Güzellik rutinleri

Bnde onun için korkuyorum ama anlayan yok tatlim

Coooook tesekkur ederim ben de su an oyle yapiyorum temizleme-serum-nemlendirme seklinde ama oyle paril paril olmuyor duz normal duru oluyor. Sizin nasil acaba?

merhaba silikon alt sıralarda yer alıyorsa yani listenin sonlarına doğru yer alıyorsa ve topaklanma yapmıyorsa kullanabilirsiniz missha iyidir... eğer ilk sıralardaysa hiç tavsiye etmem ama ...
Silikon olayı bence kişiden kişiye değişiyor mesela Çisem Çakır seviyor çok ben de xilt ürünlerinde seviyorum yüzün üzerinde oklisif bir bariyer oluşturuyor ve nemin uçup buharlaşmasını önlüyor mesela bunu shea butter da yapabilir veya mineral yağ gibi. Bir ara silikon konusunda sular bulandı ama fda açıklama yaptı güvenli diye. Ama hiç sevmeyenler de var biliyorum onlar başka alternatife yönelir tabii.

Mükemmel anlatım Süper özetlemişsin

şuan gelenes veya simple alsa kullandığı nivea yüz yıkama jelinden daha çok zarar vermez yıkama jeli çok kurutan bir jel o değişmezse istediği nemlendiriciyi kullansın sonuçta ph bozuluyor bir kere neyle yıkadığımız çok önemli o yüzden ya beklemeli para biriktirip hem jel hem krem almalı ya da doktora gitmeli ya da madem yıkama jelinden vazgeçemiyor aynen devam etmeli başka yolu yok .. vallahi elimde fazladan yıkama jeli olsa ben göndericem kendisine boşuna kendisi kendini strese sokuyor ... tüm bunlardan önce birde c vitamini dderdi vardı önce yüz yıkama işini çöz dedik c vitamini konusunda çok ısrar edince .... yani mu muhabbetlerin bir faslı c vitamininde de yaşandı

Tamemen cildin reaksiyonuna bağlı bence de sacta iyi değilmiş mesela dimaticone mu ne . Isntree dışında senin var mı peki radarına giren bi h.a

evet o silikonların çeşitleri var zaten içinde silikon yazmasa silikonun başka bir çeşidi mutlaka var mecbur koyuluyor , üründe faydayı daha çok aramak lazım bazı ürünlerde ilk sırada yer alıyor o sıkıntı uzun vadede şampuanlarda ki gibi hassaslık verebilir o yüzden üründe ne kadar az o kadar iyi tüm ürünlerde mecbur var silikon yok diyenlerde bile var yapılar itibariyle mecbur olacak isimleri değişik değişik türlü türlü katılıyor içine

Kurban olduğum senin onerdigin cosmed yok olsa onu alıp cikicam oyuzden bana gratiste yada Watsonda olabilecek başka yıkama jeli nemlendirici oner alayım çıkayim insanlar tuhaf tuhaf bakıyor saatlerdir buradayım bir Gratis bir Watsons başım döndü valla eczaneden alacaklarimdan vazgeçtim zaten bn istemezmiyim sen Öner bn alayım çıkayim herkes güveniyor bnde güveniyorum sana elhamdülillah

Coooook tesekkur ederim ben de su an oyle yapiyorum temizleme-serum-nemlendirme seklinde ama oyle paril paril olmuyor duz normal duru oluyor. Sizin nasil acaba?
benim burada resimlerim vardı ama denk gelmediniz sanırım...
bende sadece geniş gözenek var o da her yağlı cildin sorunu maalesef onun dışında bir sorun yok canlı bir cildim var leke kırışıklık siyah nokta yok sivilce yok ...
yalnız düzenli bakım sayesinde yok
normalde cildim yağlı akneye alerjiye meyilli hassas 1 gün aksatsam biliyorumki berbat olur o yüzden elimi üstünden çekmiyorum

merhaba silikon alt sıralarda yer alıyorsa yani listenin sonlarına doğru yer alıyorsa ve topaklanma yapmıyorsa kullanabilirsiniz missha iyidir... eğer ilk sıralardaysa hiç tavsiye etmem ama ...

3. Siradan basliyor. Esim Kore’den getirmisti elimde acilmamis 1 tup daha var. Aksi gibi alerjik cildime sorun cikarmayan urunlerden biri.

Eklentiler

• 74B75284-E2A5-452D-9A61-03010A1886FC.webp
    80,5 KB · Görüntüleme: 44
3. Siradan basliyor. Esim Kore’den getirmisti elimde acilmamis 1 tup daha var. Aksi gibi alerjik cildime sorun cikarmayan urunlerden biri.
ürünün kendisi neydi bakabilir miyim
eğer iyi geliyorsa kullanın tabiiki önemli olan fayda sağlamanız , benim cildim hassas bana yaramıyor demek ki size yaramış zaten daha iyi hali bu ,
koreden gelmiş kullanılmaz mı ay caaan o can

niacinimade da başlarda içeriği fena değil aslında

Tamemen cildin reaksiyonuna bağlı bence de sacta iyi değilmiş mesela dimaticone mu ne . Isntree dışında senin var mı peki radarına giren bi h.a
Ay yukarıda aşırı aşırı uzun bir hyalarunik Asitle ilgili bir sürü ürün yazmıştım ya onlar radarımda.

Burada bayağı bir hyaluronic asit ürünü yazmışım tutmayın beni hepsini istiyorum hepsini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…