Güzellik rutinleri

Jumiso kullanmistim ben. Bitince tekrar baslamadim.
Bonajour - Green Multi-Vitamin Vital Nutrition Serum aldim. Cok memnun kaldim. Fakat anneme verdim umarim kullaniyordur
annen bile serumlar kullanıyor ha?vay canınaaa.acilen kendime yeni ürünler almam lazımm

annen bile serumlar kullanıyor ha?vay canınaaa.acilen kendime yeni ürünler almam lazımm
Yok kiz kullanmiyor. Kullansin diye verdim. Annemin yuzu baya lekeli. Mini bir rutinlik seyler almistim,tek tek bu 1 No bu 2 sakin unutma diye siralamistim 2aydir gormuyorum kendini. O yuzden umarim kullaniyordur

onların en fazla bir nemlendiricisi bir de el kremleri olurdu eskiden.noldu bu kaynanalara ve annelere?
Vazelini unuttun Vazelin de pek severler. Topuklara, dirseklere sürüp dururlar Serum furyası onlara da sıçradı, ne sandın? Benim kayınvalidem rujsuz evde dolaşmaz, benden süslü

İsmi ne benim yanagimda da ince cizgiler olmus bu durum gunes mi alakalidir yaa of. bronzlugum hala gecmedi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…