Güzellik rutinleri

Vichy dercos iyi geliyor (bir dönem)
Yine ona gececgim gibi
At kilo fircasini siparis ettim. Ion Lu birsey
dercos iyidir

at kılı fırçanın markası hiç önemli değil gerçek at kılı olsun yeterki halı fırçası gibi birşey olmasında bazılarınde plastik kıl bile oluyor çizer o

Vakti yetiştiremiyorum daha çok aslında.
Akıllı ve tutumlu kadınsın vesselam.
Hangi milyoncu? binevler ve emek civarındakini biliyorum, birde ibrahimli madamoco'nun orada her türlü ürünü satanı biliyorum. Hepsinin pompa şişeli olması avantaj olur sanırım.
Geçen Bim'de büyük el sabunu vardı 1'er litrelik benimde hep si aynı olsun buna dolum yapayım diye aklımdan geçmişti. Bunların şeffaf olması ayrı güzel dikkat dağıtmıyor. BİM demişken onun psikolog A101'in yat satıyor olması bayağı gündem oldu sanırım bu gün.

Bu işe de el atttın artık, yandığının resmidir. Neyse ki at kılı fırçam yok.
Geçen sene kolunu bacağını bir şeyler sürüp streçleyen çoktu. Onu yapamadım ama Eczacı gözüyle hesabıylaydı, hiç unutmam ben elim için toz jelatin almıştım, az bir oran sıcak süt ile karıştırınca elin üzerine sürüyorsun soyulabilir maske haline geliyor. Pamuk gibi elleri vardı kadının.

emekte anway var oradan aldım ama son kalanlardı hepsini ben aldım evime en yakın orası birdaha da aynısından görmedim belki başka anwayde vardır

psikolog işi gerçek değil bu arada teyzelerden fırsat kalırsa yatıda kim alacak merak ettim doğrusu

5 sene önce cilt işine merak sarmıştım buradan düzenli yapan bir topik takip ediyordum, o kişi deniz yosun maskesinden çok fayda görmüştü, ben de bir üniversitenin veterinerlik fak. direkt yosun yetiştiren kısımdan deniz yosunu cilt maskesini almıştım, 2gr'lık on kullanımlık küçük paketler halinde.
İlk yüze maske yaptığımda gözlerim sanki sprey sıkmışsın gibi yanıp kızarmaya başladı. Aradan bir hafta geçti tekrar yaptım acaba yanılıyor muyum diye, yine yanmaya başladı. B12, E vitamini var güya içinde bana fayda sağlamadı ama çok memnun olanda vardı o dönem, bir daha yüzüme pek bir şey sürmedim, sadece o yıllarda nette dolaşan tek bilgi acnelyse, expigment madecassol sıralı kullanımdı lekeler için.
Yazın yapmamaya dikkat ederek son bahar ve ilk baharda bir iki hafta onu denemiştim. Şimdi o kadar çok ürün olmuş ki, bu topik ve sizler sayesinde sektörün ne kadar genişlemiş olduğunu fark etmiş oldum..

Motoru dahil olsa ki 150binmiş alan alana olurdu, buradaki antepia yapay göle bile alırlardı valla.

Cevaplar için teşekkürler bu arada. Kısmet, öğrenilen bir bilgi eni sonu uygulamaya da dönüşür.

Doğru, hatta serumu ilk sürülen yerde altta sivilce varsa çok kısa sürede çıkıp niacinimade sayesinde geçiyor. Mesela göz altı serumunu göz altına sürdükten sonra parmakta kalanı nazolabial çizgiye sürdüğümde sivilce çıkmıştı tam o bölgede, cilt alışınca şimdi sürdüğümde çıkmıyor. Sürekli ürün değiştirmemek gerekiyor, zaten paylaşılan videolarda da serumların etki süresinin 7-8 haftayı bulduğu söyleniyordu, burada da belirtildi bir kaç kez.
Ama şu olabiliyor misal iki çeşit güneş kremim var, hafta içi birini günde iki kere kullanıyorum, hafta sonu diğerini günde 3 sefer kullanıyorum yüzme kursundan çıkınca güneşe kalıyorum çünkü. Bir yanlış etkileşim olmuyor artık.

