Güzellik rutinleri

Kızlar bu attiklarim Watson lütfen hepsini inceleyin şimdi gratise geçicem oradanda bakincam bugün birşey almadan eve gitmek istemiyorum lutfen yardim gratistekileride atıcam simdi

Kızlar Watsonda onerilenler bunlar şimdide Gratisi çekcem cosmed yok malesef

Eklentiler

• 16597899044008764293652064703504 (1).webp
    18,5 KB · Görüntüleme: 16
  • 16597898624715887855128593602114.webp
    24,3 KB · Görüntüleme: 17
  • IMG_20220806_160321.webp
    48,2 KB · Görüntüleme: 19
  • IMG_20220806_160249.webp
    20,1 KB · Görüntüleme: 27
Svr i aksama ekleyim ozaman

Sabah su ile yikama
Snail essence mi eklesem buraya ?
hyaluronic acid serum
Nemlendirici
Günes kremi

Aksam da
Yag bazli temizleme
Su bazli temizleme
Svr
hyaluronic acid serum yine
Nemlendirici?
essence sana güzel nem veriyor mu veriyorsa güzel olur ama yine sabah güneş kremin soyulur gibi geliyor mesela benim cildim hem essence hem nemlendirici emmez ağır gelir sende sıkıntı yoksa birde öyle dene bakalım

Yağ bazlı cosmed aradım ama yok burda bize gelmiyor dedi napcam bilmiyorum
Evet hepsinde olmuyor gitmeden siz düşünmüştüm o şubede yoksa ya diye. Başka şubeye gidemez misiniz kesinlikle veya iş arkadaşınızdan falan rica etseniz zaten artık herkes o kadar online alışveriş yapıyor ki. Eczanelerde de oluyor cosmed eczaneye sorsanız o da olabilir.

Cicaronic uygunsa cildine al derim
Bunu akiy Eczanelerde de cosmed yok cnm burda şöyle yapmaya karar verdim nemlendirici alacağım evdeki temizleme jeliyle kullanacağım bakalım yine aynı sıkıntı olacak mı olursa cosmedi alırım bir şekilde yada başka temizleyici

Kızlar Watsonda onerilenler bunlar şimdide Gratisi çekcem cosmed yok malesef
Frudia temizleyicilerin phleri yüksek diye biliyorum. Bence temizleyicisine hariç her şeyi güzel fena değil ama temizleyicilerini almayın bence. Diğer temizleyiciyi bilmiyorum hiç ilk defa gördüm. Celenes alsanız o da her yerde var ben pembe olandan çok memnunum. Ama yorumlarda turuncu ve mavi olanın her iki çeşidi de çok beğenilmiş. Düz güzel ürünler. Ziajanın sadece 1 ürünü kullandım manuka toniği diğer ürünlerini kullanmadım. Pure beauty antioksidan serisi bence fena değiller. Uygun fiyatlı olsun oksidatif strese karşı beni korusun derseniz güzeller ama aman aman waow olur musunuz emin olamadım çok da öyle değiller.

Anladım üzüldüm ben eczanelerde alakasız başka şeyler için gidince hep görüyorum ya meşhur la Roche, avene, bioderma her yerde oluyor bir de son zamanlarda cosmed.

Bunu alacağım nemlendirici olarak evdeki temizleyicimle deneyeceğim bir sıkıntı olur sa yine cosmedi bulmaya çalışırım yada başka bisl alırım son kararım

nemlendirici alacağım evdeki temizleyicimle deneyeceğim bir sıkıntı olur sa yine cosmedi bulmaya çalışırım yada başka bisl alırım son kararım

Kızlar bu nemlendiricilerden hangisi bana daha uyar karma yağlı hassas cilde lütfen acil yazın canlarım eve gitmem gerek artık,

Eklentiler

• IMG_20220806_171607.webp
    35 KB · Görüntüleme: 24
  • IMG_20220806_171455.webp
    35,4 KB · Görüntüleme: 26
evdeki dediğin şu yüzünü bu hale getiren değil mi
ay imdat ya... haftalarca hergün hepimiz yazdık önerdik madem öyle neden bunu yapıyorsun bize sebbo

kuru ciltler için frudianın pembeli tonik ve kremi var o güzel... birde dudak nemlendiricisi balm

evdeki dediğin şu yüzünü bu hale getiren değil mi
ay imdat ya... haftalarca hergün hepimiz yazdık önerdik madem öyle neden bunu yapıyorsun bize sebbo
Canım param ikisini almaya yetmeyecek şuan zaten cosmed bulamıyorum delirecegim yüzümde güneş kremi nasıl çıkarabilirim onu dermisinoyuzden önce nemlendirici mi alıyım diyorum yada bu attığım resimlerden beğendiğin yüz yıkama jeli varsa söyle kuzum onuda yarın alirim enazindan aklımı kacircam valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…