Güzellik rutinleri

Ben bay cosrx in hikayesini de ilham verici buluyorum mesela. Adam kendi sivilceli sorunlu cildine çözüm bulmak için kurmuş şirketi the ordinary in kurucusu intihar etmiş o da etkilemişti beni ürünleri değil firmaların background ini da okuyorum bazen

Inan buranın dışındaki whatsapp grubumda da gerçek hayatta bi arkadaş da ben gibi biz konuşmaya başlayınca aha grubun dili fransızca oldu diyolar
Ben normal yaşamımda konuşmuyorum ya Skinkeyr badilerimi burada buldum ondan mutlu oldum

Evet cosrx in çalışanları da sivilce sorunu yaşayan kişilermiş. Brandan abimizin hikayesi zaten herkesin ilgisini çeker herhalde çok çok ilginç ve acıklı. Topicream, revitalash aile işin içine girdiği için duygusal. Skinceuticalsın da kurucusunun doktor olması ve kanser araştırmaları yapıyor olması öncesinde.

Ben normal yaşamımda konuşmuyorum ya Skinkeyr badilerimi burada buldum ondan mutlu oldum
Ya benim anneler grubu düşün 16 tane ikiz anası var ama içlerinden birinin insta hesabı var ve daha ilgincini söyleyeyim ilk öğrendiğimde bakmıştım burda konuştuğumuz bazı fluencarlar bu kadar ünlü olmadan önce onun takipçisi olup postlarına yorum yapıyolardı

Pek makyaj yapmadığım için ordinary ürünlerini de burada duydum, bu konuda cahilliğim ortaya çıkıyor ama insanın annesi de hiç makyaj yapmadıysa ve hiç cilt bakımı yapmadıysa siz de pek çevreden görmediğinizde bilmiyorsunuz benim genç kızlığımda
Şöyle bir anımıı hatırladım, bu gün sürekli geçmişe gidiyorum niyeyse, ilk üniversite yıllarımda bir konferansta öğrenci iken görevliydik, çok hoş ve güzel bir arkadaş lavaboda makyajını tazelemişti, aaa nereden biliyorsun, nasıl öğrendin diye çok şaşırmıştım. Kızcağızda annem izleyerek demişti tabi taaa 98 yılları.
Şimdi geldiğimiz noktada el kadar bebeler makyaj yapıp cilt bakım dersi veriyor instagramda. İ

Revitalash da mi the ordinary e ait ? Kaş kirpik ürünleri çok meşhur ama cok peraa annecim onlar da ne iç güzelliğin ne dışın hudutu hiç yok deyip gene sloganımı yazayim mihriban mihribannn

Etkileşimde olduğunuz kişide etkili oluyor evet, bir kolektif bilinç oluşuyor ve aynı düşüncedeki insanlar birbirini çekmeye başlıyor.

Etkileşimde olduğunuz kişide etkili oluyor evet, bir kolektif bilinç oluşuyor ve aynı düşüncedeki insanlar birbirini çekmeye başlıyor.
Aynen birisi bisi soruyor grupta bunun için ne dersiniz falan biz başlıyoruz ürünler hakkında konuşmaya arkası kesilmiyor

Ben de annemden öğrenemedim İnternet sağolsun Makyaj merakım yok pek. Süslü püslü değilim aslında. Teraziye aslanım çok süslü püslü olur derler ama ben daha fonksiyonel kafadayım. Dış görünüş odaklı değilim aslında. İşe yarıyor mu, rahat mı, koruyor mu, besliyor mu falan Kıyafet merakım da pek yoktur. Spora gidiyorum ara vermek zorunda kaldım. 2 haftadır gidemiyorum maalesef hocanın eşi de teraziymiş eşi spora da geliyorsun dış görünüşe önem veriyorsun falan dedi yükselen aslan oo tam süslü vücut yapmak istersin falan dedi i. Yoo valla saçıma bakım yağı sürmüş, fiziksel filtreli bembeyaz halde, bol haşortlamanla Bu yıl bir tık ama aşırı bir tık arttı kıyafete, makyaja ilgim ama çok çok az. Herhalde 24 oldum artık böyle olmuyor falan dedim Çeyrek asırlık olunca iyice tam kadın kadın olurum belki.

Revitalash da mi the ordinary e ait ? Kaş kirpik ürünleri çok meşhur ama cok peraa annecim onlar da ne iç güzelliğin ne dışın hudutu hiç yok deyip gene sloganımı yazayim mihriban mihribannn
Ay yok hayır değil ben yanlış anlattım herhalde noktalama eksikliğinden. Revitalash ve topicream markalarının aile konusundan dolayı hikayesi güzel demek istedim Revitalashı kocası kanser hastası karısından dolayı topicreami de baba atopik ciltli oğlundan dolayı yaptı diye hatırlıyorum.

bence arınması en en en kolay yağ bazlı temizleyici o
sonra da hemish all clean balm geliyor
Tmm bu da aklımda bulunsun
Cosmedi de denerim diye düşünmüştüm daha mı zor onun arınması,vücut icin daha mi ideal o ? Benim yüzümün aksine vücut daha hassas mesela dove palmolive gibi markalarin ürünlerini kullanmam mumkun değil hemen kaşıntı yapar ama yüzüm kolay kolay bisey tepki verdiğini pek görmedim

cosmedde çok güzel hatta yenilendi üstelik artık içinde sivilce önleyici hatta kurutucu özellikler bile var ama bu tamamen kıvam meselesi cosmed daha yoğun kıvamlı sadece bu söylediklerimin üçünüde herkes sever ama en kolay arınan sberian olduğu için daha konforlu bulabilir sberian ve hemish alamayanlara cosmed alın diyorum

Cosmedin 400 ml olması insanın gözünü da dolduruyor hatta

Cosmedin 400 ml olması insanın gözünü da dolduruyor hatta
cosmed kullanıyorum ben.yoğun bir ürün.evet arındırması bi tık zor ama ben sevdim.gene ondan alırım sanırım.yves rocher indiriminden de ne bulursam aldım.ne almazsan 1 ay sonra 2 katına aldığımız bir yerde yaşıyoruz.ama ne kadar çok şey alsam da asla bir atart bir winston olamam.onlar hem kore ürünlerine hakimler hem de tuzlu ürünlere meyilliler.benim kızın okulunun taksitleri var.tuzlu ürünler out the purest lar cosmedler celenesler in

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…