Ama ilk kullanımda sabah birini sürüp öğleden sonra diğerini sürünce sivilce yapmıştı. Sen uyarınca dikkat ettim, tek çeşit kullandım bir iki hafta. La Roche-Posay bitmek üzere aynısını almak istiyorum bir yandan, bir yandan da yüzü pudralı göstermesini pek sevemedim. Sanırım aynısı belli bir süre kullanmalıyım ki Eylül ayında yeni serumların tepkisini daha rahat ölçebilirim.

Çok fazla cilt bakım instagram hesabı, youtube hesabı açıldı. Çok fazla Türkiye de olmayan bir çok marka geldi. Bir çok Türk markası yapıldı.Neeedeyse 6 yıl önce falan Ece Targıt youtube videolar çekmeye başlamıştı. Yurtdışında kanallar vardı ama Türkiye'de çok yoktu. O zaman izlediğimde bana Çince gibi gelmişti ama geçen senelerde bakıp tekrar izledim çok basic konular. Bunları mı anlamamışım dedim Temeli onla attım. Çok şey öğrendim. Sonra tabii Çisem Çakır rüzgarları esti. Kendisinin 1000 takipçisi bile yoktu izlemeye başladığımda. Ondan çok çok şey öğrendim. Biliyordum çok tanınacağını bir gün öyle de oldu., Şimdiki bir çok sayfanın açılmasında çok çok etkisi vardır. Öncesinde makyada başlayan furya yavaş yavaş cilt bakımına geçmeye başlamıştı pandeminin de etkisiyle süreç çarpı 10 falan oldu. İnsanlar evde kaldıkça makyaj azaldı ve bakıma olan merak arttı. İnsanların zamanları olunca iyice araştırdı, izledi. Bir de sosyal medyanın etkisiyle güzelleşme, filtreler en iyi haline dönüşme mevzuları oldu. Ama paranın söz konusu olduğu her şeyde olduğu gibi yozlaşmalar da çok. Benim söylemem komik belki bunu. Ben de seviyorum cilt bakımını. Bütçe de ayırıyorum ama çok dikkatli olmak lazım. İşin çok fazla ayağı var mesela güzellik merkezleri var o ayrı dünya, doktor kliniklerinde yapılan işlemler var, vitamin takviyeleri kolajeni osu busu var. Çok fazla marka çok fazla ürün çok fazla vaat var. Çok da korku var. Yaşlanma kokusu gibi. HBO MAX in not so pretty diye belgeseli de var. Sektörün kirli yüzünü de gösteriyor. Zaten bu kadar para olan bir yerde normal bu. Çok fazla reklam var. Güvenilir olmayan kişiler de var. Dikkatli olmak lazım insan kendini kaptırıp gidiyor. Gerçekten bilinçli olmak lazım. Yoksa para da gider cilt de gider.

Atart ile konuşmanızı okudukça bana Kore dili gibi geliyor.
Bu konuşmaları anlamam için o marka ürünlerden bir kısmını kullanmalıyım sanırım. Ya da daha bayağı pişmem gerekiyor. (Glikolik ve retinolü ucundan azıcık biliyorum daha)

Ya çok tatlısınız Kendisi benim skinkeyr ruh eşim olur Ya çok köklü markalar yıllardır vardı zaten ama the ordinary başkan dünyayı kastı kavurdu zamanında. İnsanlar tabii ki serum, krem kullanıyordu ve içeriğinde aktif içerikler oluyordu ama bu kadar içerik bilgisi yoktu bir tane içerik bu kadar ön plana çıkmamıştı. The ordinary öğretti dünyaya. Tabii sonra hem dünyada hem de burada ona öykünen çok marka çıktı.

Öyle, tam bunları yazarken benim tespitim de Kore dili şeklinde oldu, İşte youtube çok takip etmediğim biraz geri kalmışım.
Evet geçen sene influencer lar sayesinde bir şeylerin farkına vardık, bir de yeni nesille birlikte en doğru bilgiye en kısa sürede ulaşmaya çalışıyoruz. O yüzden bir konuda birini güvenilir bulduğumuz an, o ne alırsa onu almaya başladık.

Inan buranın dışındaki whatsapp grubumda da gerçek hayatta bi arkadaş da ben gibi biz konuşmaya başlayınca aha grubun dili fransızca oldu diyolar

Başta insan korkuyor yanlış bir şey yaparım, içerik okuyamam,hata yaparım falan kendin almaya çekiniyorsun ama zamanla balık tutmayı öğreniyorsun kendin alıyorsun.Bir de şey oluyor birinde görünce onu alayım ben de öyle olayım ama öyle olmuyor tabii.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…