden yaşının ufak olduğuna bağlıyor ve üstüne durmuyorum.
Kız sen şaka mısın ?tesekkurler..kizmayin tabi ki gonul guzelligi disa yansir bende boyle dusunuyorum
hayir,kibarim..Kız sen şaka mısın ?
Olmaz bu forumda bi tane en gözzel varmış siz bilmiyosunuzBen hem güzelim hem şanslıyım onu nedecuk?
Çok komik ya. Hadi kim neye göre çirkin atfediliyor kısmını geçelim de, bu kendisini güzel ve aynı sebepten bahtsız ilan eden kadınların, sözde çirkin hemcinslerinin başka meziyetlerinin olabileceğini hesaba katmamaları çok enterasan.
Hadi kadın senden çirkin olsun; ama senden çok daha akıllı olabilir, matrak-eğlenceli olur, çalışkandır; hayattaki duruşu etkiler; çok iyi bir ailesi, sağlam bir eğitimi vardır, ya da kalbi güzeldir, ruhunu yansıtır vs. Saymakla bitmez ihtimaller. Ama yok, çirkin ve buna rağmen iyi bir evlilik yaptıysa, tamameeen şans, kader.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?