Güzellik rutinleri

Ceyceycim zaten sana ayrı bi danışacağım sarı saçı koruma altına almak için biliyorum ne kadar üstüne düşüyorsun

Yalniz keratin sütünün benim kivirlari acmamasi lazım biliyorsun kivircik halini seviyorum

Bi de bence cilt tipinin ve beklentilerin önemi var canım mesela yağlı cilt çok alternatif yok içerik de sınırlı ürün de ama benim gibi kurular için çok ürün lazım ya da atıyorum skarlar varsa ya da lekeler veya hiçbiri yoksa bu kez anti-aging adına extra işte ginseng peptit propolis probiyotik vs eklenmek zorunda kalınıyor.

Ben bi hedefime geleyim ama belli kült markalardan bikac içerikle devam ederim şuan en iyi gelen şeyi seçmeye çalışıyorum ama sonu yok çünkü suriyelilerin üremesi gibi sürekli bi cilt ürünlerinin popülasyonu artıyor

Saçı açma formunu değiştirme özellikleri yok. Hatta formunu korumasına yardımcı oluyor

Ay ben de evde bile yeniliyodum gunes kremini bi de çok sık yuz yikamak isteyen biriyim gutuyorum kendimi hata mı yapiyorum acaba

Bu urunleri hangi sayfada paylastiniz acsba ben sactan ayrica muzdaribim. Ve sari.

Ay ben de evde bile yeniliyodum gunes kremini bi de çok sık yuz yikamak isteyen biriyim gutuyorum kendimi hata mı yapiyorum acaba
evde bir sabah birde öğlen sürseniz akşama kadar yeter
fazla yıkamak sıkıntı
güneş kremi cildi yormaz ben asitler ürünler için dedim
cilt sık yıkanmaz zarar verirsiniz cilde

Vazelin asla surulmemeli bence.
Slugging yapan var fakat bana gore cok ters
Tmmdir cnm bn yüzümü bir sabah temizliyorum bir akşam nemlendirici sanki yetersiz kalıyor gibi kuruyan bölgeye vazelin sürsem olurmu diye düşünmüştum iyiki sormuşum tşk ederim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…