Kız kardeşim geçen hafta Antepe geldi, haftasonu geri döneceklerdi. Eşi gitmiş kız kardeşim ve çocuklar kalmış. En azından burada gece az da olsa esinti var. Henüz oranın sıcağına alışamadılar, demek ki Batman'da Urfa kadar sıcak değildi. Önceki yıllarda orada kaldılar çünkü.urfa mıı ?? ben urfalıyım bı hafta bayrama gşttim yüzüm saedece terle yıkandı bi çanta ürünüm geri geldi kullanmadan
Ne harika bilgiler yaa. Eline, emeğine sağlık.banyomda da cosmed yağ bazlı temizleyici var bazen dışardan gelir gelmez banyoya giriyorum hem makyaj hem güneş kremini çıkarıyorum birde yazım ve kışın alt bacaklarım kuruyor duştan sonra bacaklarıma sürüp sadece su tutup çıkıyorum krem sürmeme gerek kalmıyor nem veriyor
banyo düzenimde şöyle vücut yıkama jeli diye yazan şişede cosmed yüz yıkama jeli var
orta katda beyaz kapaklı şişede cosmed yağ dediğim var dibini görmüş cosmed yağ almam lazım
pompalı olanda yüz yıkama jelim var nip+fab den sarılı olan olur kendisi...
şampuanda clears kiraz çiçeği jel olan yeni formule taktık resmen inanılmaz güzel... eşimin seboreik dermatit sorununa da iyi geldi bende krem kullanmak zorunda kalmıyorum yumuşacık yapıyor eczacı önerisi...
ahsene de mustela kullanıyoruz Eki Görüntüle 3109075
çok teşekkür ederim canım valla milyoncudan aldım şişeleriNe harika bilgiler yaa. Eline, emeğine sağlık.Düzen de çok iyi. Benzer şeffaf şişeler alıp, üzerine ismini etiketleyip şişelerden buraya aktarım yapıyorsun değil mi?
Yeni evime geçersem, ben de böyle bir düzen kurmak isterim. Gerçi ben yetiştiremiyorum yaa..
süpersin kaptın bu işiGünlük rutine ek olarak enzim peeling yaptım geçen, yüzüme sanki nur indi falla, bir beyaz ki sormayın.
On dakika sonra SVR sürünce Sindirellanın arabasının balkabağına dönmesi gibi eski haline döndü sonra tabi.
Şimdi (Nisa'nın ) N nscckts eski yazdıklarından haftada bir yeterli demesini hatırladığım için beklemedeyim.
Son sayfalarda nemlendirici konuşulmuş, benim cildim karma, pek nemlendiriciye ihtiyaç olmuyor, güneş kremi yeterli geliyor. İlk haflarda SVR serumu çok kullandığım için kuruyor gibiydi, şimdi cildim alıştı.
urfa insanın ciğerini yakıyor başka bir sıcaklık var oradaKız kardeşim geçen hafta Antepe geldi, haftasonu geri döneceklerdi. Eşi gitmiş kız kardeşim ve çocuklar kalmış. En azından burada gece az da olsa esinti var. Henüz oranın sıcağına alışamadılar, demek ki Batman'da Urfa kadar sıcak değildi. Önceki yıllarda orada kaldılar çünkü.
farklı birşey konuşulmadı valla bıraktığın gibiyizBayağı yazılmış, sondan okusam bile inanılmaz vakit alır, topik almış başını gitmiş... Ara ara denk geldikçe bakayım bir..
Sistemini cok begendimbanyomda da cosmed yağ bazlı temizleyici var bazen dışardan gelir gelmez banyoya giriyorum hem makyaj hem güneş kremini çıkarıyorum birde yazım ve kışın alt bacaklarım kuruyor duştan sonra bacaklarıma sürüp sadece su tutup çıkıyorum krem sürmeme gerek kalmıyor nem veriyor
banyo düzenimde şöyle vücut yıkama jeli diye yazan şişede cosmed yüz yıkama jeli var
orta katda beyaz kapaklı şişede cosmed yağ dediğim var dibini görmüş cosmed yağ almam lazım
pompalı olanda yüz yıkama jelim var nip+fab den sarılı olan olur kendisi...
şampuanda clears kiraz çiçeği jel olan yeni formule taktık resmen inanılmaz güzel... eşimin seboreik dermatit sorununa da iyi geldi bende krem kullanmak zorunda kalmıyorum yumuşacık yapıyor eczacı önerisi...
ahsene de mustela kullanıyoruz Eki Görüntüle 3109075
yaaaSistemini cok begendim
Kopya cekecegimyaaateşekkür ederim
Ya varya sacimda cildim kadar sorunluçek çeksisterlik bunu gerektirir
nesi var kiYa varya sacimda cildim kadar sorunlu
Daha onceleri cabuk yaglanirdi. Onu bir sekilde cozdum. Nasil bilmiyorum..kore sampuanlarina gecmistim. Ve cabuk kepeklenirdi. Suan yine basladi kepek.nesi var ki
bacaklar için hergün kuru fırçalama sonrası at kılı fırçasıyla yani fırçalayıp sonra isananın yüzde 10 üreli kremi var ondan süreceksinDaha onceleri cabuk yaglanirdi. Onu bir sekilde cozdum. Nasil bilmiyorum..kore sampuanlarina gecmistim. Ve cabuk kepeklenirdi. Suan yine basladi kepek.
Vucudum da koklarim böyle pütür pütürdü. Akneli mi deniliyor emin degilim. Oda baya duzeldi. By ecom un dus köpugu ile. Kaldi bacaklarda ki cilekimsi gorunum
Bu mu?bacaklar için hergün kuru fırçalama sonrası at kılı fırçasıyla yani fırçalayıp sonra isananın yüzde 10 üreli kremi var ondan süreceksin
haftada 2 kerede salisilik asit sürebilirsin bacaklarına salisilik asit süürdüğün gün fırça yapmana ve üreli krem sürmene gerek yok
evet bu
Burda yok bu marka maalesefsen clear kriz çiçeği şampuanından bir denesene kepek için
Clear Şampuan Kiraz Çiçeği 485 Ml rossmanda migrosda heryerde satılıyor bulursun bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?