Güzelliğe hudut çizilmiyor Mihriban Mihribannn1200 küsür tl mi bu serum?
Ceyceycim zaten sana ayrı bi danışacağım sarı saçı koruma altına almak için biliyorum ne kadar üstüne düşüyorsunben saç konusunda her ürünü denedim.valla uzman oldum artık.loreal profesyonel serilerinden kerastese john fridea dan tony guy a bitkisellere neler neler.ama kuaförden aldıklarım kadar iyisini görmedim.trendyolda da satılıyor aldığım şampuan ve saç kremi.saç kremi normal saç kremi değil.saça sürüyorsun 10 dakika bekleyip yıkıyorsun.parlak elektriksiz yapıyor saçı.üstüne de keratin sütü kullanıyorum.ne föne ne bir şekil vermeye ihtiyaç gerekiyor.sarı saç kurur ona nem de veriyor.buraya resmini atmıştım dün kullandığım keratin sütünün.140 tl ye aldım kuaförden.şampuanlarda keratinli saç kremi de bamboo based marka trendyolda var.tanesi 180 civarıydı sanırım.efsane ürünler.bittikçe alacağım ben.
Bi de bence cilt tipinin ve beklentilerin önemi var canım mesela yağlı cilt çok alternatif yok içerik de sınırlı ürün de ama benim gibi kurular için çok ürün lazım ya da atıyorum skarlar varsa ya da lekeler veya hiçbiri yoksa bu kez anti-aging adına extra işte ginseng peptit propolis probiyotik vs eklenmek zorunda kalınıyor.ilk defa tam anlamıyla rutine başlanınca çok masraflı oluyor aslında, sonrasında ekleme çıkarma yaparak ilerleyeceksin neyi daha çok sevdiğini anlayıp onun daha uygun muadillerini bulacaksın
bak benim dolabımda ürün az öz
ama önceleri bir görseydintüm piyasayı denedim hepsini aldım varımı yoğumu harcadım ama oturttum hangi mevsimde hangi dönemde cildim ne istiyor anlıyorum artık ve yetiyor seninde öyle olacak
Saçı açma formunu değiştirme özellikleri yok. Hatta formunu korumasına yardımcı oluyorCeyceycim zaten sana ayrı bi danışacağım sarı saçı koruma altına almak için biliyorum ne kadar üstüne düşüyorsun
Yalniz keratin sütünün benim kivirlari acmamasi lazım biliyorsun kivircik halini seviyorum
Ay ben de evde bile yeniliyodum gunes kremini bi de çok sık yuz yikamak isteyen biriyim gutuyorum kendimi hata mı yapiyorum acabaya yazın retinol de kullanılabilir ama en güzeli bu tarz baskılayıcı yenileyici içerikleri yaz dışında kullanmak daha risksiz daha etkili ...birde yazın cildi nadasa bırakmak lazın terlesin coşsun kendi halinde kalsın nefes alsın ona da tatil olsun
Bu urunleri hangi sayfada paylastiniz acsba ben sactan ayrica muzdaribim. Ve sari.ben saç konusunda her ürünü denedim.valla uzman oldum artık.loreal profesyonel serilerinden kerastese john fridea dan tony guy a bitkisellere neler neler.ama kuaförden aldıklarım kadar iyisini görmedim.trendyolda da satılıyor aldığım şampuan ve saç kremi.saç kremi normal saç kremi değil.saça sürüyorsun 10 dakika bekleyip yıkıyorsun.parlak elektriksiz yapıyor saçı.üstüne de keratin sütü kullanıyorum.ne föne ne bir şekil vermeye ihtiyaç gerekiyor.sarı saç kurur ona nem de veriyor.buraya resmini atmıştım dün kullandığım keratin sütünün.140 tl ye aldım kuaförden.şampuanlarda keratinli saç kremi de bamboo based marka trendyolda var.tanesi 180 civarıydı sanırım.efsane ürünler.bittikçe alacağım ben.
Iyiymis dur şimdi aklımda tutamam hayırlısıyla bi olayım sorarım tekrardanSaçı açma formunu değiştirme özellikleri yok. Hatta formunu korumasına yardımcı oluyor
evde bir sabah birde öğlen sürseniz akşama kadar yeterAy ben de evde bile yeniliyodum gunes kremini bi de çok sık yuz yikamak isteyen biriyim gutuyorum kendimi hata mı yapiyorum acaba
Vazelin asla surulmemeli bence.Kızlar yüze bebek vazelin sürülür mü nemlendirici olarak bir zararı olur mu
Tmmdir cnm bn yüzümü bir sabah temizliyorum bir akşam nemlendirici sanki yetersiz kalıyor gibi kuruyan bölgeye vazelin sürsem olurmu diye düşünmüştum iyiki sormuşum tşk ederimVazelin asla surulmemeli bence.
Slugging yapan var fakat bana gore cok ters
Neler kullaniyorsun ki ?Tmmdir cnm bn yüzümü bir sabah temizliyorum bir akşam nemlendirici sanki yetersiz kalıyor gibi kuruyan bölgeye vazelin sürsem olurmu diye düşünmüştum iyiki sormuşum tşk ederim
Aynen cnm okadar şimdilik ikisini alabildimNeler kullaniyorsun ki ?
Sadece yuz temizleme ve nemlendirici mi
Tonik olarak bunu alayim diyorum karma yağlı cildim var uyar dimi memnun olani çokNeler kullaniyorsun ki ?
Sadece yuz temizleme ve nemlendirici mi
Tonic degil bu. Ama tonigi de var.Tonik olarak bunu alayim diyorum karma yağlı cildim var uyar dimi memnun olani çok
Bunun tonigide var ondan sordum cnmTonic degil bu. Ama tonigi de var.
Bu temizleme jelini bende aldim. Ne zmn kullanirim bilmiyorum
Temizleme jeli hakkinda hep guzel seyler okudum. Tonic de iyidirBunun tonigide var ondan sordum cnm
. TmdirTemizleme jeli hakkinda hep guzel seyler okudum. Tonic de iyidir
şimdi bavula koydum yarın bir yere gideceğimden.akşam atarım hepsinin resimlerini yarın akşam yani.Bu urunleri hangi sayfada paylastiniz acsba ben sactan ayrica muzdaribim. Ve sari.
o sadece ayak topuğuna ve dirseğe sürülür.yüze asla kullanılmaz.Kızlar yüze bebek vazelin sürülür mü nemlendirici olarak bir zararı olur mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?